Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hehe megan a u mnie na odwrót mąż mnie ciągnie do kina ale jak już mieliśmy iść to zmarła mi babcia potem siostra nie mogła zostać z Lenką bo sama została w pracy zmienniczka się zwolniła 🤢

jej dobrze że nie mam rozstępów po ciąży tylko te z przed 😜 jeden czy dwa na pośladku ale nie rzucają się w oczy to wina mojego wiecznego dbania o kg 😉

wercia trzymajcie się i czekamy na dobre wiadomości 😘

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hehe megan a u mnie na odwrót mąż mnie ciągnie do kina ale jak już mieliśmy iść to zmarła mi babcia potem siostra nie mogła zostać z Lenką bo sama została w pracy zmienniczka się zwolniła 🤢

jej dobrze że nie mam rozstępów po ciąży tylko te z przed 😜 jeden czy dwa na pośladku ale nie rzucają się w oczy to wina mojego wiecznego dbania o kg 😉

• Mamusie
heh mój mąż też by ciągle do kina chodził, to mi się nie chce 🙂

Agapurka Ty się odchudzasz???????????????????????? przecież na zdjęciach widać że szczuplutka jesteś!!!
no ale na pewno nie masz więcej rozstępów niż ja;( nie wiem czemu, moja bratowa przytyła w ciąży 25 kg i nie ma, ja 15 i cała poszarpana jestem, a od pierwszego dnia kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży się smarowałam i nic, w 5 m-cy wyskoczyły i koniec, chociaż jeszcze brzuch był malutki... no ale moja mamusia też tak miała, geny;( mam nadzieję, że Paulinka odziedziczyła więcej genów po tatusiowi 🙂

chciałam jechac do Krakowa z małym..tez obiecał i tyle...czuje sie taka...niewidzialna czasami..mam ochotę ładnie sie ubrać wyjść gdzieś jechać...porobić zdjęcia a nie całymi dniami przy garach z dzieckiem i przy pralce pozniej nocka..i znów to samo aż płakać mi sie chce i tak mijają dni w dresach.. już przestałam się prosić o wyjście gdzieś chociaż spacer

ja też się odchudzam ważę 60 a chce 55

• Mamusie
Witam wieczorkiem 🙂

Natalia już śpi 🙂 🙂 Nocka znów z pobudka po 2drugiej 😞 Nie wiem czy to zęby czy może mleka za duzo, bo juz nie piła w nocy a ostatnio je o 20 , 22,30 i 2 . dzis wypiła o 20 tej i w nocy dam tylko wode , chyba że będzie płakała to dam mleko , ale oszukane 😉 Teściowa mówiła ,że rano jak wyszłam do pracy to po 10 min Natalia sie obudziła z wielką kupą 🥴 może ja brzuszek o tej 2 giej bolał bo prykała , może jednak za duzo mleka jej dałam 🤨

megan zdrówka dla Marcela. i śmieszny ten lekarz, dobre to z tą dupą 😜

McDa oby dziś nasze dziewczyny ładnie spały 😉

aga Filipek też nocny marek , żeby dzis ładnie spal 🙂 mi tez chodzi po głowie kupno pchacza, ale cos mi sie wydaje ,że prędzej Natalia sama zacznie chodzić 😉 Dzis znów sie puszczała i robiła 2-3 kroki 😉

gosiaczek fajne galoty 😉
emiliaeem ty chudzinko gratuluję. Ja ważę 65 i sie cieszę ☺️ale czekam na wymarzone 59 😉

tedi Ja wyszłam na spacer weszłam do kosmetyczki i wyszła Natalka z kolczykami. A jak znosi Lenka szczepienie ??? płacze ?? bo to podobne uczucie. Natalia nie płacze przy szczepieniu tylko raz krzyknie , a ja ja zaraz szybko utulę i jest ok i tak było u kosmetyczki 😉

megan sukienka świetna 😉

gosiaczek sliczny strój 🙂

wercia ojjjjjjjjjjjj zdrówka dla was 😘 😘

McDa Natalia miała 2 x oskrzela i odpukać teraz jakoś mam spokój, katarek leczę niurofenem wapnem i wit c i bogu dzięki przechodzi 😉

gosiaczek mojej koleżanki córka ma roczek i miała szkarlatynę 🤢

idę dziewczyny spać bo mały wstaje o 5 🤢 no i w nocy sie budzi 2 razy czasem 3 wiec jestem wypompowana na maksa...a chodzi spac o 20. Na dzień dzisiejszy ma pełno siniaków na nogach podbite oko to juz 3 raz no i 2 guzy na głowie...a ja? straty hmmm dolna część lodówki rozmrożona prawie pozbył mnie karnisza w kuchni pod stołem miałam frytkownice więc wlazł na nią i spadł..filizanki tak jak pisalam
wczesniej potrzaskane tapeta zerwana w jego pokoju..skarpetki i grzechotki w klatce królika-jądruśka.. a ogolnie mamy sie dobrze.. 😜

• Mamusie
ALe się znowu rozpisałyście 😉

Gosiaczek Strój śliczny

Megan Extra sukienka, ale na taką laskę jak Ty 😉

Ja wpadłam tylko na chwilę. Napisać wam że wreszcie się doczekałam.
Mamy pierwszy ząbek 😁 😁 😁 😁

Sto lat dla Lili bo nie wiem czy jutro wpadnę 😉

• Mamusie
Tilii to gratuluję ząbka!!!!!

Emilia a to wiem czemu Natalka nie płakała przy kolczykach, Paulinka przeraźliwie płacze przy szczepieniach, nie da się jej uspokoić, tak samo było przy kolczykach 😞 no ale już pewnie tego nie pamięta 🙂

też zmykam spać
życzę wszystkim spokojnych nocy!

hejka laski dzisiaj będę robiła krokiety...mój potworek nie śpi od 04,30 ale juz się przyzwyczajam...tak ma gdzies od miesiąca hehehe...a jaki mam burdellos na kółkach w domu to ogień z d..upy.. musze sie za to zabrac tylko ochoty brak...no i gardło boli i zatoku...boże...żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce buu

• Mamusie
Dzieeeeeńdobry! 🙂

Nocka jak zwykle - fifi pierwsze 2h spał jak zabity - potem mniej wiecej co 30 min pobudka - dziwie sie że jeszcze jakoś funkcjonuje. Rano przywitał mnie (po 5:00) stekaniem i piekną kupką na całej piżamie 🤢 🤢
Macie zwidy od niewyspania? ja mam...Budze sie i widze jak Filip który przy mnie jest spada na podłoge...przecieram oczy a on śpi słodko z boku....Masakra 🤔 🤔

• Mamusie
I ja witam

zdrówka i buziaki dla Lily 😘 😘 😘

Wczoraj nawet nie życzyłam Wam dobrej nocy ale pokłóciłam się z mężem i poszłam spać jeszcze mi nie przeszło 😠

Lenka obudziła się z płaczem po 23 wodę wypiła a po 5 minutach to samo wiec dałam 60ml mleka i zasnęła potem o 5 - 90ml mleczka i spała do 8 😉

Tilii gratulacje dla Sabinki wreszcie sie doczekałaś ząbka 😁

megan jej o 4.30 już wstał przecież to środek nocy 😜 krokiety mniam 🙃

agapurka
ja mam ale zazwyczaj to jest że coś albo kogoś widzę przed sobą.

A Lenka przez to że pije w nocy rano ma strasznie pełnego pampka 🤔 często wycieka tak jak wczoraj myślałam że to wina Dady ale z Pampoersami to samo dzisiaj miała te Pampersy http://www.pampers.pl/pl_PL/proddetail/baby-products/active-boy-active-girl/id/3/ no i nic nie wyciekło wiec będę je na noc zakładać i zobaczę, dodam że w nocy jej nie przewijam bo boję się że się rozbudzi 🤢

MajaCh ta piosenka robi furorę Lenka słucha jej jak zahipnotyzowana http://www.youtube.com/watch?v=kE0pwJ5PMDg nawet jak marudzi to tylko puszczę a ona siedzi i słucha 😁 chyba dobrze pamiętam że Zuzia ją słuchała?

• Mamusie
Witam was,
Oj dziewczyny, wieki się nie odzywałam. Czytam was czasem, ale juz odpisać nie ma kiedy dlatego wybaczcie, że nie wiem do końca co u której się zmieniło i w ogóle.

U nas jakoś wszystko leci, Ania juz powoli raczkuje, tzn od co najmniej miesiąca stoi na czworakach i buja się w przód i w tył, ale ma strach ruszyć, ale ostatnio poszła trochę do przodu (na wstecznym lepiej jej idzie 🙂)
Zęby cały czas tylko 2 na dole i ani widu ani słychu kolejnycjh
Z jedzeniem wciąż żyje na bakier 🙂) mogłoby go nie być 🙂) mleczko wypije góra 130ml, obiadki to tylko moja zupka krem z brokułów robi furrorę (wprost uwielbia, daje 3x dokładkę) inne zupy i obiadki to już niekoniecznie.
postaram się teraz nadobić trochę i w wolnej chwili poczytać coś więcej
pozdrawiam

• Mamusie
hejka
nocka fajna, bo pierwsza pobudka dopiero o 3.30, potem przed 6 no i do 7.40 spała, a ja jakaś nieprzytomna jestem 😞

zasnęłam z nią o 10 ale po 20 minutach mąż zadzwonił że przyjeżdża na śniadanie i nas obudził;(

Aga ja nie widzę zdjęcia dlatego że nie jestem w Twoich znajomych, ale już wysłałam zaproszenie 🙂 i też mam czasem zwidy, szczególnie jak nad ranem mała z nami śpi to wydaje mi się że ją przygniatam, budzę się a ona słodko obok śpi 🙂 to braki snu.... 🥴

Gosiaczek to życzę owocnego przepraszania się z mężem 🙂

Kasia fajnie że zaglądasz, zaglądaj częściej!

• Mamusie
Jestem 🙂

Byłam troszku na mieście, zapisałam się na rehabilitację, byłam w lumpku 😜
Troszkę na zakupach- musiałam uzupełnić braki w kosmetykach... I kupiłam Olkowi fajne spodenki z kapelusikiem w COCODRILLO 🙃 Chciałam spodnie rurki dla Niego,ale nie mieli 😞

Megan jak Ty wyrabiasz od 5 rano 🤪 Ja o 7 wstaję nieprzytomna ☺️
Ale wiecie,że odkąd Mały je z butli, mąż się do Niego budzi 😜 Nawet jak do pracy idzie 🙂 A ja mam luzy, bom śpioch nad śpiochy ☺️

Agapurka ja też zdjęcia nie widzę, bo ustawione dla znajomych...

Gosiaczek będziecie się przynajmniej ładnie przepraszać 🤪 ☺️

A i chciałam się pochwalić, Oluś wczoraj wstał w łóżeczku 🙃 I na wieczór sam szczotkował sobie zębiska 🙂

Hej Kochane
daję znać,że żyjemy, czytam, a napisze coś więcej po niedzieli (po komunii).
Z nowości to Maksior wreszcie perfekcyjnie sam siada, obsługuje sobie karuzelę w łóżeczku, no i czworakuje, ale do tyłu , w przód mu jeszcze nie idzie .

Trzymajcie się cieplutko , zaglądne w wolnej chwili

• Mamusie
]hej!

teraz mały śpi... ale strasznie marudny jest dzisiaj..chyba przez pogode bo ciśnienie niskie, burza była 🥴 🥴

dziekuje za zaproszenia i dodaje zdjecie ponownie by wszyscy mogli widziec jak mój bejbuś cieszył sie oglądając gummie bear ☺️ ☺️