Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
nie czytałam jeszcze o czy, pisałyście w ostatnich dniach ale postaram się nadrobić. musze się Wam jednak szybko pochwalić, że MAJA WRESZCIE ZNALAZŁA ZĄBKA 🙂))))

gartuluje Gosiu 🙂 moja ma akcje ząbkowanie bo jest strasznie marudna, noce to maskara 🤢

brawo dla Oskara za siadanie, moja od tygodnia juz potrafi sama siedziec z 30minut 🙂

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
No i mialam zapytax :dziewczyny czy wam caly czas waga spada? Ja juz waze 7kg mniej niz przed ciaza jem wszytsko poznymi wieczorami slodycze poprostu siie nie oszczedzam, i az nie moge w to uwierzyc teraz jest w sam raz nie chce wygladac jak.kosciotrupek ...

Ciagle spada. jem bardzo dużo a ważę poniżej 45 kilo. to jest ok 9 kilo mniej niż przed ciążą

no ja tez juz 7 kg mniej niz zawsze

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
my byśmy nawet nie zauważyli - kuzynka która dojrzała twierdzi, że są dwa ale ja czuję jednego

a ja nic czuje 2 jeden na dole drugi na gorze, ale czuje taka twarda gorke ale dziecko w paszcze mi nie da zagladnac 😞 Gosia zazdroszcze ze Majka nie dała Ci sie we znaki z zabkami bo ja juz wysiadam ze swoja 😞 a najgorzej jest w nocy i w dzien jak ma isc spac 😞 i zamiast biegunek to ma zatwardzenia 😞

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
my byśmy nawet nie zauważyli - kuzynka która dojrzała twierdzi, że są dwa ale ja czuję jednego

a ja nic czuje 2 jeden na dole drugi na gorze, ale czuje taka twarda gorke ale dziecko w paszcze mi nie da zagladnac 😞 Gosia zazdroszcze ze Majka nie dała Ci sie we znaki z zabkami bo ja juz wysiadam ze swoja 😞 a najgorzej jest w nocy i w dzien jak ma isc spac 😞 i zamiast biegunek to ma zatwardzenia 😞

najlepsze surowe jabłko mojej pomaga prawie od razu 🙂

• Mamusie
Gosia znam ten bol,ja przechodze to do konca sierpnia 😞moja siostra tez miala zatwardzenie podczas zabkowania...Monalissa ma racje -surowe jabluszko.

Jamargaretka dziekujemy ☺️a moze drugi zabek sie przebija dopiero?U NAS tak bylo...pierwszy 2 wrzesnia a drugi 4.

Beti trzymaj sie 😘

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
przypomialo mi sie...ostatnio czytalam ze na zabkowanie pomaga szalwia...zaparzyc,owinac palec gaza namoczyc i smarowac-masowac dziaselka.

Niewiem czy pomaga bo nie sprawdzalam jeszcze

naprawde? jak jutro M pojdzie do pracy to zrobie tak, bo jakbym przy nim zrobila to by mnie zjebał a takto im mniej wie tym jest zdrowszy 😜
a powiedz mi jak Oskarkowi szly zabki to mial w tych miejscach twarde dziaselka i takie gorki? czy jaks inaczej to czulas? bo ja naprawde nie wiem jak wyglada zabkowanie i jak to odroznic 😞 chyba naprawde skapne sie dopiero jak zeba zobacze 😁 ☺️

• Mamusie
Jeny moja Tośka się chyba szaleju najadła dopiero co usnęła 🥴 dziś jej się przestawiło spanie o jakieś półtorej godziny i takie są efekty zamiast spać o 8 to ta o 10 🙂
Gratulacje dla Majeczki za ząbka i dla Waszych dzielnych dzieciaczków za siedzenie 🙂 Tosia też już siedzi troszku ale jeszcze robi pijanego zająca. Sama nie usiądzie jeszcze tylko jak ją posadzę.

• Mamusie
gusia333 napisał(a):
Jeny moja Tośka się chyba szaleju najadła dopiero co usnęła 🥴 dziś jej się przestawiło spanie o jakieś półtorej godziny i takie są efekty zamiast spać o 8 to ta o 10 🙂
Gratulacje dla Majeczki za ząbka i dla Waszych dzielnych dzieciaczków za siedzenie 🙂 Tosia też już siedzi troszku ale jeszcze robi pijanego zająca. Sama nie usiądzie jeszcze tylko jak ją posadzę.

moaj tez sie tak chwiala jakby zamiast mleka jakas setke wypila 😜 ☺️

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
Agnieszka to moze Tosia Ci dluzej pospi 😜
chociaz u mojej czy ja kalde pozniej czy wczesniej to zawsze o podobnej porze na mleko sie budzi 🙂

Oj to prawda ja też ją niekiedy podejrzewam o podpijanie 🙂 🙂 🙂 Co do spania to też mam taką nadzieję że pośpi dłużej tzn że jutro wstanie później niż o 7 😉