Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aneczkare22 napisał(a):
dziewczyny które lepsze
http://moda.allegro.pl/sexy-komplet-halka-stringi-prezent-na-mikolajki-i1953314816.html
http://moda.allegro.pl/zestaw-halka-stringi-prezent-na-mikolajki-i1953314853.html
i który kolor??

1 🙂 czerwony lub czarny 🙂

ann5353 napisał(a):
Siehankowa zdecydowałaś sie na coś?

dzięki kochane za pomoc 😘 jednak zostane przy żyrafie, bo skoro i Pati i Aneczkare poleca, to przynajmniej wiem, że sprawdzone 😉
raz jeszcze dziekuję za zaangazowanie 😘 😘 😘 oklasków dac nie moge ale buziaki przesyłam 🙂

Inez napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Inez napisał(a):
Jo-aneczka Ty spryciulo, sprawdzałam na fb czy masz podaną datę urodzenia a tu dooopa 😜 W każdym bądź razie DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I POCIECHY Z DZIECI 😘 😘 😘 😘 😘

Hehe Inez jednak gdzieś podała tą datę urodzenia 🙂 🙂 🙂

A mój mąż ci dziękuje że przypomniałaś o losowaniu EURO 🤪 🤪 🤪

Pati ja chce krokodyla na 100% muszę go mieć na gwiazdkę 🙂

No i ja teraz będę siedzieć i kminić gdzie ona podała tą datę 😜

Dopiero doczytuję, ale muszę wiedzieć już!!!! Marta - gdzie podałam datę urodzenia??????? 🤢 🤢 🤢 Tylko poproszę info na priva cobym szybko mogła zareagować i poprawić to niedopatrzenie. Kurde, jestem pewna, że nie podawałam nigdzie 🤢

Piwo się skończyło a ja doczytałam ........

Aneczka - ja też uważam, że do Ciebie będzie pasował kolor czerwony 🙂 A może zaszalej i kup taka szatkę jak madalena ekspertka od spraw sexi łaszków pokazywała......Twój m wtedy dopiero poczułby się tak, że noooooooooo 🤪

Dobra uciekam... spać mi sie okropnie chce...

Dobranoc 😘

Aneczka - a jak dla mnie to zdecydowanie brąz. Pięknie wygląda 🙂

P.S.1. A jak już nie będziesz wodzić m. na pokuszenie to polecam taką:
http://bielizna.miran.com.pl/product,pl,98,Q-90-KOSZULKA,.html
No wiem,nie jest taka powabna jak ta, którą pokazałaś, ale aseksualna jak pajace też nie 🙂 Mi się podoba, na każdą okazję

P.S.2. Dziękuję wszystkim za życzenia. Kochane jesteście 😘 😘 😘

No,to ja pakuję się w piżamkę (wszystko jedno jaką bo małż i tak śpi)

No ja już w domu 😁 😁

Aneczka jak dla mnie brąz najlepszy, ja jakoś ostatnio za brązem jestem, ale ta co Jo-aneczka pokazała to za długa, jak dla mnie. 😉

Cześć, Dziewczyny! 🙂
Znowu nie miałam netu... 😞
U nas w miarę ok.
Szymek waży już 8,8kg! 😮 ...a ma dopiero 3 miesiące! Znajomych roczniak waży 9,5kg! 🤔
Tylko jakiś straszny marud czasem jest 😞 Śmieje się, a za chwilę ryk nie do ogarnięcia 😞 I to nawet jak brzuszek miękki... Albo czasem jak pije, to też nagle ryk i nie wiadomo, o co mu chodzi... 😞
Miał badanie moczu, ale jest ok...
Do tego zauważyłam w 2 kupkach jakby krew... 😞
Jak sądzicie, co mu może dolegać? ...bo pediatra nic nie mówi... 😞 Tylko ten mocz zleciła, ale wyszedł ok. Na zęby podobno za wcześnie jeszcze... Fakt, ślini się niesamowicie i ręce wkłada sobie chyba aż do gardła - ale dziąsełka nie są spuchnięte...
Nie mam pojęcia, co mu dolega... A do tego złośnik jest, jak coś mu nie pasuje! 😲
Za to jak się dzisiaj po raz pierwszy śmiał w głos, to tak się cudownie czułam! 🤪 Dla takich chwil warto żyć 😁
Padam i wszystko mnie boli, ale musiałam do Was zajrzeć choć na chwilkę - stęskniłam się normalnie! 🙂 😘
Karolcia, Paloma - jak się udał napad na Divianę? 😁 😁 😁

• Mamusie
dzień dobry Mamusie 🙂
Najpierw napisze co u Nas a potem Was doczytam. 🙂
Jak wiecie wczoraj byłam z młą u lekarza, ta wymacała jej brzuch z każdej strony i swietrdziła że natychmiast musimy jechac na Wrocław na chirurgię bo mała ma chyba niedrożne jelita 😲 😲 😲 😲 😲 😲 To my szybko do domku zapakowałam Nas z przekonaniem że zostawia nas na odziale i szybo na ten cholerny Wrocław. Była chyba 15.30. za nim przez teo miesto się przebilismy to bylismy w klinice ok 17-ej, potem godzine czasu czekac na lekarza na izbie przyjęć gdzie dzieciaczków było dosyć sporo 🤔 🤔 🤔 🤔 Lekarz zszedł po 18-ej, dostaliśmy skierowanie na USG i RTG jamy brzusznej. W miedzy czasie oliwka zjadła 90 ml mleczka i nawet nie kwękła, jak się rozbudziła to zaczęła gadać, śmiac się. Jakby wszystko przeszło 😮 🤢. Badania skończylismy ok 19-ej a potem znowu czekanie na lekarza z godzinkę czyli tak po 20-ej dopiero okazało się że Oliwce nic nie jest i spokojnie mozemy wracać do domku 😮 🤢 🤪 🤪 🤪
Wydaje mi się że może maiała silne bóle brzuszka bo nawet na zdjęciach wyszło że jest bardzo zagazowana a jak lekarka wymiętoliła jej te bebechy to wszystko wróciło do normy 🙂 😉
troszkę się rozpisałam ☺️ ☺️ ☺️
Justynka dziękuje masz oklaska 🙂 😘

• Mamusie
Cześć Kobietki!!!!!!!

agusiak napisał(a):
Na zęby podobno za wcześnie jeszcze...

A wcale, że nie! Wiele z nas już "walczy" z zębami. Kup żel na zębiska, dziewczyny polecały bobodent!!! Ale ta krew - nie mam pojęcia!!!!!!!???? A jak często robił wtedy kupki?? Może robił częściej i podrażniło mu to jelitka?? Przy ząbkowaniu wiele dzieci częściej robi kupkę 🥴 Może powinnaś skonsultować to z innym lekarzem??? Czy ta krew dalej się utrzymuje??

agusiak napisał(a):
Karolcia, Paloma - jak się udał napad na Divianę? 😁 😁 😁

Było super, choć wystałyśmy się okrutnie w korkach!!!!!!!!! Ale warto było zobaczyć Dianę i Alicję i chwilę poplotkować 😉

Ciekawe co u aniołka??? Jak tam jej kobietka?

JA się załamałam;( Wieczorem zaczęło mnie boleć gardło i teraz porządnie mnie rozłożyło, wszystko mnie boli a szczególnie barki szyja i gardło 🤨 Nie wiem co mogę sobie wziąć by postawić się na nogi 🤢 Czy aspiryną lub fervexem nie zaszkodzę Lence? Do tego Lena z Julą wstały z przytkanymi noskami 🥴
DO tego dziś wieczorem miałam jechać na babski wieczór, na pogaduchy i nie wiem co robić??????? Kurde!

Miłej niedzieli - my się lenimy w łóżkach!
no to po 15 minutach się kapnęłam że to dziś sobota 😉 - tak czy siak - MIŁEGO DNIA!

• Mamusie
Kurcze, nie pamietam która ☺️ ale któraś z was pisała o krwii w kupce swojego maleństwa. Nam wczoraj we Wrocławiu powiedział lekarz że wszystko dobrze ale obserwować właśnie czy nie ma krwi w kale a jak sie pojawi to z powrotem na wrocław więc nie wiem czy to tak bez przyczyny może się dziać 🥴

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Agusia może to byc bolący brzuszek skoro przy jedzeniu się pręży.ale skoro to tak często jest to może zapytaj lekarza.
Aniołek dziś to z myślą o Tobie kompa otworzyłam bo wczoraj sie nie odezwałaś ale super, ze Oliwce nic nie jest. Dobrze, że Ty się do lekarza szybko wybrałaś, uspokoiłaś się a Oliwce masaż pomógł 🙂
Karolcik chyba tych fervexów itp nie można przy karmieniu. Posmaruj się czymś rozgrzewającym np spirytusem 😉 ( tylko nie pij 😉 😉 )albo skocz do apteki i zapytaj o coś na przeziębienie. Tylko jak dziewczynki zaczyna coś brac to nie wiem czy o lekarza nie trzeba będzie jednak zahaczyc. A dziś sobota i wiadomo...żeby za ładnie nie było to choróbska właśnie w sobotę przyłażą. Daj znac jak z biegiem dnia się czujecie. Życzę Wam sił i zdrówka 😘
Justyna wczoraj 910 😉 😉