Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MajaCh - damy rade ja i megan, musimy 😉 i tutaj wpisze slogan - co Nas nie zabije to Nas wzmocni
byleby zdrowie było to jakos to bedzie

A u Nas zima na calego, sypie i zawiewa dosc mocno

Ja dzis focha odwalilam za ta "rocznice", obiadu nie ugotowalam (hehe ale foch 😜 😜 😜 to oczywiscie moj probowal wzbudzic poczucie winy u mnie bo on uczulony na sprawy obiadowe jest 😜
podobno chce Nas wziac jutro do knajpy na pizze i to z Malym i podobno zapomnial powiedziec wczoraj... 😠 😠 😠

A u Was MajaCh - jak rocznica minela?

ja pier...le wercia...koszmar poprostu...ja sie musiałam ponizać i do teciowej chodzic po pieniądze i pytała na co po co i ile b nam nie dawała pienidzy na miesiąc tylko na coś wiec powiedziałam ze na szampon do włosów to dała mi swoj stary za 3 zł.

Wercia u nas rocznica fajnie, obudzilam sie to kwiatki byly i pierscionek dostalam zloty taki fajny ale niewygodny 😜 (kobiecie dogodzic.) pozniej maz odespal nocke a my bylysmy u kolezanki sie pobawic, tam wypilymy na pol desperadoska aby uczcic nasze swieto 🙂 wrocilysmy mala poszla spac a maz wstal,winko otworzylismy i tak saczylismy do popoludnia pojedlismy pizze, winko mnie zmulilo i poszlam spac na 2h, obudzil mnie sms od meza zebysmy wyszli na drinka i poszlismy z Zuza do naszej ulubionej restauracji/knajpy ,drink szybki bo zimno tam bylo i wrocilismy do domu za rece jak juz nie pamietam jak to jest 😁 i jakis film jak juz mala spala ogladalismy i tak kolo 24 poszlam spac, zmeczona jak diabli,malo tego, odzwyczailam sie,ze maz spi w domu bo pracuje na nocki a teraz ma wolne i tak mi strasznie przeszkadzala jego obecnosc ,rozpychal sie koldre zabieral itd...ehhhhh

• Mamusie
MajaCh - no to porzadnie spedzona rocznica 🙂, ja az sie boje jak beda wygladac nastepne 😜 😜 😜

megan
- ciezka sprawa ale damy rade
mnie juz nawet nie chodzi o to ze mieli Nam dawac wtedy kase bo nie jestesmy malymi dziecmi na utrzymaniu rodzicow
a pozyczyc w na prawde ciezkiej sytuacji a nie olewka a na inne rzeczy kasa jest
jak ciezko bylo przez kilka m-cy i sie zylo skromnie z oszczednosci to w koncu musialo Nam zabraknac

Nic ja znikam, Patryk za chwile zaczyna Reksiowy seans

Spokojnej nocy 😘

MajaCh napisał(a):
no ja dalej po skalpelku z Chodakowska 🙂 cm ida w dol 🙂

ile zeszło? ile cwiczysz? moze ja tez bym zaczęła tak cwiczyc

wercia a widzisz oni nas tak traktowali ze my chodzilismy po kieszonkowe.

dzisiaj czuje sie zle gorzej widze mam slabe miesnie...łeb napierdziela...jutro juz bedzie lepiej...takiem mam dni poprostu.

http://allegro.pl/listing.php/search?string=chodakowska&category=0&sg=0
którą mogłabym kupic?

Megan od poczatku w niektorych miejscach 3 cm mniej niektorych 1cm-2 a cwicze od jakiechs 3 tygodni z jednodniowymi przerwami jak na rocznice np albo kiedys tam wczesniej jak mialam po prostu lenia. Ale staram sie codziennie i coraz lzej to robie juz 🙂 Zakwasow juz nie mam 🙂

i co cisza? ja sprzatam piore latam jak wariat po domu obiad w miedzyczasie przygotowuje ,a moi spia....zebysmy sie tak rolami zamienili..wysle ich na spacer zebym mogla spokojnie pocwiczyc 🙂

• Mamusie
Hej

Ja dzis wzielam tabletke zeby sie ruszac i poszlismy na spacerek a ze snieg jest to wykorzystalismy sanki - dla Patryka oczywiscie

Jutro chcemy sie wybrac do Wisly, mam nadzieje ze nie padne od chodzenia a w poniedzialek reumatolog to mnie na oddzial jeszcze gotowa potem wyslac 😜

A ja wlasnie wlaczylam linka od MajaCh - ze "skalpelem" i ogladam, fajna ona ma figure ale juz widze ze niektorych tych cwiczen nie bede w stanie teraz wykonac

A jesli sie komus nie chce cwiczyc to......
Ja wczoraj testowalam takie oto ciasto, bedzie dobre na lato
oto przepis
http://smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/imprezowe-jogurtowe,60376

ja dodalam od siebie jeszcze brzoskwinie z puszki (3 połówki) i herbatniki warto lekko nasaczyc zalewa z brzoskwin z puszki
a w sezonie truskawkowym fajnie beda pasowac kawalki truskawek na wierzch i bita smietana - no ale to wtedy bardziej kaloryczne juz jest

Marcel śpi juz od 19,30 bo nie spi mi juz w dzień...masakra katar dalej go męczy nie moze pić ani jeść dalej baktrim bierze lekarz zwiększył do 2x 3,5 na dzień.

ide zaraz spac jutro maprzyjechac do nas moja kuzynka z chłopakiem na spoznione urodziny mojego męża a miał 13 go lutego.
popijam liptonke cytrynową i oglądam poznaj moich rodziców- nie wiem który juz raz bo nic innego w tej tv nie ma.
ciekawe jak mi pojdzie w nowej pracy rzypominam ze kaufland na kasie podobno w cholere kodów do nauczenia no i cały etat od marca...troche mam stresa hehe

bardzo mi ciężko zostawić Marcelka jak pojde do pracy...boje sie ze nie bede mu poświęcała odowiedniej ilości czasu ☺️ aż łezka sie kręci że muszę moje kochanie oddać w inne ręce...za złobek 700 zł bede wydawać bo do państwowego nie ma szans moze pod koniec grudnia ehhhhh życie ☺️

Megan rozumiem Cie , tez bym sie stresowala wieloma sprawami zwiazanymi ze zlobkiem i praca.....jaki zlobek,czy opiekunki beda w porzadku itd..no i rozlaka...dodatkowo praca Twoja nowa zawsze przed nowym czlowiek sie obawia .Bedzie dobrze 🙂 pamietaj miec twarda doope i pamietaj,ze w pracy nie ma przyjaciolek!
a tu kochane ciekawostka,ktora ja mecze i wkrecam sobie bo wprowadzam nowe zasady do zycia mojej corci mianowice KUBEK zwykly,koniec ze smoczkiem. poki co ona pije mleko ze smoka, k-niekapki wymieniam czesto bo mam schize,ze bakterie sa w tych dziurkach mimo mycia. poczytajcie o prochnicy butelkowej zachecam unikniemy nieprzyjemnych wizyt dentystycznych..
a tu jeden z linkow.:
http://dziecisawazne.pl/profilaktyka-prochnicy-u-dziecka/

• Mamusie
Maja zainteresowałaś mnie tą panią chodakowską i kurcze, aż się nie chce wierzyć ze są takie efekty.... powiedz mi jak długo ćwiczysz i czy codziennie? po ile minut? cały ten trening co posłałaś robiłaś od pierwszego dnia?? chyba też zacznę, muszę do 31 maja zrzucić kilka kg i poprawić biodra i brzuch bo są fatalne;(

kurde Madziu nie chcialam sie chwalic tu pisze tez na forum o dietach ale od ponad 3 tyg cwicze zawsze w tygodniu musi byc 1 dzien przerwy zeby organizm sie zregenerowal. Spadlo mi ponad 3 kilo w sensie waha sie 3-3,5 i w cm duzo mniej. Cwicze ten skalpel co podalam linka bo jest najlezejszy dla mnie i staram sie caly program razem z nia cwicze. Polecam ci naprawde NAPRAWDE bo widze sama po sobie, a samopoczucie extra tylko licz sie z zakwasami na poczatku. Beda napewno.

Magda a program ma 35-40 minut tenna youtubie, ona narzuca tempo i oddech. No i przyanjmniej 3 razy w tygodniu niby ja mam 1 dzien przerwy tylko jak pisalam ale co to jest 40 minut na caly dzien niecwiczenia...

boże błagam o motywacje zjadłam całą paczkę delicji i 2 kawłki tortu ☺️ ja pierdziele upasę się jak maciora...a w lato mąz będzie patrzył na mega cizie a nie żone która gębą tylko rusza i gada a nie robi a fe!

a od 2 tyg mam odcień brązu tzn ciemne z poświatą brązu ciepłego na głowie i co do mojej kuracji seboradin szampon i lotion efekty takie że moja fryzjerka chwyciła sie za głowe....nie moge sie czesac zwykłym grzebienem bo zęby są za krótkie mam tyle włosów co willaska i rosną nowe malutkie antenki do tego dużo urosły...ja chciałam zeby tylko rosły bo już miałam grube ale teraz 😮 prostuje je ponad godzine i to i tak mało co daje bo jest ich miliardy

Megan to piekne musisz miec wlosy i odcien taki... 🙂 ja tez zmienilam wczoraj odcien na ciemnijeszy taki ciemny blond ale troszke w karmel wpada lepiej sie czuje w ciemniejszym 🙂
a motywacja proste.,o ktorej Marcel chodzi spac?
pij wode zeby juz nie podjadac, maly pojdzie lulac,a Ty laptopka i jazda z Ewa skalpel 🙂 zrob ile mozesz i mozesz "oszukiwac" innymi cwiczeniami jesli niektore sa za ciezkie na poczatku. Ja tez tak robilam i do tej pory jak nie chce mi sie dygnac nog za duzo do gory to robie brzuszki np. 🙂
ja juz po skalpelu przed chwila skonczylam. Ruszaj doopke 🙂 !!!! a delicjami itortem sie nie przejmuj,najwazniejsze to nie wpierdzielac tego codziennie w ilosciach hurtowych 😜
ja tez codziennie cos slodkiego zjadam i nie szkodzi. Dzis np maz kupil taki baton nowy nie wiedzielismy co to wiec na sprobowanie,a to uwaga! BAJADERKA 🙂 ja uwielbiam wiec na pol zjedlismy ze smakiem 🙂 wczoraj chalwe bo mialam ochote na nia od jakiegos czasu i to cala zjadlam ,a to na taz jakies 240kcal! 😁 niewazne, cwicze i to sie liczy 🙂