Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
witam :*

wkoncu cos naszkrobie bo caly dzien zagladalam w miare mozliwosci ale cisza wiec do nadriabiania nie bylo zbyt wiele

Kinia ja nie zbytnio bo ja w kwesti kulinarnej jestem lewa my z Adim planujemy "romantyczny wieczor" z moimi rodzicami za sciana ale pomysl mamy taki mniej orginalny mamy zamiar robic wspolnie pizze wiekszosc moj mistrz kuchni zrobi ale to sie wytnie 🙂A co do trzymania linia oo tlusty czwartek ja sie tez oprzec nie moge pod warunkiem ze sa dobre a u nas nie bardzo bo maja dzem rozany ktorego ja nie trawie

gosiaczek ja nie wychoidze z malym juz chyba od miesiaca ale jak wychodze to pediatra kazala mi tym kremem co ja mam "uniwersalny" natluszczajacy i tym mam smarowac mam tez z nivea na kazda pogode ale dostalam ochrzan za ten krem wiec 9 zl poszlo w las

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
i ja witam wieczorkiem 🙂

kinga ja tylko murzynka umiem upiec 😜 a w tłusty czwartek mam zamiar zrobić chruściki znajdę jakiś przepis w necie 😉

gosiaczek bułkę cała wymemłała i obśliniła 😉

NATALIA od 15 nie spala i ze zmęczenia nie mogła zasnąć , ale w końcu śpi i ja mówię dobranoc

• Mamusie
ja jeszcze na chwilke wskoczylam poczytac co tam napisalyscie 😜

Kiniek
- u mnie weny na menu walentynkowe totalnie brak i pewnie skonczy sie wery oryginalnie czyli kawa i ciastko 😜
przedtem to jakas salatke robilam, moj lubi szparagi to szparagi zawijane w szynce i z sosem czosnkowym - no ale to trzeba lubić
kiedys pamietam zaszalelismy kulinarnie w walentynki, salatka, pizza a na drugi dzien w robocie totalne problemy zoladkowe 🙃 🙃 🙃

Ja używam kremik z Nivei na każda pogodę i jest ok

Dobranoc!!!

• Mamusie
witam Nocka względna 🙂

darka znajdź przepis 🙂

Ja na walentynki chodziłam z mężem np na pizze a tym razem może zamówimy sobie 😉 Bardziej sie przejmuję zwolnieniem bo mam akurat do 14 tego i idę do lekarza mam nadzieje ,że dostane nowe 😉

Ja mam dla Natalki i dla całej rodzinki krem bambino 🙂

miłej niedzieli 🙂

obzie obzie - nowe pseudoslowko Zuzi hehehe i tatatatataa, spalysmy do 7mej bez pobudek 🙂 cudownie 🙂
A kremu uzywam Ziajki dla niej kolega mi z Polski przywiozl i mam w zapasie dwa "sopelki" i chyba wlasnie bambino albo nivea baby. Narazie ziajka jest otwarta i starczy nam na hohoho czasu napewno 🙂pozniej zrobie zdjecie zabawki ,ktora wczoraj w charity kupilam grajaca i chodzaca ze swiatelkami Zuza ja pokochala 🙂 ))))

a walentynki........no máz wzial sobie zmiane zeby wieczorem z nami byc pewnie dostane kwiatki i wypijemy winko ogladniemy troche filmow i pojdziemy spac. o tak....czyli dzien jak codzien plus kwiatki. 🤨

• Mamusie
Witam

Nocka spoko Lenka obudziła sie na butle o 23 i 4 i wstała o 6.30 😉 Mąż wstał i się nią zajął a ja do 9 pogniłam w łóżku 😁

Majach no to widzę że Zuzia to gaduła, no i zazdroszczę przespanej nocy 🙂

A my dzisiaj na obiad do moich rodziców 🙂 przynajmniej obiadu nie trzeba robić 😉

Miłej niedzieli 😜

Hmm no to ja wymyśliłam coś takiego :
trufle http://www.kwestiasmaku.com/desery/trufle/trufle_czekoladowe/przepis.html
no i naleśniki http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/zurawina/nalesniki_z_zurawina/przepis.html
co prawda mój ostatnio zobaczył torcik śmietanowy z duuużą ilością świeżych truskawek..i tak myślałam,ale to więcej zachodu, upiec biszkopty, krem ubić albo utrzeć no i zkaup świerzych ,dobrych truskawek o tej porze roku to też wyzwanie 🤨

• Mamusie
I ja witam

Chrupek śpi, wczoraj dałam mu wafelka ryżowego, takiego dla dzieci, memłał go sobie na początku ładnie ale potem nie wiedział co z tymi kawalątkami w buzi zrobic i zaczal sie nimi dlawic... 🤢
Staram sie walczyc z moimi zatokami nieszczesnymi
Mój pojechal do kosciola i auto sobie rozjezdzic

Kiniek
- nie ma to jak z "rana" chociaz na foto zobaczyc takie pyszne trufelki - mniam i to z %%% 🤪

Gosiaczek
- to się masz fajnie, nie dosc że do swoich rodziców (a nie do teściów :side 🙂 to jeszcze obiad z głowy.

Dziś przychodza do Nas znajomi, to chociaz posiedzimy sobie i pogadamy i mniej "zakazni" sie poczujemy... 🙃

• Mamusie
I ja witam

Chrupek śpi, wczoraj dałam mu wafelka ryżowego, takiego dla dzieci, memłał go sobie na początku ładnie ale potem nie wiedział co z tymi kawalątkami w buzi zrobic i zaczal sie nimi dlawic... 🤢
Staram sie walczyc z moimi zatokami nieszczesnymi
Mój pojechal do kosciola i auto sobie rozjezdzic

Kiniek
- nie ma to jak z "rana" chociaz na foto zobaczyc takie pyszne trufelki - mniam i to z %%% 🤪

Gosiaczek
- to się masz fajnie, nie dosc że do swoich rodziców (a nie do teściów :side 🙂 to jeszcze obiad z głowy.

Dziś przychodza do Nas znajomi, to chociaz posiedzimy sobie i pogadamy i mniej "zakazni" sie poczujemy... 🙃

• Mamusie
Kiniek jej ale smaka na robiłaś 🤪 jej ja to uwielbiam takie smakołyki może i ja to zrobię jak będę miała wenę 😜

wercia no może za duży kawałek w buzi, ale trzeba dzieciaczka dawać biszkopty, chrupki i takie tam żeby cię uczyły, moja koleżanka ma 11 miesięczne dziecko i biszkopta rozrabia jej w wodzie i daje łyżeczką no ale ona w ogóle ma dziwne podejście 😮

hahah Wercia ja mojego to bym chyba dzwigami musiala do kosciola w kajdanach zeby poszedl hehehe,a sam tak po prostu....... 😁
Zolzuchna spiiii
Kinia nalesniki zrobily mi slinitok!!!!!!!!!!!!!! trufle niekoniecznie nie przepadamza ciemna czekoladá. Ale biala za to.......mmmmm a najbardziej na swiecie kocham z bakaliami 🙂
Ale nalesniory chyba dzis zrobie na obiadus kilka ! a taki kremik tez moze zapodam ,a jak nie to z samym dzemem 🙂

Zuzek w pasiaku ze smiszna minka:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/39/img5491a.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/7863/img5491a.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

napiszcie mi czy widac fotke?? cos sie pozmienialo na imageshack i musiaalm sie zarejestrowac zeby zdjecie przerobic na kod......

• Mamusie
Troszkę poczytałam, 4 dni mnie nie było a zaległości kosmiczne... ☺️

Kingusia ja tam jadę po bandzie i czekam aż mąż mnie gdzieś zaprosi 😁 Tak wogóle to chyba na Walentynki zakupił mi perfuma - Lacoste (w dodatku różowa), a teraz udawać muszę,że nic nie wiem 😉 I czaruję Go zgadywankami... 😁
Ostatnio mieliśmy domowe spięcie,więc teraz winy trzeba odpokutować 🙂

Wczoraj byłam na dyskotece 😁 I wiecie co, kawalera wyrwałam 🤪 Co prawda wpadł w oko mojej przyjaciółce, chciałam ich spiknąć i samą siebie pogrążyłam 😁 A później musiałam go spławić, bo obskoczyłby w tubę od mojego Ukochanego ☺️ 😉
Ale wesoło było, fajna odskocznia 🙂 I mężul jaki zazdrosny 😜 😁

Widziałam pogadanki o kosmetykach 🙂 Ja pozostaję wierna serii AA! Podkład rozświetlający jest najzajebistszy 😜 A co do tuszy, dla mnie firma znaczenia nie ma, dla mnie najważniejszą rolę odgrywa szczoteczka! Mam jedną niezmiennie od bagatela dwóch lat 😁 Tusz kupuję taki do 20 zł (jaki się trafi) i nanoszę na starą wysłużoną szczotę 🙂 Ogólnie rzęsy mam długie,więc w grę wchodzi kwestia pogrubienia, a wytuszowane rzęsy wprost kocham!

Później dokończę, bo Olgiert krzyczy 😉

• Mamusie
Miley hmm jesteś młoda masz jeszcze szanse zrobić jakieś średnie zaocznie 😉 Nie wszyscy maja wyższe takie życie 😉 Fakt jest taki chociaż zawodowe mieć i ten zawód żeby dostać jakąś prace , jedynie co mogę ci polecić to spróbuj w myjni samochodowej 😉

Majach ja z angielskiego to tylko podstawę znam ☺️ a tu mi tyle wyskoczyło ,żeby wkleić zdjęcie 😲 wpisałam maila i udało mi sie wkleić zdjęcie , ale pisze że jestem zalogowana , a ja nie dawałam hasła i co teraz jak się wyloguje to skąd mam wiedzieć jakie hasło mam wpisać 🤨 😮