Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Trzecia 😜 my dzis od 7 nie spimy ale juz drzemie 🙂
u nas z jedzeniem tez problem tylko w druga strone je tak łapczywie ze łyka powietrze i za kilka lyzeczek juz chce odbijac no msakra jakas juz nie wiem co robic i konsystencje rózne jej robilam i to samo jedynie wychodzi ze musze ja karmic jak jeszcze nie jest glodna czyli zajade sie na smierc bo to bedzie prawie non stop nie liczac drzemek i odbijania to na nic innego nie bede miala czasu 😠 normalnie szlag mnie trafi
jutro jedziemy do lbl i mam zamiar zalatwic kosciół i knajpe i odebrac paszport i moze cos w koncu kupie na siebie bo wyjazd za 2 tyg a ja nie mam sie w co ubrac 🤢

• Mamusie
Monalissa już za 2 tyg???Zleciało...

Mój właśnie zasnął...dziewczyny miałam już dawno zapytać i zapomiałam...jak zaczęłam podawać żołtko to muszę już caly czas co drugi dzień mu dawac czy poprostu od czasu do cZasu???
To samo Z glutenem?czy do kazdej zupki i codziennie podawac?

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Monalissa już za 2 tyg???Zleciało...

Mój właśnie zasnął...dziewczyny miałam już dawno zapytać i zapomiałam...jak zaczęłam podawać żołtko to muszę już caly czas co drugi dzień mu dawac czy poprostu od czasu do cZasu???
To samo Z glutenem?czy do kazdej zupki i codziennie podawac?

ano zlecialo ostatnio mówie do miska zobacz jaka ona juz duza zaraz bedzie biegac i pyskowac a on mówi no z tym pyskowaniem to jeszcze chwila ze dwa lata a ja mówie no za dwa lata to juz ci bedzie pyskowac całymi zdaniami 😁
co do zółtka to chyba nie ma znaczenia ale gluten to przez dwa miesiace okreslona ilośc te 2-3g dziennie a pózniej juz po 2 miesiacach bez limitu i niekoniecznie codziennie

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
Kasiu dokladnie czemu to sama nie wiem 😮 ale slyszalam o tym... druga powierzchnia jest inna. Jak kupowalismy materac to facet ze sklepu mowil, ze mamy przekrecic ale nie pamietam dokladnie kiedy 😮

no ja nawet nie słyszałam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
no my dzis na spacer zalozylismy kombinezon,byl krzyk przy ubieraniu ale potem juz ok...zawsze lepiej niz w kurteczce i co najwazniejsze cieplej...

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
Ciekawe jak Patrys zareaguje na kombinezon 😮 u nas nie jest jeszcze az tak zimno wiec jeszcze nie kupilismy... Pewnie dopiero przed wyjazdem do Polski kupimy... [/quot

my dostalismy,sama jakbym miała kupic to używany pewnie bym szukała i napewno większy zeby mogl sie swobodnie ruszac....my mamy rozmiar 80/86 i jest dosc szeroki i maly ma fajnie i luzno,ale nogawki sa strasznie krotkie 😞