Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Elooo[color=blue][/color],

my wczoraj byliśmy na szczepieniu II dawka prevenar'a i muszę wam powiedzieć że mój syn juz rozpoznaje miejsca i ludzi bo jak tylko weszłam do gabinetu to Wiktor w ryyyyk ....ale płakał 😞 😞
Jeszcze przed nami dwa wkłucia bo ostatnia dawka 6w1 i ostatnia prevenar i na razie wsio aaa no i przyznam Wam się że sama wyleczyłam synka z ulewania....tzn.podałam mu bebilon ar i stał się cuuuud!!!!nie ulewa i robi normalną kupkę 🤪 🤪ta moje dr to pożal się Boże dziecko by mi wykończyła bo uparła się że Wiktor ma alergię i cały czas kombinowała z sojowymi pokarmami a on coraz bardziej ulewał a do tego zatwardzenie za zatwrdzeniem....wkur...się i na własną rękę podałam mu AR i jest super 😁 😁
Wiktorro waży już 7400g i pieknie dziwga głowę przy podnoszeniu za barki 🙂

Dzięki temu że mu się nie ulewa za tyd.idziemy na rota żeby zdążyć przed 6miesiącem 🙂

ps.co to jest AZALIA 😮 😮??

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Na brzuszku....

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/844/zdjcie066t.jpg/][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/9176/zdjcie066t.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Fjolek masz rację, że nie trzeba czekać na okres, żeby zacząć brać aleee ja zaczęłam krwawić na poczatku lipca i sądzę, że to mógłbyć okres więc chciałam poczekać z tabletkami do następnego, no ale go nie ma i moje kochane otoczenie zaczęło mi wkręcać, że a może znowu....i przyznam się, że zasiali we mnie ziarno niepewności choć my też na gumisiach jesteśmy i żadnej awarii nie mieliśmy no ale wiadomo to tylko gumiś. więc uspokoję się testem i zacznę łykać.

• Mamusie
witajcie! u nas przeszla straszna burza od 4 do 5 rano, jak ja sie balam strasznie a jeszcze bardziej balam sie o Piotrusia czy nie obudza go te grzmoty i blyski ale nic moje dziecie pieknie spalo od 20.30 do 4.30 a potem do 9.30 takze super 🙂 a dzis wciaz marudzi ale jakby troche mniej takze nie wiem o co chodzi, no nic bynajmniej pracujemy nad spokojemy w rodzinie 🙂

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
Marinko - a Wy byliście z Józkiem sami czy na zajęciach?

bo jak szukam to wszędzie proponują jakieś karnety z instruktorem

byliśmy sami i nie żałuję!

Boże ile ja już dziś zrobiłam... już nutella ze śliwek zrobiona, naleśniki z serem i brzoskwiniami też no i żurek kończy się robić. Padam! nic więcej nie robię, tylko wysprzątam 🙂 🤪 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
marinka napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
Marinko - a Wy byliście z Józkiem sami czy na zajęciach?

bo jak szukam to wszędzie proponują jakieś karnety z instruktorem

byliśmy sami i nie żałuję!

Boże ile ja już dziś zrobiłam... już nutella ze śliwek zrobiona, naleśniki z serem i brzoskwiniami też no i żurek kończy się robić. Padam! nic więcej nie robię, tylko wysprzątam 🙂 🤪 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂

Marinko, na samą myśl o tej nutelli śliwkowej ślinka mi cieknie!!! 😁 🙂 Pewnie jest rewelacyjna! 🙂
A ile bym dała za naleśniki z serem i brzoskwiniami... mmmmm 🙂 🙂