Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej dziewczynki ja tez nie mam zamiaru Was zostawić 🙂 poprostu lubie tu zagladac, ale czasem poprostu brak mi chwili zeby wlaczyc komputer... 😮 😮 😮
Wiolis a ja nie mam fb 😞bede musiala pomyslec nad zalozeniem konta...
Fajnie ze temat fotelikow jest na tapecie bo tez rozmyslam nad jakims 🤨ale jest tego tyle ze szok 😮

Jola ćwiczysz?? kurcze no ja tez sie zbieram i juz zaczelam od cwiczen takich delikatnych i mam zamiar biegac ale niestety nie moge sie jakos zebrac 😁 basen tez lubie ale mamy za daleko... 😠

W sumie to wpadlam na chwile i zbieram sie do tesciowej na urodziny... 😆troche odpoczne od Zosi ale postoje troche przy garach 😁 😁 😁no cuz zycie 😜

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MASAKRA 😞Oskar od rana spał jakieś 40 minut 😞 😞 😞niemam siły tymardziej ze jestem nie wyspana,mama go wzięła na chwilę wiec wpadlam,ale musze isc po niego...az sie boje nocy 😞Dziewczyny jak pisalam Oskar ma kaszel,a ja czytalam ze suchy kaszel moze byc tez od zabkowania 😮i mysle czy to nie jest przyczyna bo slini sie okropnie,tak to jeszcze nie bylo nio i standardowo wszystko w buzi laduje a jak sie urzi to krzyk niesamowity i gorne dziasla jakby rozpulchnione...a i dzis byly zielone ciemne kupy rano i albo na zeby albo efekt mleka bo powoli przechodzimy na 2...
Jamargaretko no już jakis czas siedzi i mozemy normalnie wyjsc,od kiedy podwyzszylam mu tak zeby byl na pol lezaco i wszystko widzial jest ok.

• Mamusie
Dziewczyny POMOCY! 🙂 Już zgłupiałam.... z tym GLUTENEM! Zaczęłam robić próbę glutenową. Kupiłam kaszę mannę błyskawiczną firmy kupiec. Od poniedziałku zaczęłam sypać pół łyżeczki do marchewki z ziemniakiem. Gotowałam marchewkę, ziemniaka, wrzucałam do blendera, dodawałam trochę tej wody, co się w niej gotowały i pół łyżeczki tej kaszy... Ale teraz mi koleżanka mówi, że tą kaszę to powinnam najpierw ugotować. :/ kurde. I dzisiaj pół szkl. wody wlałam do ronddelka, do tego łyżkę tej kaszy i jak się już zrobiła to do jedzonka dodałam pół łyzeczki a resztę wylałam. JAK TO MA W KOŃCU WYGLĄDAĆ!? I jak mam gotować tą kaszkę to muszę wylewać, czy może na następny dzień w lodówce gdzieś stać? NAPISZCIE MI PROSZĘ, BO CZUJĘ SIĘ JAK NIEDOROZWÓJ, ŻE TEGO NIE WIEM.... :/ :P

• Mamusie
Zasnął...oby pospał,padam na twarz...zjem cos,wskoczę pod prysznic i idę spać...może obejrze Mam talent le niewiem czy dam radę,
MAARTYNKA ja jak gotuję zupke to tak w polowie gotowania dodaję pol lyzeczki,a niby powinno sie oddzielnie,ale pytalam pielegniarki i mowila ze jesli Malemu nic nie jest itp to moge tak gotowac.

• Mamusie
Manki ta moje spacerowa znajoma tez chodziła do lekarza bo jej mała miała kaszelek a lekarka powiedziała ze to od nadmiaru śliny nie moze sobie poradzic i kaszle 😉 wiec moze to faktycznie od sliny u nas wyszły te dwie jedynki dolne ale ciągle pcha wszystko do buzi na górze cisza wiec zupełnie nei wiem o co chodzi no nioc ide pasteryzowac słoiczki w koncu skonczyłam ta dynie na raty robiłam cały dzien a roboty raptem na pół godziny a wyszlo mi tego jak dla całej gromadki a wcale nie była duza moze 1.5kg ale fajna z tych czerwonych 🙂

• Mamusie
Witam 🙂
U nas dzis byla cuuuuuuuuuudowna pogoda 🙂 dosc zimno (w nocy -1) ale sloneczko caly dzionek 🙂 dzis wzielo mnie cos na szarlotke no i upieklam 😉do tego pyszna kawka latte z nowego ekspresu- pyyyyyyyyyychotka 🤪 a na zakonczenie sezonu zrobilismy sobie z mezusiem grilla 😉
Patrys dzis mial superowy dzionek- juz dawno taki wesoly nie byl 🙃
jolajcik co do krzeselka to kupilam mojemu chrzesniakowi taki jak Jamargaretka i sa bardzo zadowoleni!!!