Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Megan trzymaj się i nie trać nadziei!!

Gosiaczek zdjęcia piękne, naprawdę!!! ale jak mogłoby być inaczej skoro Lenka taka ładna dziewuszka 🙂

Wercia tak jutro obrona 😞 a jak wrócę to robię mega grilla dla rodzinki 🙂 chyba że jutro wrócę późno bo nie wiem jak długo to będzie trwało, jest nas ok 100!! a potem idziemy gdzieś usiąść na pożegnanie 🙂
zdrówka dla patrysia, biedactwo żeby się długo nie męczyło!! 😞

• Mamusie
megan podzielam zdanie McDa nie trać nadziei i jesteśmy z Tobą 🙂

McDa taka sesja to super pamiątka jedno zdjęcie wywołujemy na płótnie 🙃 bedzie wisiało w salonie 😜 a reszta zostanie wywołana w formacie 15x21 i wkleję do albumu tradycyjnego 😉
Kurcze po czym poznałaś że to spodnie z Zary?
Powodzenia na obronie trzymam kciuki 😘

Maja dzielna Zuzia ale jej szczepienie w roczek wypadło 😮

Maju dla Suzy moc uścisków, dużo uśmiechu , kreatywnych pomysłów, apetytu i masy prezentów 😉 niech się królewna zdrowo chowa !

Megan nie poddawaj się, nie wolno Ci !! gdybym tylko miała możliwości i znajomości pomogłabym Ci ,a jedyne co mi pozostaje to podpytam w wolnej chwili mamuśkę czy coś wie o całej tej procedurze przyznawania .

• Mamusie
Gosiaczek Śliczy awatar i wszystkie zdjęcia.

McDa To powodzenia jutro! Trzymam kciuki

Megan Przykro mi że nie mogę Ci pomóc, ale nie trać nadziei. Głowa do góry i żyj dalej

Dzisiaj przeprowadziłam Sabinkę do jej pokoju. Nie mogła zasnąć, ciągle się rozglądała. Musiałam z nią siedzieć, przed chwilą zasnęła. Ciakwe jak będzie spała w nowym miejscu 😉

Tilii pewnie musisz byc przy niej jak sie obudzi ,wiesz, nowe miejsce....duzo wrazen, strach itd.
Zuzia mimo szczepienia mnie terroryzuje skad ona w dzien ma tyle energii,a noca nie spi 🤪
dalam jej kaszke na noc zamiast mleka i to kaszka na mleku krowim. Kupilam tez witaminy i odstawiam jak pisalam aptamil. I zamowilam megasilny zel na zeby 2 wlasciwie bo jeden na dzien drugi na noc , tu ich nie sprzedaja, zamowilam z Polski ale ogolnie jest z Ameryki, znajoma ma i sama probowalam ....nie ma porownania z tym szajsem chlodzacym co my mamy, tamten ma stezenie dla dzieci i po prostu nie czuc dziasla !

• Mamusie
Gosiaczek bo Paulinka ma takie same 🙂 pamiętasz jak pisałam że byłam z małą na zakupach bo chciałam sobie kupić coś na obronę i mała wtedy mi sie przesikała, nie wiem jak to zrobiła ale pampers z boku miała i spodnie po kostki mokre 😉 a wtedy akurat byłam w zarze to poszukałam spodni dla małej i znalazłam te leginsy/jenasy 🙂 takie wymuszone ale jestem bardzo z nich zadowolona bo może wszędzie w nich chodzić i nie widać że ma brudne kolana 🤪a na wszystkich innych zaraz widac 🙂 także często jej ubieram je jak gdzieś idziemy 🤪

Tedit gdzie wyjeżdżacie na wakacje? mam nadzieję że nie ze sky clubu/triady 😉

• Mamusie
Zuza!!! 🤪

Spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół. 🙂 Duża rośnij 🙂 😘

Cześć Dziewczynki.

U mnie dzisiaj kiepski dzień... ☺️ Odebrałam wyniki rezonansu , niby wszystko ok,ale gdzieś na kręgu jest malutki naczyniak 🥴 W sumie nie groźny,ale jakoś się zamartwiłam 🥴
Jutro ortopeda, aż się boję co powie... 🤢

Poza tym byłam na pobraniu krwi, ależ się bałam 🙃 Jak dziecko ☺️

Jutro dam znać...

Dobranoc 😘

• Mamusie
Witam

Nocka taka sobie mąż wrócił o 1 po piwku a wyszedł na dwie godzinki 😁 😠

Dzięki dziewczyny za miłe komentarze jak macie okazję to też wybierzcie się na taką sesję będzie co wspominać i oglądać 😉

McDa
to chyba nie te same dżinsy bo Lenki są takie sztywne dość nie obcisłe tylko tak na zdjęciu wyszły 😉 a i mają taki pasek zamszowy brązowawy z kokardą 😉

tedit oj to odpocznij sobie i pokąp się za mnie już zazdroszczę 😜 Pogoda super wiec wrócisz na pewno opalona 😁

emiliaeem daj znać co lekarz powiedział 😉

• Mamusie
hejka!

U mnie totalny brak czasu - mąż całymi dniami w pracy, ja sprzzątanie, gotowanie , a upał na dworze nie sprzyja pracom domowym...Na szczescie wieczorem mam czas na siłownie - a dzisiaj zakwasy - mam nadzieje że bedzie widać różnice jak pojedziemy 🙂

Teraz mam sekunde ale nie doczytam wszystkiego.. tak wiec uciekam już i składam wszystkim słodkim roczniakom moc uścisków, zdrówka i mamom cierpliwości do maluszków - niech rosną szczesliwie i zdrowo!!!

• Mamusie
Hej Dziewczyny

U Nas kolejny dzień anginy
Gorączka ciągle jest ale juz mniejsza ok 38, ciezko mi zmierzyc jak nie spi bo strasznie sie wije i marudzi
Poza tym nadal ma bardzo mokre kupy i czesto i prawie zawsze body przemoczone a dzis pół lozeczka zdarzyl obsrac w zwiazku z czym zostaje z kupa obsranych rzeczy a tu pranie nie wyschło jedne jeszcze

U Nas burzowo i powiedzmy ze chłodniej ale minimalnie

hej...ja dalej w dołku...ale jakoś się trzymam...podoba mi się ta opaska dla dziewczynekhttp://allegro.pl/opaska-bawelniana-biala-cyrkonie-chrzest-roczek-i2466525383.html

• Mamusie
hej 🙂

STO LAT STO LAT DLA ZUZI

Witam w następny dzień upałów , w domu mam 25 stopni 😎

gosiaczek piękna sesja 🙂 🙂 🙂

mcda to super ,że Paulince rowerek się spodobał 😉

wercia i jak tam Patryk , mam nadzieje że juz lepiej buziaczki dla niego 😘 😘

megan zdrowia życzę 🙂

tedi miłego urlopowania 😎 😎 😎

tilii na pewno sabinka przyzwyczai się szybko do swojego pokoiku 😉

aguparka ty juz masz świetna figurę 😉

emiliaeem aby wszystkie wyniki wyszły dobrze 🙂

Maja a ty znów dziargasz , jak ty znajdujesz na to czas 😁 😁

postarałam się coś na szybko do każdej napisać, teraz zmykam kąpać małą, dobranoc 😘 😘

• Mamusie
witajcie po przerwie i o poranku wolnego już, Po ostatnim urwaniu głowy , totalnym braku czasu , 2 msc urlopu zaczynam.
Wpadłam do was sie witać ale tez nie na długo, bo jutro wyjeżdżam do Danii, po dwóch tygodniach do Polski , i mam kupę pakowania, zwłaszcza ze każdy jedzie z oddzielna.
Syn jest już na obozie. Mąż jutro mnie i mała wiezie do Danii, po weekendzie wraca, ja po dwóch tyg . na polskie kierunek obieram ,syna mąż odbiera z obozu 15, i 17 Adam ląduje z moja siostro w Warszawie,a MĄŻ POD KONIEC sierpnia do nas dobija , i wracamy razem.

Kupiłam małej wczoraj łóżeczko turystyczne, nie za specjale, ale taniej nie mogłam znaleźć

Mała dziś zastałam w łóżku rozebrana, z piżam , spodenki miała zdjęte a bluzka na jednym reku była, czyżby już ten wiek sie mial zacząć?

Idziemy na butle z mlekiem.

moze potem do Was pozaglądam

.

• Mamusie
Witam

Nocka może być dwie pobudki i wstała o 7.30 😉 Wczoraj już nie dałam rady do was zajrzeć bo robiłam ulotkę o klimatyzacji bo przez te upały mąż ma urwanie głowy 🤢

Lenka jest coraz bardziej nieznośna od wczoraj zaczęła kopać nóżkami jak się ją wkłada do wózka no i przy tym płacz a dzisiaj to samo przy wkładaniu do łóżeczka turystycznego, jest coraz mądrzejsza naśladuje mnie prawie we wszystkim 😉

anjaP super ze zajrzałaś 🙂 i spokojnej podróży 😉

Tilii oj biedny Filip a wyobraźcie sobie tych wszystkich turystów którzy zaczęli wypoczynek 🤢

emilia widzę że dotrzymujesz słowa i zaglądasz do nas 🙂

McDa witam Panią mgr 🙂 i gratuluję 😜

a tu obraz Lenki 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/17/dsc0234vi.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/1481/dsc0234vi.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Miłego dnia 😘

Hej 🙂
AnjaP to masz teraz zatrzesienie 🙂 my sobie w kazdej wolnej chwili wyjezdzamy za miasto cos pozwiedzac, zobaczyc , mam plana na Stonehedge w najblizszym czasie.
Maluch teraz spi. Wczoraj zjadla dwie parowki i dzis od rana juz kupa za kupa cisnie...Ogolnie to przyznam,ze noc juz odrobine spokojniejsza aczkolwiek wstawalamz 6 razy dac jej pic...
Dolozylam jej poduszke zeby troche wyzej spala, bo kreci sie jakby bylo jej niewygodnie.....zobaczymy wszystkiego juz probuje.
Milego dnia rowniez!