Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witajcie. My jutro mamy szczepienie. Ciekawa jestem ile mój Pulpecik waży i mierzy bo ostatnio strasznie poszła w górę. Wszystkie ubrania typu body i pajacyki musiałam wymieniać na 74 bo w nic nie wchodziła 🙂
A już pojutrze wracam do pracy. Z jednej strony się cieszę bo gdzieś wyjdę, będę miała motywaćję by się jakoś ogarnąć umalować i te sprawy, ale z drugiej to nie chcę jej zostawiać na te jakieś 6-7 godzin bo to jednak kupa dnia 😞 No ale cieszę się chociaż że nie zostaje z Nianią tylko Dziadkami 🙂 Jakoś to będzie. Pocieszam się że nie ja jedna i nie pierwsza a tym bardziej nie ostatnia 🙂
Moja Łobuźnica padła dziś u mojego taty na rękach gdzie było porozpalane światło, tata gadał i ja też a ona sobie kimnęła i to bez smoka 🙂
Nio dobrze to ja zmykam bo jutro rano pobudka 🙂
Miłej nocki

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hussi kochana trzymaj sie 😘 😘 😘 a paluszek do wesela sie zagoi 😉
Na szczescie jesli chodzi o czeste wizyty to pod tym wzgledem moj A. jest niezastapiony bo zawsze pomoze mi posprzatac a ze lubi gotowac to ja np mam czas zeby chwile usiasc a on gotuje ☺️
Manki masz racje, bo nasze marudy sa kochane i bez nich zyc nie mozna 🙃

• Mamusie
A jesli chodzi o tesciowa to kochana kobieta, ale u nas znowu jest odwrotnie, nadopiekunczosc az mnie to denerwuje czasami. Ona zawsze marzyla o coreczce a ma trzech synow no i to samo jest z babcia A. masakra, boje sie ja u nich zostawiac bo zapieszcza mi Zosie na smierc 😲ale wiem ze sie ciesza jak przyjedziemy ale ciezko opisac ta troskliwosc 😮 jesli Zosia ma chlodne raczki czy stopki to odrazu dodatkowe skarpety i najlepiej rekawiczki w domu... 😮a ja mam prawie zawsze zimne rece i stopy i podejrzewam ze Zosia tez tak bedzie miala, bo karczek ma cieplutki a raczki zimne... 🤔
Wiadomo ze jak bedzie minus 20 to nie wyjde z nia na spacer bez czapki, ale na spacer pojdziemy chocby 10 min a dla nich juz plus 5 jest za zimno a nie daj boze wiatr zawieje 😮
Pod tym wzgledem SZOK 😠ale jesli chodzi o spacery to bija sie kto ma isc.. 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Bambosz...postaram sie 😉 Ja jakos rade daje sobie i czasami nie mam sily..ale mam kochanego mezs.ktory jak moze mi to mi pomaga(wraca po 19 ej do domu 😞 ) A od dzisiaj jest tydzien z nami i jedziemx na 4 dni gdzies z 2 godziny od nas...nie do rodziny.nie do przyjaciol..chcemy poprostu odetchnac we trojke.Postanowilismy pojechac do Francji.do Alsace.niedaleko niemieckiej granicy...jutro wybywamy...

• Mamusie
Hejka
Dziś wstał o 7 🤪 i noc duuuużo lepsza 😜Pobudka o 23 potem po 4 i po 5 sie obudzil to szybko go do lozeczka do siebie i zasnal i do 7 dal pospac 🙃W nocy mąż przyjechał 😁
Teraz wysłałm go po zakupy...dostaliśmy znów od przyjaciół ubranka dla OskarkA takie na 3 latka juz i zabawek trochę.
Gusia buziaki dla Tosi 😘
Justina ucałuj Kevinka od cioci 😘
Wioliś 😘
Gosiu a jak u Was?Jak noc i Vaneska?
Jamargaretko coś ostatni mało bywasz z Nami 😞co u Was?
Joma jak wyjazd?
Hussi jak paluszek?Boli?A Piotruś jak?
Beti,Jolajcik,Bambosz 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej Dziewczyny :* u nas przeziębienie mija na szczęście i jest coraz lepiej 🙂

podczytałam Was trochę i wiecie co? ja w październiku spakowałam torbę, męża wysłałam na tygodniowy urlop i pojechałam na tydzień do rzeszowa do pracy dorobić troszkę... M. został całe długie 5 dni sam z Milenką (w końcu docenił to co robię w domu) i powiem Wam że chociaż tęskniłam okrutnie i pierwszą noc wyłam do poduszki to odpoczęłam psychicznie i fizycznie... 🙂 i było mi to potrzebne bo jak wróciłam to do wszystkiego miałam większy dystans... 🙂

co do teściów i rodziców to u nas jest tak że mieszkamy z moimi rodzicami a teściowie blok dalej... ale powiem Wam że owszem zawsze możemy na jednych i drugich liczyć ale żeby sami z siebie niewiadomo jak pomagali to nie.. oj nie... Nawet ostatnio teściowa wyrzuciła mi że skoro siedzę w domu z Małą to mogłabym częściej przychodzić... więc ja na to że do nas jest taka sama droga i mi jest ciężej ubrać dziecko itd, niż jej założyć kurtkę buty i przyjść. I temat się skończył 😁 😁 😁

• Mamusie
Witajcie kochane 😘
W koncu zrobilam porzadek w szafie Patrysia 🤪 znowu caly wor odlozony dla nastepnej dzidzi 🙃 🙃 🙃
Kasia-Manki baaaaaaaardzo ciesze sie, ze mialas spokojniejsza noc 😘 super, ze maz przyjechal- naciesz sie nim 😉
kasia21 5 dni 😲 oj nie wiem czy bym wytrzymala bez Patrysia 😞 dobrze powiedzialas tesciowej 😉

• Mamusie
No to gratulacje Kaska 🙂 A co do tego, ze tatus zostal sam z coreczka to rewelacyjny pomysl 😉 nich faceci wiedza co mamy kazdego dnia 😉 ja staram sie aby Pawel jak najczesciej zostawal sam z synkiem 😉 od jakiegos czasu zaczal przyznawac mi racje, ze to ciezka praca 😉 😉 😉