Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
śliczne te wasze maluchy z tymi przytulankami. Ale gdzie je kupiłyście??

ja tutaj http://allegro.pl/listing.php/search?string=przytulanka&us_id=17272002 ale właśnie patrzę że zostały tylko dwie - sierpniówki wykupiły haha
tutaj jest więcej http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=szmatka+przytulanka
ii tutaj http://allegro.pl/listing.php/search?buy=0&category=11818&sg=0&string=+kocyk+przytulanka&change_view=1

aniolek82 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
śliczne te wasze maluchy z tymi przytulankami. Ale gdzie je kupiłyście??

ja kupilam w dzieciecym jeszcze za nim siehankowa podała link do strony z allegro gdzie mozna je kupic o polowe taniej 😠 😮 🤢

Ja kupiłam na szafka.pl zresztą to Siehankowa wyszperała mi tą przytulankę 🙂 był jeszcze fajny piesek tylko troszkę w innej formie jak znajdę wrzucę link moze ci sie spodoba

lydziaa, widze, że dziewczyny juz wrzuciły linki do kocyków przytulanek 🙂
a my już uciekamy na spacerek, chociaz wcale mi się nie chce, bo szaro, buro, ponuro i ziiiimno za oknem 🤢 no ale cóż - chociaz godzinny spacer trzeba zaliczyć 😉
do pozniej 😉

A moja córcia w dzień sypia tylko na spacerze albo ucina sobie krótkie drzemki na rękach.
Dziś u nas pada więc pozostają tylko krótkie drzemki - ech, widzę, że mała jest zmęczona, ale nie potrafi usnąć na dłużej niż 15 minut 😞
Ale za to mamy dzień uregulowany. Pierwsze karmienie o 5, a potem regularnie o 9, 13, 17 i po kąpaniu czyli koło 20.30.
I tak już od jakiegoś czasu się kreci 🙂
Przytulanki waszych pociech są śliczne, ja jeszcze nie zdążyłam zamówić, ale zrobię to w najbliższym czasie ( o ile jeszcze coś zostanie, bo widzę, że cieszą się duuuużą popularnością)

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
a my już uciekamy na spacerek, chociaz wcale mi się nie chce, bo szaro, buro, ponuro i ziiiimno za oknem 🤢 no ale cóż - chociaz godzinny spacer trzeba zaliczyć 😉
do pozniej 😉
Hehe no ja własnie wróciłam, ale matko u nas spacer to wyprawa. Zwłaszcza jak męża nie ma, a Majkę chce się uspić. Wtedy dwa wózki hihi 🙂 I Emilka jako kierowca 🤪 🤪 🤪 Wózka oczywiście hihi 🙂
No ale opłacało się bo Julka i Majka śpią 🙂
Zimno u nas. Brrrrr......

• Mamusie
Hej mamusie 🙂
Nie wiem co się dzieje z naszym forum, ale mam straszne problemy z wejściem. Najdziwniejsze jest to, że na komputerze męża forum działa 😮
Nie wiem kiedy Was nadrobię, bo mam prawie 100str zaległości. Mam tylko nadzieję, że u Was wszystko w porządku.

Buziaki 😘

• Mamusie
Witajcie.
Inez ja tez od rana nie mogłam wejść, ale teraz juz ok

jo-aneczka ja mowiłam lekarzowi, o tych pleśniawkach i dał tylko to... wiec nie wiem może, stwierdził, że to nie to nie wiem nic nie powiedział jakiś dziwny był. We wtorek idziemy wiec się dopytam może będzie ktoś inny.