Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Foga z tym podobny do taty to czuły punkt 😉 Wszyscy mi to mówia a ja na żarty odkrzykuje ze nieprawda ze do mnie podobny! teraz to kolezanka jak nas widzi we trójkę to to mowi "jakie on ma czarne oczka i jakie ciemne brwi -OCZYWIŚCIE PO MAMUSI!" 😜 😜 hehehe
Pati kurczaki szkoda że mąż nie moze z Nadia zostać zawsze i o kazdej porze... ja mysle ze za 2 tyg sytuacja moze się zmieni bo serio dzieciaki tak jak blizej 4go miesiaca robią się bardziej przewiywalne i spokojniejsze...Moj cale szczescie zostaje z malym umie sie nim zając nawet w najwiekszej histerii..a takie bywaja np przy ubieraniu...Maly ma tyle fajnych ubranek a ja nie moge mu nic załozyc bo wyjca odstawia! wory ciuchów oddam znajomej bo przeciez szkoda....

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczyny dziekuje za wszystko 😘 😘
Mi to sie od razu nogi jak z waty robia jak cos sie dzieje 🤢 Mam nadzieje ze tej goraczki nie bedzie.I to trzesienie tez nic zlego.
Norbi wstal na jedzonko i dalej w kime.
Ja sie kawusi z mezusiem napije jak wroci.Biedak pieszo poszedl do apteki 2 km 😁 nie duzo ale on jest tak do auta przyzwyczajony ze jak maraton dla niego 😁
Mam nadzieje ze dzisiaj nam zrobia auto.
Wlasnie zauwazylam ze na przesciaradelku Norbiego jest pelno wloskow,juz wiem skad lysy placek z tylu 😁
Crazzzyyy widze ze jednak znalazlas czas by znami dluzej posiedziec.UWAZAJ.Dzisiaj juz pewnie nic w domu nie zrobisz 🤪 😁 😁 😁

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Crazzzyyy widze ze jednak znalazlas czas by znami dluzej posiedziec.UWAZAJ.Dzisiaj juz pewnie nic w domu nie zrobisz 🤪 😁 😁 😁
Oj tam Justyna 😜 😜 😜
Ja właśnie Julę karmię, obiad się gotuje, a w między czasie wycinam sobie szablony na kartki świąteczne 😉 😉 😉

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Crazzzyyy głupoty gadają 😉 🙂 Igor to cała mama 🙂 Jak spojrzałam to odrazu powiedziałam, że do Crazzzyyy podobny 😁
Dziewczyny czy odkamieniaczem do czajników elektrycznych można usunąc kamień z czajnika normalnego , takiego co się wodę na gazie gotuje?

można Kornelko 🙂

Justynka dzisiaj za Wasza naradą odpuszczam sobie 😉
Kornelka mów mi tak dalej !! 🙂)))
Marcia trzymam Cie ciotka za słowo!! Masz dotrzymać obietnicy 🙂 Zapraszam Cię serdecznie 🙂))

• Mamusie
Crazzzyyy napisał(a):
Marcia trzymam Cie ciotka za słowo!! Masz dotrzymać obietnicy 🙂 Zapraszam Cię serdecznie 🙂))
Tylko Ty jakiś aktualny kontakt zostaw, bo gdzie ja Cie potem będę szukac po tej Irlandii 😁 😁 😁
A zanim ja tam z Anglii dotrę to Ty piwo dowieziesz z tej fabryki 😁 😁 😁

Crazzzyyy napisał(a):
No Foga wlaśnie tak pomyślałam 😉 pomyslałam napisze zebys miała szanse ten błąd w druku poprawic 😉 😜 hihi

no wiesz - mi czasami trzeba prosto temat wyłożyć, bo jakaś niekumata jestem ☺️ ☺️ ☺️
A mam prośbę - jak już się z Martą spotkacie i będziesz wykradać tego Guinessa to weź dodatkową butelkę dla mnie.. co prawda nie wybieram się w tamte strony ale zawsze mogę poprosic o przeslanie go w paczce.......

• Mamusie
jeny Foga ja o ,,tamtejszych"znajomych Craz zzyyymyślałam, ze głupoty gadają i to w formie zartu, nie gniewaj sie ☺️ 🙂 😘
moniczek dziekuje, zaklaskalam Ci 😘
na dwor chcialam z rysiem wyjsc a ten wstał z płaczem i jesc nie chce,smok wypluwa, nogami od stołu sie odpycha, bo przy kompie z nim siedze i kwiczy . o zalapal i je 🙂

marta-lion napisał(a):
Crazzzyyy napisał(a):
Tylko Ty jakiś aktualny kontakt zostaw, bo gdzie ja Cie potem będę szukac po tej Irlandii 😁 😁 😁
A zanim ja tam z Anglii dotrę to Ty piwo dowieziesz z tej fabryki 😁 😁 😁

Marcia nie bój się znajdziesz mnie bez problemu 😉 na wszelki zostawie Ci na sierpnióweczkach dzisiaj numer tel...A piwko świezutkie będzie :*

Kornelka7 napisał(a):
jeny Foga ja o ,,tamtejszych"znajomych Craz zzyyymyślałam, ze głupoty gadają i to w formie zartu, nie gniewaj sie ☺️ 🙂 😘
na dwor chcialam z rysiem wyjsc a ten wstał z płaczem i jesc nie chce,smok wypluwa, nogami od stołu sie odpycha, bo przy kompie z nim siedze i kwiczy . o zalapal i je 🙂

no ja też w formie żartu...... a ty myślisz, że ja to na serio 😮 😮 😮 Oj ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Hej 🙂
Ja dzisiaj od rana mam zakręcony dzień. Ciągle coś. A to Igor na kontrolę z m pojechał, a to szwagierka na kawkę ostatnimi siłami przyszła - 39 tydzień i nic. A to ludzie w sprawie drogi wojewódzkiej przyszli - jakieś mapy na koniec roku robią, a to do przedszkola trzeba było lecieć i 5 dych na radę rodziców wpłacić... Jeszcze nawet nie doczytałam nic. Widziałam tylko, że Craazy wpadła 🙂 Witaj 🙂
Ale zaraz postaram się nadrobić 🙂
No i Hania też ma wytarte kółko z tyłu głowy - pewnie od poduszki 🙂

• Mamusie
Foga napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

no ja też w formie żartu...... a ty myślisz, że ja to na serio 😮 😮 😮 Oj ☺️ ☺️ ☺️

no nie własnie 😘
kurcze przebrac sie musze bo caly rekaw bialy i dekolt i rys 😮 🙂

• Mamusie
milium napisał(a):
Witam dziewczynki
Przepraszam ze sie wczoraj nie odzywałam, ale w koncu poczułam sie doskonale i ruszyłam najpierw na sprzatanie świata- w domu, bo taki syf ze nawet mi już to przeszkadzało, potem prasowanie, pojechałam do pracy na chwile no i do biedronki bo otworzyli wczoraj nowy sklep na osiedlu obok i dady były po 19 zł wiec zakupiłam 5 paczek, jedną trójki, a cztery czwórki, zeby nie było, miałam z nich zrezygnowac i przejsc na rossmanna, ale cóż jakoś przetrzymam ten smród pieluchowy i dam radę, w końcu 10 zł na jednej paczce piechotą nie chodzi 🙂
Madziu chciałam Ci bardzo podziękować za Twoje rady, jak napisałaś o tym probiotyku, to ja czym prędzej spakowałam małego, wskoczyłam do auta i udałam sie do apteki bo u mnie na tym wiejskim osiedlu nawet apteki nie ma, kupiłam ale ProBacti Dziecko, bo tamtego nie było, no i zaaplikowałam Witkowi od razu saszetkę do mleka i jakoś mi się lżej zrobiło na duszy bo sie uspokoiłam o jego zdrowie, więc dziękuję Ci jeszcze raz za radę bo ja jakoś głupia nie wiedziałam że ten probiotyk można podać, no i jak jechałam to sobie myśle rany nawet nie odpisałam tylko przeczytałam i wio ☺️. Aha i ten sposób z bananami i colą też jest dobry, buziaki dla Ciebie i oklask 😘 😘 😘 😘
Ann przepraszam ze Cie zaraziłam, starałam sie zamykać buzię jak pisałam na klawiaturze 🤪 🤪, a tak poważnie to mam nadzieję że u Ciebie już jest oki i że już lepiej się czujesz, bo ta jelitówka to jakaś masakra jest, u mnie w rodzinie dalej zbiera ofiary, teraz mojego m siostra choruje a jest własnie u swoich tesców wiec myśle ze to sie tak szybko nie skończy i oni będą jeszcze chorować ehh.
Daniela dziękuję za troskę, już lepiej sie czuję, a Tosiula super kiteczkę ma, słodko wygląda.

Millium u mnie już lepiej 🙂 Dzięki 😘
OO i Wituś kawaler jak trza dla mojej Hani 😁 🤪

ann5353 napisał(a):
O i widzę, że kawalerów rezerwujecie dla swoich dziewczynek 🙂 To może jakiś i do mojej Hani się zgłosi 🙂 Tyle tu przystojniaków: Rysio, Norbert, Tymon, Szymonki... Chętnych zapraszam 😜

Ann - to brzmi prawie jak oferta z portalu We Dwoje 🤪 🤪 🤪 🤪