Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dziewczyny poszukuję tej piosenki i nie mogę znaleźć może wiecie na jakiej płycie ona jest bo Lenka uwielbia a chciałam jej nagrać płytkę do samochodu http://www.youtube.com/watch?v=85sUeVJXz5o szukam też takiej płyty ale oczywiście u nas to niczego nie ma http://www.empik.com/mini-mini-bajkowe-piosenki-2-various-artists,prod10610105,muzyka-p jest tam piosenka tomek i przyjaciele i jeszcze inne których też znaleźć nie mogę, może któraś ma akurat te piosenki?

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gosiaczek my ziemię mieliśmy, kredyt bralismy tylko na budowę.... mąż ma w sumie pół hektara podzielone na 3 częście, ta działka gdzie jest nasz domek to ma 12 arów, zastanawialiśmy się czy tych dwóch pozostałych działek nie sprzedać i byłoby już dużo na budowę ale zdecydowaliśmy że choć z jednej strony chcemy nie mieć sąsiadów 🙂 bo działka jest pod las, więc tam już nikt się nie wybuduje... a jak kiedyś by się coś przytrafiło że będziemy mieli problem ze spłacaniem to zawsze można sprzedać... w każdym razie działka to dużo, u nas przynajmniej są baaardzo drogie... więc wkład własny mieliśmy, już zawsze łatwiej o kredyt.

Witajcie
dziewczyny mam pytanie. Która z was szczepiła jeszcze na pneumokoki? dodatkowo? (prevanarem czy jakos tak)
I do dziewczyn mieszkających zagranicą - czy u was te szczepieniena pneumo są obowiązkowe tzn w standardzie?

• Mamusie
Całą noc miałam koszmary dzisiaj przez to porwanie. Wszędzie zakładam hasła i ograniczam dostęp.
Normalnie straszna tragedia dla rodziny. Nawet nie chcę myśleć o tym co czują.

Megan nie wiem co napisać wiem że i tak nie jestem w stanie cię pocieszyć.

Sto lat dla Jasia i Paulinki (spóźnione ale szczere) z okazji pół roczku

McDa Domek wypasiony. Wykończony będzie wyglądał super.
Nasz to przy nim biednie wygląda 😉
Później też się pochwalę zdjęciem 🙂

Gosiaczek My mieliśmy działkę ale w Pekao nie liczyli jej do wkładu własnego… 😮 Tylko rozpoczęta budowa się liczyła, Ale to był jeden z 2 banków które chciały nam dać kredyt z dopłatą więc nie mieliśmy wyboru…

Monia Ja za tydzień będę szczepić na pneumokoki bo mi trują w ośrodku zdrowia i stwierdziłam ze dla świętego spokoju zaszczepię.

• Mamusie
hej 🙂

ja tez chce wasze hasła na agu , ja tez zablokowałam a jak je wysyłamy tu na forum we wiadomości czy nk, fb
o rany 7 stron do nadrobienia. Głowa mi pęka , ta migrena jest okropna już 2 dzień mnie boli i nic nie pomaga 😠.

Zdrówka dla Paulinki i Jasia[/color]

monia321 ja nie szczepiłam i nie szczepie 😉

Tilii12345 ja nie dostałam twojego hasła

McDa87 śliczny masz dom 🙂