Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia-Manki super ze Oskar siada, ale z lezaka ????
Joma mozesz opisac jak wyglada jedzenie u was? chodzi mi w jakich mniej wiecej godzinach i co kiedy cycek itd. ja juz głupieje , MArtynka dzis popołudniu zjadła 3 łyzki zupki marchewkowej z ryzem po czym zamkneła usta i takie odgłosy robiła jak chce cyca, i co dałam jej .. bez sensu jest teraz ja juz nie wiem co kiedy mam jej dawac, ona najlepiej cyc cyc i jeszcze raz cyc 😮 😮 ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Kasia dzięki 😘

Aneczka Martynka jest boska!
Ona na taką duuuużą już wygląda!
I te włoski 🙃
A że tak spytam, bo już na kolejnym zdjęciu to widzę...nie ucieka jej czasem oczko?

Co do jedzenia to u nas początki też chaotyczne...
Manio zjadał kilka łyżeczek i po pół godziny domagał się cyca....
Ale dość szybko posmakował nowe jedzonko - teraz nie nadążam z podawaniem łyżeczek ☺️
Aż mu się uszy trzęsą 😉

A Twoja Martynka jak często je?

A jedzenie wygląda tak:
7/8 - cyc
9/10 do tej pory cyc, ale ostatnio próbuje przekonać Mania do kaszki - akurat to mu najmniej podchodzi, ale w połączeniu z owockiem jako tako...
12/13 zupka
Idziemy na spacer, więc nie odczuwa głodu 😉
W zależnosci ile jesteśmy na spacerze - 15/16 cyc
17/18 owoc
19 cyc

• Mamusie
Joma bylismy nawet ost u okulisty aby sprawdzic czy z oczkami wszytsko ok, no i dr powiedziała tak wyglada jakby zeza robiła ale to jest zez pozorny wynikajacy z układu oczy-nos. mam to sprawdzac poprzez padajace swiatło tłumaczyła jak to robic.jak zauwaze ze swiatło inaczej sie odija to na kontrole, mam nadzieje ze nie trzeba bedzie isc ... 😮 😲

• Mamusie
Joma u nas z jedzeniem wyglada bardzo podobnie co do godzin tylko zupke daje jej po spacerze tylko ze po zupce cyca chce, i ciagle ten cyc .... rece mi opadaja, dzis zauwazyłam ze zupka musi byc ciepła, nie letnia i trzy razu buzke tworzyła i tyle.. juz chwilami mysle sobie ze nie dam cyca to jak głodna to moze zje..nie wiem juz co robic.

• Mamusie
Aneczka mój Manio też bardzo cycowy...
Butli i mm nadal nie akceptuje...
Tyle tylko, że posmakował moje zupki i deserki, a tak to od urodzenia do teraz jadł co 2h!
A ja zamiast sie cieszyć, bo chciałam, żeby dał mi troszkę luzu, to zaczynam tęsknić za tym częstym karmieniem ☺️