Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
anjaP masakra jakaś...no u Ciebie inaczej bo zmienialiście mieszkanie więc wyrzuciłaś ale u nas to trzeba takie rzeczy przechowywać bo albo to burdel w spółdzielni albo naciąganie ludzi...a nie każdy zbiera rachunki 🤢
I ja też zjadłam dwa ciastka i jabłko 😜

a tego grillowanego koziego sera to nigdy nie jadłam 😮 😉

Jak Lenka wstanie to też biorę się za odkurzanie 😉

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
jej Anja po killerze jeszcze na zakupy-podziwiam! a powiedz mi, całego już robisz? 40 minut dajesz radę?? ja po 5 minutach jestem dętka ;( ale wracam do mojego hula hop 🙂

tak, ja sobie dziś umyłam 3 okna (w tym jedno mega tarasowe) ale zostały mi jeszcze 3 podwójne i 3 pojedyncze no i 4 dachowe;( powycierałam kurze, jeszcze ogarnąć pranie, posprzątać łazienkę, kuchnie sobie na jutro zostawie 🙂 i odkurzanie też bo mąż poszedł już usypiać małą 🙂

• Mamusie
hej dziewczyny . U nas wszystko po staremu natalia broi na całego zaczyna mówic zdaniami jest słodka kochana moja 🙂 zasypia o 20 tej i o 6 wstaje nieraz pospi dłuzej ale rzadko , ale całą noc spi nie wstaje juz w nocy 🙂 🙂 🙂 . Mój wynik na hcv RNA niestety dodatni i 2 maja jade na wizyte do lekarza zobaczymy co dalej 🤨

emiliaeem nie wiem co powiedzieć , jak czytałam to co napisałaś to wyć mi sie chciało. Istny horror przeszliście ja cie podziwiam kobito za zimna krew sama nie wiem jak bym zareagowała i nawet nie chce wiedzieć. Dobrze ,ze juz wszystko ok , najlepiej szybko o tym zapomnieć i cieszyć sie każdym następnym dniem. Buziaczki dla Olka

Ja i moi domownicy kochamy słodycze, codziennie musimy cos zjeść, a ja to juz od rana do kawy muszę mięć coś słodkiego lub chociaż chleb z dżemem 😁 Jutro będę piekła drożdżówkę, ostatnio robiłam czekoladę pyszna jest. Chodże 2-3 razy w tyg na fitness to spale to 😁

• Mamusie
Wróciliśmy od lekarza o 14 i spaliśmy do 18 🤪 Rekord 🤪
Pani doktor stwierdziła,że Olek jest już zdrowy i nie podawać antybiotyku!!! W końcu 🙂
Poza tym musimy zrobić badania poziomu gospodarki wapniowo- fosforowej i poziom wit. D3. Mamy wizytę w poradni wad postawy i zobaczymy, co z tą moją ,,Kaczuszką" małą 🙂 Ale pediatra zauważyła,że wada się cofa, więc nie ma tragedii 🙃

Gosiaczek a właśnie zapomniałam dopisać odnośnie biegów... ☺️ Ja nie trzymałam się książkowych schematów, ponieważ każdy organizm jest inny i każdy inaczej określa swoje zdolności. Sama się modyfikowałam. Pierwsze 2 tygodnie biegałam jakieś 2 km w tempie takim,żeby móc swobodnie rozmawiać, a później zwiększałam dystans systematycznie, przemiennie kontrolując tempo. Chciałam wyćwiczyć i wytrzymałość i zgubić ,,sadła" 🙂 No i co ważne, robiłam 2 przerwy na rozciąganie. A co najważniejsze nigdy mnie to nie znudziło 😜 Dzisiaj też nie pobiegłam, bo pogoda kiepska, chociaż ciepło. 🥴

AnjaP ja obecnie ważę 51 kg przy 170 cm wzrostu. Także gonię Cię 😜
Ale co innego predyspozycje genetyczne do takiej wagi,a co innego katowanie się... Ja przy 49 kg absolutnie opadałam z sił. Drżały mi ręce, nogi z waty, trzepotanie serducha, awersja do jedzenia... I gdyby nie fakt,ze Mąż zaczął straszyć mnie rozwodem, pewnie bym się nie opamiętała, bo mam cholernie zacięty charakter 🤨 Od lat ważyłam 58 kg, więc zgubione 9 przy takim wzroście odbijało się na zdrowiu ☺️

McDa uświadomiłaś mnie,że dziś piątek 🤪 A u mnie sajgon na kółkach 😮 Ale ogarnę jutro, Mąż zapowiedział kuchenne rewolucje w ramach wspólnie spędzanego weekendu 🙂

Wiecie, od pewnego czasu trochę oziębiły się moje stosunki z Mężem, trochę żyliśmy obok siebie, On zapracowany, ja wieczna hipochondryczka, skupiona na sobie i Olku, i po szpitalu coś pękło 🙂 Chyba trzeba było takiego wstrząsu,żeby na nowo się zbliżyć do siebie 🙂 Szkoda,że takim kosztem,ale wczoraj zrobiło mi się cudownie miło jak zadzwonił do mnie i powiedział od tak,że mnie kocha 🙃 Takie drobne gesty,a od razu człowiekowi lżej na duszy 🙂 Pisze to Wam, bo siostra nie rozumie,a Bratowa zazdrosna jak gadam jej takie farmazony 🙂

• Mamusie
A mnie brzuch przez ten okres boli 😠 dobrze ze poćwiczyłam w ciągu dnia 😉

McDa kurcze duży dom dużo okien do mycia ale i tak wolałabym to niż mieszkanie w bloku 😜

emilia trzymam kciuki 🙂 i zazdroszczę że Natalka tak ładnie przesypia noc no i już tak ładnie mówi 😆

emiliaeem no super że Olek wrócił do zdrowia 😘 i dzięki muszę kupić buty dobiegania i w końcu zacząć biegać choć narazie pogoda deszczowa ale od niedzieli ma być ładnie 😉 jej ty ważysz tylko 51 kurcze ja mam 172 i 58,5 kg i wychodzi mi ze mam niedowagę 😮 😁
Co do stosunków małżeńskich to u nas mąż jest jakiś bardziej wylewny niż ja to on mówi mi częściej że mnie kocha, potrafi kupić mi kwiatki tak bez okazji i wogóle chyba jest bardziej romantyczny odemnie 🤢 aż wstyd ☺️

• Mamusie
jej Gosiaczek pozazdrościć takiego męza, jest podobny do mnie 🤪 ja potrzebuję żemy mnie czasem mąż przytulił albo powiedział coś miłego, a on- nie ma takiej potrzeby 😠 najczęściej o to się kłócimy 😁on tylko wieczorem w łózku wie że ma żonę a przez dzień- nianię, sprzataczkę, kucharkę, nie wiem.... 😠 😠 😠 zawsze się o to denerwuję i przez kilka dni chodzi grzeczny, przytuli mnie, pocałuje, powie co nie co, a potem znów to samo 😠 😠

Emiliaeem jak dobrze że Oli już zdrowy!!!!

Emilia i Ty ćwiczysz, kurcze chyba już wszyscy z forum! Maja zaraża??

• Mamusie
Hej Dziewczyny!!!

Informuje ze zyjemy!!!
Ostatnio znowu dopadl mnie maly brak czasu do pisania poematow na forum wiec pale buraka ☺️
Postaram sie troche nadrobic
Wiec co u Nas:
Patryk łobuzuje ale i jest grzeczny
Jak juz pisalam mamy 17-tego zabka - dolna lewa 5-tka przebita co najmniej w polowie, niestety teraz mamy etap ze nienawidzi zebow myc i musimy na sile 😞 😞 😞
a tak ladnie juz dawal sobie myc a ma juz przebarwiony jeden zabek i podejrzewam ze to poczatki prochnicy 😞 😞 😞 z tego co widze to ma tak jak ja - mnie bardzo szybko zeby powychodzily zeby wszystkie ale tez prochnica szybko je lapala
Ze spaniem w dzien bywa roznie - najczesciej spi w ciagu dnia po obiedzie od ok 13.30 do czasem w porywach i 17 ale bywaja dni ze nie spi wcale

No i nadal mamy etap rozbierania sie 🙃 - czyli bez sandalkow, skarpet i spodni 🙃

Buty na wiosne mamy zakupione - nie kupowalismy tym razem z Bartka a powiedzmy firm "no name" ale spelniajacych wymagania "zdrowotne"
Zrezygnowalismy z Bartka jak na razie- nie dosc ze niezbyt ladne kolekcje na ten sezon to np. byly zle odszyte, niedoklejone i w piecie dosc miekkie to cena ok 190 zl za pare
wiec za taka cena kupilismy 2 pary bucikow i sandalki

Ja rozpoczelam kuracje lekiem na reumatoidalne zapalenie stawow - kuracja pewnie potrwa, w koncu mi reumatolog przepisala po tym jak nie bylo poprawy po niesteroidowych lekach przeciwzapalnych wiec mam nadzieje ze sie nie przekrece 🤢
Na poczatku maja rozpoczynam tez rehabilitacje na nadgarstek - i tu Wam napisze ze jak bylam sie zapisywac to kobita - rehabilitantka byla I-sza osoba ktora tak dlugo badala mi nadgarstek - az w szoku bylam jak lekarze olewaja badania a kobita sie starala cokolwiek poradzic, licze ze chociaz odrobine odzyskam sprawnosc

Staram sie ruszac chociaz bywaja dni ze napiernicza mnie kilka czesci ciala na raz

Dzis wybralismy sie do ciucholandu - oczywiscie nasz 3-cą
Nie dosc ze tutaj na śląsku jest przerazajacy brud to chyba panie w ciucholandzie podlog nie myly z miesiac 🤨 Patyk tam szalal i wygladal jak diabel
Zdążyłam przejrzec tylko polowe ciuchow z czesci gdzie sa na wage - szmatex jest ogromny i ma wielki plus ze wszystko oprocz bielizny, czapek i tego typu rzeczy jest na wieszakach takze przeklada sie wieszaki a nie grzebie w skrzyniach
No i oblowilam sie troche a wlasciwie to Patryk - kupilam:
8szt. body, 3 pary krotkich spodenek, 2 t-shirty, 2 pary dlugich spodni, bluzeczke z dlugim rekawem i spodnie dresowe - za calosc 28 zł

Moze w tygodniu uda mi sie zakustykac jeszcze ze 2-3 razy na łowy 😜 😜 😜

Pisalyscie o preferencjach w wygladzie u Waszych mezow/ partnerow
Moj maz lubi kobiety przy kosci, raczej takie bardzooo szczuple w ogole mu sie nie podobaja
Jak tak piszecie o wadze 49 czy pięćdziesiąt pare kg przy takich wzrostach - o matko to szczuplutkie jestescie,
ja pamietam ze wazylam kiedys 48 kg ale przy 158 i nie chcialabym tak malo wazyc - mialam zero biustu a i tak biodra przy mojej budowie mialam i udziska
ale wtedy odchudzalam sie na chama i z tego co pamietam to niezbyt zdrowo
potem przytylam po sterydach jak mialam pierwszy atak zapalenia stawow
a teraz musze zrzucac dla zdrowotnosci 😜 😜 😜
No i co do slodkosci to niestety ale ja slodka dupka jestem, uwielbiam
nie wiem jak u Was ale tu czesto w domach sa takie miski, krysztaly z cukierkami, czekoladkami roznymi, jak ktos ma przyjsc do poczestowania na przyklad - a ja sie smieje ze u Nas nie ma bo bysmy to od razu zeżarli z meżem, chociaz moj maz musi miec smak na slodkie = nie jest tak przepadzity za slodkosciami jak ja 😜

Nic na razie konczę - zaczyna grzmiec - pierwsza wiosenna burza chyba idzie 😉

• Mamusie
O jeja... Ja też upracowana po uszy 😮 Nawet okno tarasowe umyłam 😁
Olek od samego rana śmiga po dworku, zadowolony,ze może w piachu grzebać 😮 A jakie ma pazury 🤪 Chyba nie uda mi się Go doszorować 😁

McDa podwórko wokoło domu macie już zagospodarowane i ogarnięte? U nas taaaki syf po zimie,że mąż od rana tyra i końca nie widać... ☺️ Pod śniegiem było alegancko 😉 A jeszcze thuje trzeba kupić, trawkę zasiać, podłoże utwardzić... 🤔 Jak krety będziemy ryć w tej ziemi do samej jesieni... ☺️ 😎
A jeszcze i dwa drzewka czereśniowe sobie umaniłam... Słońce dobrze na mnie podziałało 😎

Wercia szalona 😜 Ja teraz rzadko wpadam do lumpeksu, ale zaglądam 😜 Nie ukrywam,że to lubię 🙂 A że nasze miasto słynie z aptek i ciucholandów, jest w czym przebierać 🙂 Ostatnio kupiłam sobie fajną kiecę Zary mini panterkę za 24 zł 🙃 A mąż myślał,że to nowa 😜

Zmykam wieszać pranie 🙂 Spokojnego wieczorku z X-faktorkiem 😉

• Mamusie
Anja nawet nie mów o prasowaniu, bo czeka na mnie duża sterta;(

Emiliaeem pytasz o podwórko, nawet nie mów! jak śnieg zszedł to aż się przeraziłam, mąż też dziś chodził i zbierał jeszcze kawałki dachówek, cegieł, palety itd... pełno piachu, błota, kretowisk, jeszcze troche innego syfu.... zanim będziemy trawkę siać trzeba wyrównać teren i nadsypać trochę, zaś kasa na ziemię;( nie wiem czy w tym roku posiejemy trawę, zobaczymy jak to będzie wyglądac po nadsypaniu i wyrównaniu, na razie tylko przed garażem mamy utwardzone bo to już robiliśmy jak zaczynaliśmy budowę bo wszystkie większe auta zostawały w polu i nie umiały wyjechać więc musieliśmy trochę utwardzić i żwir wysypać także przynajmniej w jednym miejscu nie ma błota 😉 i chodniczek do schodów wysypany żwirkiem 🙂 ale chcemy oczywiście bruk robić tylko w tym roku już pewnie kasy nie będzie;( mega debet na koncie, kredyt, jeszcze balustrady na schodach musimy zrobić, taras, schody z tarasu, wyrównać teren, otynkować piwnice i wylewki tam zrobić żebym w końcu miała gotową te pralnie, no i cała góra do wykończenia, ale o na pewnie nie w tym roku 🙂

Emiliaeem , McDa trochę Wam tego podwórka zazdroszczę, nieważne w jakim stanie ☺️ ja tam uwielbiam zmęczyć się sprzątaniem ogródka 🙂

Wercia żebym ja tu u siebie miała choć jeden dobry ciuchland ehh, w wawie to wszystko miałam obcykane, małą wspaniale obkupowałam a tu nic a nic 😞 niby jeden był pod nosem,ale usunęli dział dziecięcy 😞

Dziś za to mieliśmy rodzinną imprezkę, córka skończyła 10 lat a tu fotka :
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/163/wp20130413035.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/3879/wp20130413035.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Witam

Widzę że wszystkie sprzątacie a ja posprzątam wczoraj 😉 a dzisiaj jak wyszliśmy z domu o 11 to wróciliśmy o 20.30 głowa mnie boli i padam na twarz a stopy tak mnie bolą że szok 🤢

Najpierw pojechaliśmy do salonu mercedesa mąż chciał zobaczyć jakiś samochód, potem pojechaliśmy do parku na spacer, potem do galerii na obiadek a Lenka w tym momencie spała jak wstała to mąż zabrał ją do krainy zabaw a ja pobuszowałam po sklepach ☺️ potem zawieźliśmy ją do dziadków a sami pojechaliśmy na zakupy marketowe i nie wiadomo kiedy zrobiła się 20 😮

wercia
no to widzę że ostatnie ząbki ruszyły a ciucholandy to i ja lubię ale dawno nie byłam brak weny 🤢

Kiniek wszystkiego naj dla córeczki a foteczka przesłodka 🙂

McDa
ślicznie Paulinka je sama 😜 lenka też się tak cieszy i ma taką samą łyżeczkę 🙃

Zmykam bo ledwo żyję dobrej nocy życzę 😘

Córcia dziękuje za życzenia 🙂 ja też uciekam już spać pomału, jednym okiem jeszcze oglądam "Voice of Poland" 🙂 ... dziś odebrałam zdjęcia do albumu małego, jeszcze tylko album musi dotrzeć 🙂 rany już je ze 30 razy obejrzałam i wciąż od nowa ☺️ ☺️ ☺️ też tak macie z fotkami okresu niemowlęctwa? 🙂

McDa wszyscy mówią,że podobna, ale z zachowania to z pewnością nie ja 🙂 nawet moja mamuśka mówi,że nie ma pojęcia skąd w niej taki diabeł siedzi 🙂 jest kompletnie i ostatecznie niereformowalna 🙂 Maksior na tym skorzysta bo wyrobiła mi anielską wprost cierpliwość 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
McDa, emiliaeem- ja też tak jak Kiniek zazdroszczę Wam podwórka na codzien
chociazby zeby z dzieckiem wyjsc bez calego ceremonialu a jak juz wyprawe
urzadzamy do parku to kupa na kupie na trawnikach, ech
no i zazdroszcze suszenia prania na dworze jak jest pogoda - u Nas wieczna kupa prania, moglabym nastawic wiecej ale nie mam
gdzie suszyc

emiliaeem
- ano wlasnie niektore uzywane ciuchy ze szmatex-u wygladaja nie raz lepiej niz nowe
ja zawsze w szmatexie znajde wiecej ciuchow niz z sklepach z nowymi

Kiniek - wszytkiego najlepszego dla Córy - ale ten czas leci
w takim razie zapraszam do szmatex-u u Nas, a tak poza tym ciezko o dobry i niedrogi szmatex

Gosiaczek
- widze ze dzien pelen chodzenia
Lenka bawi sie juz w takich bawalniach? wlasnie sie zastanawiam bo wiadomo ze czasem byloby fajnie
skoczyć do takiej bawialni

Dobranoc

• Mamusie
Witam

Lenka zrobiłam nam prezent i wstała o 8.30 no ale dwie tradycyjne pobudki w nocy były 😉

U nas od rana pochmurno ale już się przejaśnia choć słońca raczej nie zobaczymy 🤢 ale najważniejsze że nie będzie padać 😉 zaraz idziemy z Lenka na plac zabaw który jest dobre 30 minut drogi ale mnie to cieszy bo ruch to zdrowie 🙂 a potem pewnie ululam ją w wózku i pójdziemy z mężem na obiad bo nie opłaca nam się wracać do domu 😉

Kiniek ja też mogę 100 razy oglądać Lenki zdjęcia i nie mogę uwierzyć że była taka malutka, i też mam już kilka albumów z jej zdjęciami 🙂 bo co w albumie to w albumie a na komputerze to się wcale nie ogląda 😉

wercia my z Lenką od dawna chodzimy do takich bawialni z tym że ją pilnujemy i nie zostawiamy samej jest za mała 😜 a ona uwielbia takie miejsca i dzieci. Przedostatnim razem to 5 letni chłopiec się z nią bawił Lenka jeździła jednym samochodzikiem a od drugim i co chwila coś tam Lence mówił i pokazywał 🙃 słodko to wyglądało 😁 a z 4 letnią dziewczynką bawiła się np. w kuchni..obie gotowały 😜

Kochany uciekamy na długi spacerek. Milej niedzieli życzę 😘

• Mamusie
witam

a my mieliśmy się przejechać do Istebnej do aquaparku ale w sumie to by było na wariata więc zaplanujemy sobie na przyszły weekend 😉 musze odszukać strój mój i paulinki, klapki itd...

a dziś jedziemy do mamy bo tam będzie też brat z małym więc rodzinne spotkanie 😉 po drodze zatrzymamy się chwilę na mini placu zabaw, bo w sumie u nas w ogólne nie ma, najbliższy w miejscowości obok przy blokach ok 5 km od nas....

udanego weekendu!

• Mamusie
Witam

McDa87 ślicznie Paulinka je sama , Natalia też drugie dania i deserki chce jeść sama 🙂 Naprawdę w ciągły mnie te ćwiczenia 2 razy w tyg muszę iść na fitness 🙂

gosiaczek Natalia przesypia całe noce i dzięki bogu pamiętasz jak narzekałam ,że w nocy bajki chce 😁 a teraz juz nawet w dzien bajki ja nie interesują woli biegać i broić w miejscu nie usiedzi 🙂 Ja zazdroszczę ciza to pobudek przed 9 🤪 Natalia raczej o 6 juz wstaje rzadko kiedy o 7 🙂 zasypia o 19,30 -21 😉

wercia ja mam to samo ostatnio Natalia ubrała wszystkie majtki jakie ma z 15 par i nie mogła sie później ruszyć 😁 😁 Uwielbia ściąga papcie i zakładać buty jaki tylko sa w domu 😁 😁 😁 Zakłada czapki i mówi ide na spacerek 😁 😁 😁

kinga 100 lat dla córuni , śliczna dziewczyna po mamusi 🙂

Natalia dziś drzemie od 13 tej szok jak długo . aż mi się nudzi 😉 a obiad czeka pod kołderką 🙂 miało być tak dziś ciepło a tu zaledwie 10 stopni i bez słoneczka 😠 o wyszło właśnie słoneczko dopiero teraz o 15.50 😁

ps wylicytowałam http://allegro.pl/balerinki-22-baleriny-buty-buciki-polbuty-13-5cm-i3162009126.html i to http://allegro.pl/sliczna-kurteczka-5-10-15-bdb-czapeczka-gratis-i3157448184.html 🙂 😉

Hej Dziewczyny,
u nas pogoda dopisała
oto dzisiejszy spacerek 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/138/wp20130414001.jpg/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/7337/wp20130414001.jpg[/IMG][/URL]

kombinacja alpejska, bo znalazłem kamyczek 🙃
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/9/wp20130414058.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8589/wp20130414058.jpg[/IMG][/URL]
a tu robimy "pisiu pisiu" kredą 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/138/wp20130414070.jpg/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/3882/wp20130414070.jpg[/IMG][/URL]

Emilia ,a to Ci mała przyspała ,ale może to pogoda, bo Maksior dziś obudził się z rana pogadał i zasnął nim zdążyliśmy go wziąć i wstał o .... 12:30 😮 po południu 🤪

• Mamusie
Kiniek oj widzę że u Was naprawdę ciepło u nas było zimno i wiało czyli nieprzyjemnie 🤢

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/9/dsc0101ae.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8900/dsc0101ae.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

więc pojechaliśmy do bawialni

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/pageniq.jpg/][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/9320/pageniq.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

i jeszcze wspinaczka 😜

https://www.youtube.com/watch?v=GoH5qlwXcrI&feature=youtu.be

reszta na aguagu 🙃

uciekam na kawusię i ciacho ☺️ 😁

Gosiaczek 16 stopni było, a w słońcu wyczuwalne więcej 🤪
Ślicznie razem wyglądacie !!!! a Lencia super wyglądała w tym sweterku 😉

Dziś się tak dotleniłam,że najchętniej poszłabym spać ☺️ a powinnam ruszyć zadek i poprasować, mam chyba z 4 prań ,a kolejne nastawiłam i 2 się suszą ..... 🤨

• Mamusie
Kiniek oj to ciepło u nas 9 ale tak wiało że chyba z 7 odczuwalne 😠 no ale od jutra coraz cieplej 😜 No to kochana miłego prasowania albo odpuść sobie i idź spać 🙂

A ja jak tylko Lenkę położę to biorę się za ćwiczenia 😉

emilia widzę ze udane zakupy 🙂 ja już dawno nie licytowałam ale jakoś interesujące mnie aukcje kończą sie wtedy kiedy mnie nie ma albo po prostu zapomnę 🤢

ja już poćwiczyłam i to ostro 🙃 ale nie wiem kiedy bedę miała swój upragniony brzuszek czyli wymodelowany chyba tylko o poranku 🤢 ☺️