Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Gosiaa ale mi dałas do myslenia z tym glutenem ☺️

ciesze sie ze w razie czego pomoglam bo moze i Martynka ma tez po nim zatwardzenie 😞

a ja myslałam ze po zupce marchewkowej z ryzem, marchewka tez zatrzymuje i problem ze zrobienem kupki moze byc, oby to nie było na gluten !!!!!!!

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Gosiaa ale mi dałas do myslenia z tym glutenem ☺️

ciesze sie ze w razie czego pomoglam bo moze i Martynka ma tez po nim zatwardzenie 😞

a ja myslałam ze po zupce marchewkowej z ryzem, marchewka tez zatrzymuje i problem ze zrobienem kupki moze byc, oby to nie było na gluten !!!!!!!

musisz probowac 🙂

• Mamusie
Chwile was zostawic bez opieki i juz tyle do nadrobienia 😉super 😘
Mi sie marzy parka, ale to co bedzie i tak bedzie moim kochaniem no i Zosia tez bylaby szczesliwa 🙃 Jedyne co nas ogranicza to brak pracy w moim przypadku, ale tylko znajde prace to maksymalni rok rok i drugi dzidzius ☺️Juz nawet A. cos wspominal o drugim dziecku 😜 A zawsze mi sie marzylo zaadoptowac jedno dziecko i jesli warunki by na to pozwolily to chetnie adopcja trzeciego dziecka ale juz takiego co ma np isc do szkoly 🙂

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Gosiaa a wiesz co ja pamietam... jak byłam jeszcze z brzuchem , Ty juz urodziłas i pisałas ze w nocy mala bujasz na kolanach i krzyzówki rozwiazujesz zeby nie zasnac 🙂 pamietam moje przerazenie a martynka jeszcze w brzuchu była 😁 ☺️

a ja pamietam jak Ci zyczylam zebys w nocy zaczela rodzic i ZACZEŁAŚ 🤪

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Gosiaa odstawie kaszki zobaczymy..tylko badz tu człowieku madry ja jeszcze karmie piersia i zaparcia tez sie zdazały jak tylko cyckiem karmiłam. ja to myslałam ze owocki trzeba dawac albo soki zeby zatwardzen nie było. ☺️ ☺️

moja pije codziennie herbatke jabłkowo-melisową i dzieki niej robi jako tako kupki, jak mi sie skonczyla i dawalam jej malinowa to kup prze 2-3 dni nie było 🤢

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Wiolis napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Wiolis napisał(a):
Aneczka zgadza sie 🤪 u nas tak wlasnie bylo z Patrysiem 😜

u nas tez 😁 😁 polecielismy na wakacje i przylecielismy w trojke 😁

O prosze 🤪 a gdzie sie to wydazylo 😉

☺️ w Turcji ☺️ 🤪

uuuuuuu 🤪

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Aniu a odstaw Martynce marchewke, moja nie chciala marchewki az dziasla zaciskala i zrezygnowalam z niej, czasem jej troche przemyce ale nie duzo, no i teraz gebe sama otwiera 😁 a marchewka powoduje zatwardzenia wiec predzej mysle marchewka niz gluten...

po cichu tez tak mysle w ogole glutenu nie bralam pod uwage. a Ty sama pewnie małej gotujesz.. bo w słoikach w kazdej zupe marchewka jest.. no własnie mała dzisała zaciska..
Dzieki mamuska 😁 😁 😘 😘