Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
bea29 napisał(a):
Fijolek napisał(a):
Bea29 7700!! 🙂 WOW! no powiem Ci, ze jestem pod wrazeniem.. 🙃

Ja też że tak ładnie przybrał na samej mej piersi 🙂 🙂 🙂 i panie w przychodni tez nadziwic sie nie mogły 🙂

HAnula tez jest z 10.maja i teraz wazy jakos 6500 i ma ok 61cm.. no powiem Ci ze dorodny facecik CI rosnie 😉

• Mamusie
Mamusia20 napisał(a):
Monalisa ja się też martwiłam jak to będzie jak wyjdą ząbki i będę karmić piersią, no ale niestety nie karmie 😞

Justiks22 przepraszam bardzo, ale co takiego dzieje się na majowym wątku bo nie rozumiem?

Jeju dziewczyny posledzcie majowki od samego poczatku tu poprostu pisze kilka osob a cala reszta nie ma mozliwosci zeby sie przebila lub jesli nawet ktos odpisze to inna osoba go zgasi ze tak powiem ale niewazne 🙂

• Mamusie
bea29 napisał(a):
czyli razem urodziny beda obchodzić 🙂
Hania tez duża jak na dziewczynke 🙂i po zdjeciach widać że radosna dziewczynka bo usmiech ma piekny !

dzieki wielkie 🙂 fakt, duzo sie usmiecha choc jeszcze glosno sie nie smieje.
no jest duza bo ani jej mamusia, ani tatus me sa drobni wiec ona tez do szczuplakow pewnie nie bedzie nalezec 😁

• Mamusie
justiks22 napisał(a):
Mamusia20 napisał(a):
Monalisa ja się też martwiłam jak to będzie jak wyjdą ząbki i będę karmić piersią, no ale niestety nie karmie 😞

Justiks22 przepraszam bardzo, ale co takiego dzieje się na majowym wątku bo nie rozumiem?

Jeju dziewczyny posledzcie majowki od samego poczatku tu poprostu pisze kilka osob a cala reszta nie ma mozliwosci zeby sie przebila lub jesli nawet ktos odpisze to inna osoba go zgasi ze tak powiem ale niewazne 🙂

niestety ja tez nie rozumiem a watku sledzic nie musze bo biore w nim aktywnie udział a jesli ktos sie nie udziela to moze czasu nie ma bo urodziło mu sie dziecko ??? jakos na brzuszku nie bylo problemów i nikt nie czuł sie ignorowany no ale teraz niektore mamusie chyba przechodza burze hormonów...........

• Mamusie
monalissa napisał(a):
justiks22 napisał(a):
Mamusia20 napisał(a):

niestety ja tez nie rozumiem a watku sledzic nie musze bo biore w nim aktywnie udział a jesli ktos sie nie udziela to moze czasu nie ma bo urodziło mu sie dziecko ??? jakos na brzuszku nie bylo problemów i nikt nie czuł sie ignorowany no ale teraz niektore mamusie chyba przechodza burze hormonów...........

oze to byc to hehehh ale powiem ci ze jest ich duzo i niektorym pozostalo od ciazy 🙂

• Mamusie

Justiks22 tu się mogę z Tobą zgodzić bo też czasem mam takie wrażenie, a to pewnie dlatego że rzadko tu zaglądam mało się udzielan i może co nie którzy uważają że nie warto odpisywać, ale ja sobie nie wyobrażam tu nie zaglądać bo było by mi pusto bez tego forum 🙂

• Mamusie
monalissa napisał(a):
justiks22 napisał(a):
Mamusia20 napisał(a):

no ja tez wlasnie kurcze nie dostrzegam zadnych nieprzyjemnych sytuacji na Majoweczkach. A teraz mam wrazenie ze przez te kilka ostatnich wpisow jakis debilny kwas sie pojawil.. dobra. Monalissa, odpuscmy sobie. jak moge komus cos odpowiedziec to pisze i nie ignoruje. A jak nie wiem co odpisac to nie pisze i tyle.

• Mamusie
justina1975 napisał(a):
Nasz Kevinek wazy ok 7 kg teraz i przyszedl 3 tygodnie za wczesnie na swiat.Wydaje mi sie,ze jakby normalnie na czas sie urodzil,to bylby bardzoooo duzy

to pieknie przybiera na wadze tylko sie cieszyc 🙂
a na zdjeciu głównym slicznie sie usmiecha fajowe te nasze skarby 🙂 🙂 tylko je tulic i całowac ja swojego Stasinka to bym schrupała 🙂 🙂i musze sie przyznac że zwariowałam na jego punkcie 🙃 🤪

• Mamusie
bea29 napisał(a):
justina1975 napisał(a):
Nasz Kevinek wazy ok 7 kg teraz i przyszedl 3 tygodnie za wczesnie na swiat.Wydaje mi sie,ze jakby normalnie na czas sie urodzil,to bylby bardzoooo duzy

to pieknie przybiera na wadze tylko sie cieszyc 🙂
a na zdjeciu głównym slicznie sie usmiecha fajowe te nasze skarby 🙂 🙂 tylko je tulic i całowac ja swojego Stasinka to bym schrupała 🙂 🙂i musze sie przyznac że zwariowałam na jego punkcie 🙃 🤪

ja sie czasem smieje ze poleje sobie Hanie dzemem malinowym i zjemmmmm 🙃

• Mamusie
no my za tydzien mamy drugie szczepienie wiec i wazenie bedzie ale jak wchodzilam z nia na wage lazienkowa to wyszlo 5800 ale cos czuje ze ma wiecej 😁 mój kluseczek 😁
a miska siostra i bratowa zawsze powtarzaly ze takie kleseczki to na sztucznym mleku ze na piersi to niemozliwe zeby dziecko tak przybieralo i ze to od razu widac czym karmione 😮
a jakie oczy robia jak mowie ile wazy 😁 i ze ladnie przybiera ale w mamusie sie wdala wiec apetyt ma 🤪

• Mamusie
Tak,wlosy powroca do stanu normalnego,ale jak narazie wychodza mi garsciami,i wszedzie je znajduje...nawet w pieluszce Kevinka 🤪
Co do zabkow,to chyba Kevinkowi jeszcze nie rosna,ale ostatnio coraz wiecej raczki wklada do buzi i sie przy tym malutki bardzo denerwuje,wlasciwie to wszystko gryzie 🤪 ..nawet sliniaczek itp..
Tez mi sie nie chce przechodzic na inne forum,no bo po co,przeciez tutaj jest dobrze 🙂

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
Bea - Twój Staś pięknie przybiera na wadze. a ja myślałam że Majka jest spora bo ma prawie 6 kilo i 64 cm - no ale Majunia to dziewczynka i urodziła się malutka

chyba za rzadko zaglądam bo znów jestem nie w temacie i nie wiem o co chodzi z drugim wątkiem.

Majeczka rosnie pieknie !!!Dobrze jej na mleczku mamusi a jak tam u was z zółtaczką i reszta mam nadzieje że juz ok ,my po pierwszym szczepieniu i powiem Ci Małagosiu że okropnie było Stas juz dużo rozumie i płakał strasznie a Majeczka juz szczepiona była?