Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
to ja też najlepszego życzę siehankowej i milium. Szczerze to nigdy nie wiem kiedy mam imieniny ☺️

Ja to jestem pominięta, bo mnie nie ma w kalendarzu 😁 😁 😁

hehe 🙂 a co do imienin to na śląsku się nie obchodzi- raczej 🙂 ale życzenia zawsze są miłe 🙂

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
A my mamy kolejny wielki sukces 🙂 Juka wsadziła dziś nogi do buzi i ssała sobie paluchy od stopy oczywiście 🤪 🤪 🤪
Wiecie co to dla mnie znaczy 😁 😁 😁

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/IMG_1725mmmm-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/IMG_1724mmmm-1.jpg[/IMG]

Super 🤪 🤪 🤪
😘 😘 😘

Gratuluję 🤪 🤪

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
to ja też najlepszego życzę siehankowej i milium. Szczerze to nigdy nie wiem kiedy mam imieniny ☺️

hehe 🙂 a co do imienin to na śląsku się nie obchodzi- raczej 🙂 ale życzenia zawsze są miłe 🙂

U mnie nigdy się nie obchodziło, moi sąsiedzi, jak byli mali to nie wiedzieli kiedy mają urodziny, bo właśnie tylko imieniny, mnie to za dziecka dziwiło 😜 😜

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Inez napisał(a):
Marta ale czaad 🤪

I zapomniałam o życzeniach dla naszych Kasieniek: lydzia, siehankowa, milium WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dziękuję 😘

O to i ja się dołączam do reszty 😘
ja też 😘

Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

U mnie nigdy się nie obchodziło, moi sąsiedzi, jak byli mali to nie wiedzieli kiedy mają urodziny, bo właśnie tylko imieniny, mnie to za dziecka dziwiło 😜 😜

Przypomniało mi się coś- kumpel raczej nie ma problemu z imieninami, bo jak się urodził to ojciec pojechał do urzędu do zarejestrować i zapomniał jak miał się nazywać, a że to czasy bez komórek były to nie mógł do żony zadzwonić wiec pyta babki w urzędzie czyje dziś imieniny i tym sposobem mamy kumpla Edka 😁 😁 😁

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

Raczej geburstag...

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

Przypomniało mi się coś- kumpel raczej nie ma problemu z imieninami, bo jak się urodził to ojciec pojechał do urzędu do zarejestrować i zapomniał jak miał się nazywać, a że to czasy bez komórek były to nie mógł do żony zadzwonić wiec pyta babki w urzędzie czyje dziś imieniny i tym sposobem mamy kumpla Edka 😁 😁 😁

U mnie z ciotką tak było. A dziadek mój to zaś urodził się 27 a zapisany jest 31 😁 😁 Bo na wsi sobie popili i poszli później zapisać 🙂 🙂

Tez sie dolanczam do zyczen dla wszystkich naszych Katarzynek 🙂
i dla dzieciaczkow solenizantow 😘 😘 😘 😘
co do urodzin,mam znajomego Turka ktory nie wie ile ma lat 🤢 jego matka tez nie wie.Tam poprostu to jest nie wazne,i przy takiej liczby dzieci jakie tam robia ciezko zapamietac.
Ale jak matka moze nie pamietac kiedy dziecko urodzila? 😁

A ja, jak zwykle mam głupie pytanie 😁 😁
Czy dziecko może za dużo spać? Moja babcia twierdzi, że Julek za dużo śpi, bo nie dość że cała nic prześpi bez pobudki to w dodatku w dzień też sporo śpi 🤨 🤨

marta-lion napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Zadna z nas nie jest idealna(no moze oprocz Marty 😁 ) Ale wspieramy sie nawzajem i ten swiat nie jest juz taki zly 😉

Hehe Justyna bura ci się należy, ja i ideał 😁 😁 😁 Daleko mi do niego. Hehe Jo-aneczka wam to powie 😜

No wiesz co, Marta 😮 😮 😮 Chciałam najpierw was poczytać, ale nie mogłam się powstrzymać i piszę już.
Kurcze Marta co ty za bzdury wypisujesz - Jo-aneczka wam to powie 😮 😮 😮 Że niby co mam powiedzieć 😮 😮 😮 Że nie jesteś idealna????
No kurde, chyba Justyna podłechtała twoją próżność i potrzebujesz jeszcze 😉
No bo cóż ja mogę powiedzieć? Masz super rodzinę, fajne dziewczynki, wpatrzonego w ciebie męża, świetną organizację dnia i czas na wszystko, mądrą głowę i zdrowy rozsądek, wystarczy?
No, to tyle, czytam dalej. Tylko mnie już więcej nie wkurzaj bo ci kopniaczka poczta kurierską wyślę 😠 😠 😠

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
A ja, jak zwykle mam głupie pytanie 😁 😁
Czy dziecko może za dużo spać? Moja babcia twierdzi, że Julek za dużo śpi, bo nie dość że cała nic prześpi bez pobudki to w dodatku w dzień też sporo śpi 🤨 🤨
Hehe ty Paninki zapytaj 🤪 🤪 🤪
Jeśli Julek spoko przybiera na wadze, to może przesypiać sobie noc i w dzień też może spać ile chce. Jeślipotem ma czas aktywności i jest rezolutny itp. Gdyby był osowiały i spał "dużo" mogłoby to świadczyć o czymś złym, np o wysokim poziomie cukru we krwi.
A tak nie ma się czym martwić. Taki ma charakter i co mu zrobisz 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
jo-aneczka napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Zadna z nas nie jest idealna(no moze oprocz Marty 😁 ) Ale wspieramy sie nawzajem i ten swiat nie jest juz taki zly 😉

Hehe Justyna bura ci się należy, ja i ideał 😁 😁 😁 Daleko mi do niego. Hehe Jo-aneczka wam to powie 😜

No wiesz co, Marta 😮 😮 😮 Chciałam najpierw was poczytać, ale nie mogłam się powstrzymać i piszę już.
Kurcze Marta co ty za bzdury wypisujesz - Jo-aneczka wam to powie 😮 😮 😮 Że niby co mam powiedzieć 😮 😮 😮 Że nie jesteś idealna????
No kurde, chyba Justyna podłechtała twoją próżność i potrzebujesz jeszcze 😉
No bo cóż ja mogę powiedzieć? Masz super rodzinę, fajne dziewczynki, wpatrzonego w ciebie męża, świetną organizację dnia i czas na wszystko, mądrą głowę i zdrowy rozsądek, wystarczy?
No, to tyle, czytam dalej. Tylko mnie już więcej nie wkurzaj bo ci kopniaczka poczta kurierską wyślę 😠 😠 😠
Dawaj dawaj, ale pocztą kurierską ? Poczekam aż osobiscie wparujesz 😁 😁 😁

PS. Majka padła dziś do spania drugi raz 😮 Biedaczka gorączka ją meczy 😞 😞 😞

• Mamusie
Paninka napisał(a):
andzelika lilka tez duzo spi...wstaje o 10 potem na spacerze okolo godzinki spi i po poludniu jakies 3-4godziny a od 21 spi do rana (tzn do 10 z pobudka o 6 na butle) pytalam na szczepieniu to mi powiedzialy ze powinnam tylko sie cieszyc 😉 😉 😉

Andzelika Ryś tez tak spał, teraz jak starszy i coś mu dolegało, chyba brzuszek, to mniej ale ogólnie 3 dni przed 2 miesiącem zaczął przesypiac całe noce. Teraz się zbuntował, śpi mniej, ale i tak nie jest zle, mamy ciężkie dni ale i to pokonamy 🙂