Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Tilii hehe ja też lubię długie kolczyki i ciekawa jestem kiedy mi ucho urwie 😁 choć wtedy nie będzie mi do śmiechu 😉 Co do odchudzania to mi zależy na płaskim brzuchu więc ćwiczę ale nie odmawiam sobie słodyczy 😜
A mam pytanko czy takie butelki wymienia się po jakimś czasie?? wy wymieniacie czy nie??

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Szukam teraz tematu pracy mgr. Zupełnie nie mam pomysłu bo przypisali mnie do seminarzysty który mi nie bardzo podchodzi... temat seminarium "zarządzanie finansami przedsiębiorstwa"
A to tak średnio mnie interesuje.
A u nas ciężko dostać się na seminarium z rachunkowości 😞 4 osoby na 1 miejsce 😞 😞

• Mamusie
Tilii zazdroszczę że mąż na tatusiowym 🙂 u mnie to nie możliwe, ma swoją firme 😞
a ja piszę pracę na temat: Podatkowa Księga PRzychodów i rozchodów w firmie ..(mojego męża 🙂 a na licencjacie pisałam o rozrachunkach z tytułu wynagrodzeń więc oba tematy z rachunkowości i Ci nie pomogę 😞

• Mamusie
Dziewczyny wpadłam napisac dobranoc
A poza tym skocze obejrzec Kac Vegas

McDa
- moj tez nie ma tatusiowego, ani jakichkolwiek przywilejow 😠

a teraz Wam cos pokaze - bluzeczka ma ok 30 lat 🤪 🤪 🤪
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=36576c6a1be329b1][IMG]http://images43.fotosik.pl/1404/36576c6a1be329b1m.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
McDa - i tutaj sie zdziwisz ale to JAAAAAA 🤪 🤪 🤪 - to fota na roczek, jedno mam w sukience, a na tym mnie zrobili na chłopaka 🙃 🙃 🙃 🙃 😜

tak patrzę na tą koszulkę że na mnie jak roczek miałam to wisiała trochę nawet a na Patryku już teraz jest opięta, no materiał porządny, niemiecki 😜 chociaż wiek już po niej trochę widac...

• Mamusie
Dobry wieczór :*

Witam wszystkich po dość długiej nieobecności :*:*buziaki dla dzieciaczków :*:*:*

U nas czasu bardzo mało..ja pracuję i studiuję, mężuś mój pracuje z dala od domu (wraca do nas tylko na weekedny 😞 )a Martynką opiekuje się babcia. Ciężko jest ale jakoś dajemy sobie radę.

Martynka od pewnego czasu raczkuje już na całego 🙂 zwykle pędzi tam, gdzie może się podeprzeć i wstać... Przez to na głowie pełno guzów, trzeba ją mieć na oku cały czas. Ząbków nowych brak. Woła mama ☺️ i czasem papa. 😆
Eh jak ten czas szybko mija. Te nasze dzieciaczki już takie duże.

Bardzo podobają mi się fotki Waszych maluszków...wszystkie są już takie duże i kochaniutkie 🙂 najchętniej to bym każde po kolei schrupała.

Werciu jestem pod wrażeniem ile ząbków ma już Twój Patryczek, to dopiero musi Cię gryźć 🤪 🤪
MajaCh masz talent..opaski śliczne... 🤪 oczywiście w głównej mierze to zasługa modelki :*
gosiaczek zazdroszczę Ci tego zapału do ćwiczeń, ja niby zaczęłam dbać o to co jem..ale jeśli chodzi o ćwiczenia to słabo 😞 😞 mam rowerek taki za 400zł kupiony w realu..ale nie mam czasu ćwiczyć. Jak będziesz kupować to zwróć uwagę na siedzenie..bo np siedząc na moim po chwili boli tyłek.
tedit udanego wyjazdu 🙂
Tiii a może mogłabyś napisać o wyniku finansowym jakiegoś przedsiębiorstwa. Albo jeśli możesz to o Finansach jakiejś gminy z naciskiem na deficyt budżetowy oraz sposoby jego finansowania. 🙂
Emilia gratuluję zgubienia paru kg 🙂 Jeśli chodzi o katarek to my męczyłyśmy się z nim ponad tydzień. Codziennie po parę razy odciągałam jej nosek odkurzaczem, zakrapiałam solą fizjoloogiczną, smarowałam pod noskiem maścią majerankową no i smarki wycierałam husteczkami pampers.
McDa podobał mi się bunkier Twojej Paulinki hihi... 🙂 Twój mąż to ma pomysły 🙂 🙂
Majaa każde dziecko rozwija się w swoim tempie..nie wolno porównywać jednego do drugiego. Najważniejsze że Michasia jest zdrowa i ładnie rośnie 🙂
Darka Oskarek pięknie siedzi.. i ta jego mina...heh małego rozbójnika 🙂 🙂 🙂
Kiniek Maksio śliczny chłopak. Mało, że dzielny to w dodatku jeszcze taki kochany.
Monia każde dziecko ma swój temperament..nawet bliźniaki różnią się od siebie charakterem i usposobieniem. 🙂

No i poemat jest... Tyle zdążyłam doczytać... widze że brak tu Asiulki, Ramonki, nie widze też Emiliaeem, i Megan, AnjiP i Moni
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam.

W ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że wszystkie dziewczynki forumowe są takie śliczne 🙂 i tak ładnie je ubieracie 🙂

Po chłopakach od razu widać, że małe rozbójniki nam rosną 🙂 hihi 🙂 i to przystojne rozbójniki z pewnością będą, nie jedną dziewczynę zbajerują. heh. 😎

Pozdrawiamy Was z Martynką ;*:*:* buziaki

dziewuszki jutro Was poczytam , na dzis tylko pokaze co wyprodukowalam to juz powaznie adresy mi wyslijcie swoje 😉 i co chcecie jesli sie podoba 🙂 wszystkie razem opaski mam na FB,
Zuzia dzis caly dzien gadala babababa i inne dziwne dzwieki, coraz wiecej ich wydaje hehe
Emiliaa1 waga mi stoi w miejscu od tygodnia widze, czyli woda zeszla,a diete trzymam dalej.....tylko czasem zapominam zjesc cos tam i moze to to blokuje...nie podjadam ani nic...ehhh
Zuzia coraz wiecej sie na brzuszku przemieszcza ale to nie raczkowanie napewno...chyba pelza troszke......w kolko heheh
a to opaski:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/718/desktopord.jpg/][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/2869/desktopord.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
wpadlam powiedziec dobranoc

Ja ogladalam Mamma Mia i ptzy okazji klocilam sie z Adim wciaz oto samo ale nie wazne

Wercia wow serio to jestes ty? wybacz ale powiedziala bym ze to twoj maz, a bluzeczka no no material niezly skoro tyle pran wytrzymala i wyglada jak nowa

• Mamusie
Witam jako 1 🙂 🙂

Nie uwierzycie, Natalia to nie potrzebuje chyba dużo snu 😲 Wczoraj się przebudziła i poszła spać dopiero o 24 😮 obudziła się już o 6,20 😮 przez te 6 godz spała czujnie bo chyba z 4-5 razy wstawałam dać smoczek. 😠 Nie wiem dlaczego ostatnio ona ma taki krótki okres snu nocnego 🤨 Mam nadzieję ,że to przez skok + ząbkowanie + katar 😉 I liczę ,że już wkrótce to się skończy 😉 Wyspana jestem, bo jak ona śpi popołudniu ok 2 godz to ja też kimam 😉,ale liczę że to sie skończy szybkoooooooo 😉 Oczywiście teraz już śpi 🙂 odsypia noc 😠 a ja pije kawunie 😉 Miłego dnia dziewczyny 😘 😘 😘

ps No i odespała 15 min 😲 🤨 🤢

• Mamusie
Witam i Ja

Rozbójnik wstał 6.40, myślałam ze jeszcze kimnie ale nici

emilia1
- na ten "sen" pewnie wpłynęło to wszystko razem

darka
- niezle mnie ucharakteryzowali no nie 😜 jakbym nie wiedziala a widziala to zdjecie to oczywiste ze powiedzialabym ze to chłopiec... 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
To ja witam jako 3 🙂

Kochane u mnie nocka rewelacyjna Lenka jadła o 24 (ale karmił mąż) potem o 4 i obudziła sie o 8 🤪 a że zawsze po przebudzeniu gada i bawi sie w łóżeczku wiec wstałam do niej dopiero o 9 😜 jej ja chcę tak codziennie 😁

emilia no to powiem Ci że chyba wszystko naraz skumulowało sie u Natalki i to dlatego oby szybko minęło 😉 Moja też miała przez tydzień że budziła sie przed 6 co dla mnie było straszne 🤢

Mąż już odkurzył i umył podłogi a ja nakarmiłam Lenkę umyłam włoski i umalowałam się 🙂 Pogoda piękna wiec spacerek obowiązkowy a potem zakupy bo lodówka pusta 😮

Mam pytanko czy wy też macie taki problem z karmieniem, moja jak już wcześniej pisałam nie chce jeść kaszki z butelki ale teraz to nawet przy karmieniu łyżeczką jest maskara zje wszystko ale ile nerwów mnie to kosztuje, pluje, języczkiem wypycha nie wierzę że jest niegłodna bo ostatni raz jadła o 4 wiec do 9.15 trochę czasu minęło. Już jej nawet mleka nie daję w ciągu dnia bo tez głupieje tylko wieczorem i w nocy ładnie pije. Dodam że zupki i deserki ładnie je. Oj troszkę zanudziłam ☺️ 😉

Miłego dnia 😎

• Mamusie
wercia na tym zdjęciu wcale nie wyglądasz jak chłopiec, mi się bardzo podobasz 😉 a i bluzeczka super. Ja miałam dla syna po mnie sztruksowa kurteczkę , zachowała się dzięki temu że ubierałam w nią lalki i tak jakoś wylądowała do szafy 😉 Wyglądała jak nowa i ten zielony kolor taki żywy 🙂 miałabym ja do dziś , ale dałam zaś szwagierce dla córki, a ona swojej szwagierce i tak poszła dalej 😞 Teraz dopiero zauważyłam na suwaczku ile Patryk ma ząbków 🤪 ja nie wiem dlaczego od 2 miesięcy Natalii nie wyszło więcej ząbków 🤔

• Mamusie
Gosiaczek to super miałaś nockę, oby tak dalej 😉 Co do jedzenia to ja tez mam taki problem . Natalii kupiłam kaszkę na dobranoc i pyszne śniadanko , bo bardzo jej smakowała na rzadko i gęsto 🙂 kupiłam następne opakowanie i mam do dziś 🤪 na wieczór jej daje 150 mleka i dosypuje chociaż 2 miarki żeby zużyć 😉 a kaszkę pyszne śniadanko robię na gęsto co kilka dni i to około 50 ml tylko i jeszcze zdarzy się że zostawi . Nawet obiadki zostawia 😞 nie zje polowe z dużego słoiczka 😉 Uwielbia za to danonki i danio ale zauważyłam jak jej daje co dzień na śniadanie to dupka odparzona 😮 dodam jeszcze ,ze nadrobi to wszystko mlekiem w nocy 2x po 120 ml 😉