Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

lydziaa84 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
jest gala boksu na rtl 🤪 i w necie też- po polsku 😉

siehankowa- działa ci ta stronka w necie?

lydzia, tutaj masz linka adamek

dzięki 🙂

to teraz zostaje nam tylko trzymać kciuki za Adamka 😉

Inez napisał(a):
siehankowa napisał(a):
trzymam, trzymam 🙂
a Ty oglądasz walke? ja włączyłam rtl i neta 😜 i obraz mam z telewizji a dzwięk z netu 😁 trzeba sobie jakoś radzić 😎

U mnie w necie jest szybciej obraz niż w tv 😮

u mnie też 😜 ale co tam, wazne ze coś po polsku słychać 😁 zminimalizowałam obraz w necie i tylko dzwięk mam z kompa i skupiam się bardziej na obrazie w tv 😉

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Inez napisał(a):
siehankowa napisał(a):
trzymam, trzymam 🙂
a Ty oglądasz walke? ja włączyłam rtl i neta 😜 i obraz mam z telewizji a dzwięk z netu 😁 trzeba sobie jakoś radzić 😎

u mnie też 😜 ale co tam, wazne ze coś po polsku słychać 😁

Ja patrzę w tv a mój m. ogląda w necie. Wie 10 sekund na przód co się dzieje 😁

Inez napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Inez napisał(a):
siehankowa napisał(a):
trzymam, trzymam 🙂

hehe, tylko niech ci wyniku nie zdradza 😁

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Inez napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Inez napisał(a):
siehankowa napisał(a):
trzymam, trzymam 🙂

hehe, tylko niech ci wyniku nie zdradza 😁

Nie musi nic mówić, wystarczy gestykulacja 😁 😁 😁

witajcie
Dziewczyny Szymek ma katar 😞 jak sobie z nim radzić, jak mu ulżyć. Biedaczek cały czas się budzi- conieco mu odciągnęłam, ale po chwili zaczyna krzyczeć i koniec z odciąganiem. A słychać, że coś mu tam siedzi.

Dzzień Dobry

Tosia usnęła wczoraj dopiero o 22.30 😮 jak na nią to baaardzo późno za to nocka fajna, pobudka o 2.15 i po 5.00 🙂 po 7 znowu cycuś i śpi do teraz 🙂

Lydziaa mi na myśl przychodzi tylko woda morska ja mam Nose Frida lub wpuścić sól fizjologczną poczekać i odciągnąć "glutki"

Miłego dnia mamuśki i dzieciaczki

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
witajcie
Dziewczyny Szymek ma katar 😞 jak sobie z nim radzić, jak mu ulżyć. Biedaczek cały czas się budzi- conieco mu odciągnęłam, ale po chwili zaczyna krzyczeć i koniec z odciąganiem. A słychać, że coś mu tam siedzi.
Dzień dobry 🙂

Lydzia Julka już też katarzyła, stąd przesunięte szczepienie. Dziś nawet też miała dość zanieczyszczony nosek po nocy. Na razie to psikaj mu dość często wodę morską do noska i oczyszczaj. I zobaczysz jak sytuacja się rozwinie.

• Mamusie
Dzien dobry!
u nas nocka rewelacja! Lilka usnela kolo 19.30 po kapieli, obudzila sie na cyca o 1 potem o 6 i spi do teraz 🤪 🤪
co do noska to ja malej dopiero dwa razy odciagalam jak slyszalama ze cos tam siedzi, a jak bez problemow oddycha to jej nie katuje bo podobnie jak u Pati mala nienawidzi fridy 😉

i Lilka tez mi zezowala 🤨 w szpitalu przerazona tym bylam bo bardzo czesto jej sie zdarzalo, ale polozne mnie uspokoily ze do miesiaca to normalne, jakby w drugim tez jej oczy uciakaly to trzeba kontrolowac...teraz sporadycznie juz sie zdarza 🙂 🙂

dzien dobry
chociaz mam wrazenie ze od "dobranoc" jestem na chodzie 😞
noc-masakra. Maly co godz sie budzil zjadal 40-60 ml mleka.Wkoncu wszystko zwymiotowal 😞 cala noc kupe robil,wkoncu mu sie udalo ale dalej cos go meczylo.
Mam wyrzuty sumienia-krzyknelam dzisiaj na niego.Nie wiem czy to nie wyspanie czy wyczerpanie psyhiczne 😞
musze pomyslec nad relaksem bo nie chce zeby moje samopoczucie odbijalo sie na nim 😞
daniela a widzisz nie bylo sie czym martwic 🙂
Adamek polegl ale i tak szacunek ze podjal "rekawice" 😉

• Mamusie
Dzień dobry;-)
Ja piórkuje nie było mnie od czwartku na forum a tu 70 stron naprztykanych,ja nie wiem jak wy to robicie ,maluchy w domu,u niektórych nawet więcej niż jedno dziecko,a jeszcze dajecie radę popisać na forum;-) pełen szacun;-) nie wiem kiedy ja to nadrobię.
My z mężem i Franiem narazie uczymy się siebie nawzajem 😁 😁 😁 czasem jest śmiesznie ,a czasem płakać mi się chce,jakieś huśtawki nastroju mnie dopadły.Franio budzi się w nocy i płacze,dam mu cyca,przewinę i czasem idzie od razu dalej spać,a czasem płacze tak porządnie,a ja nie wiem z jakiego powodu,i jest mi go wtedy strasznie szkoda i to mnie troszkę dołuje 😞 😞Ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej,i jakoś ze wszystkim nauczymy się sobie radzić.
Pozdrawiam Was i wasze maleństwa i życzę miłej niedzieli;-) my zaraz idziemy na spacerek

Dzień Dobry!!

u nas nocka w miarę.. ale od 10.00 rano masakra.. mała marudziła, cały czas chciała jeść, po tym wszystkim robiła co chwila kupe i ulewała jak nigdy... chyba od rana z 6 pampersów poszło, jak nie więcej.. a z tym ulewaniem to też nie wiem.. ech.. teraz usnęła, więc ide jakoś zwalić z I piętra wózek i może w tym śnie uda mi się ją na spacer zabrać.. M nie ma a zawsze on wózek znosił.. teraz nie mam pojęcia jak to samej zrobić 😮

Milej niedzieli dziewczynki 🙂

Cześć,
a moja mała właśnie leżakuje mi na kolanach, więc was w międzyczasie podczytuję.
Moniq, czy poradziłaś sobie z zielonymi kupkami? Bo nas dopadły 😞
I od trzech dni mamy w pieluszce zielono. A ja nie mam pomysłu, z czego powinnam zrezygnować żeby kupki przybrały normalny kolor 🤔