Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Paninka napisał(a):
daniela a dobre te pieluszki i chusteczki? ja nie bralam chysteczek moj tata w promocji zapas mi zrobil pampersa a pieluszki wzielam dada bo juz mam sprawdzone ale jakby byly ok to jutro bym kogos wyslala bo 3 paczki za dyche to okazyjna cena 😉

jeszcze nie ale wiem że Kornelka próbowała

ooo już Ci odpisała 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justyna891 napisał(a):
Paninka napisał(a):
daniela a dobre te pieluszki i chusteczki? ja nie bralam chysteczek moj tata w promocji zapas mi zrobil pampersa a pieluszki wzielam dada bo juz mam sprawdzone ale jakby byly ok to jutro bym kogos wyslala bo 3 paczki za dyche to okazyjna cena 😉

🤪 🤪 3 paczki za dyche?

tak to takie są w 3paku http://www.dzieciowo.pl/2011/07/porwanie-chusteczki-huggies-pure.html/huggies_pure

brunia- winko jak możesz mnie tak molestować- nawet nie wiesz jak wino za mną chodzi.

Ja ostatnio w kauflandzie kupiłam chusteczki 4 op za 12.99
http://www.cleanic.pl/pub/Image/produkty/dziecko/Chusteczki%20nowe/SpecialCareKindiiPrzodem.jpg

Nie pisałam prędzej bo nie miałam ich sprawdzonych, ale dziś otworzyłam i są ok

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
brunia- winko jak możesz mnie tak molestować- nawet nie wiesz jak wino za mną chodzi.

Ja ostatnio w kauflandzie kupiłam chusteczki 4 op za 12.99
http://www.cleanic.pl/pub/Image/produkty/dziecko/Chusteczki%20nowe/SpecialCareKindiiPrzodem.jpg

Nie pisałam prędzej bo nie miałam ich sprawdzonych, ale dziś otworzyłam i są ok

ja też dzis te same kupiłam.Z tymże ja chusteczki uzywam bardzo rzadko,bo mały miał strasznie odparzoną pupę w szpitalu( nie leżał ze mną,tylko przynosili na karmienie)i połozna kazała mi przemywać wodą i wacikami

Inez napisał(a):
A mój synek znowu to samo, czyli po odłożeniu go do leżaczka, trochę pospał i już oczy otwarte 🤢 A na rękach śpi jak aniołek 😞 Ech...

inez, a próbowałaś "patentu" z pieluszką? najpierw nos ją zawsze jak nosisz Tymka, żeby "przesiakła twoim zapachem" 😉 a pózniej kładz go na niej, tak przykładaj ja Tymkowi do buzki, zawsze jak go odkladasz, tak żeby mógł "czuć ciebie" 😉

ja sie chyba skusze na te huggies chusteczki bo sie oplaca.Do tej pory kupowalam kerfurowskie za 3 z groszami nie pamietam dokladnie.Sa oki,tylko wczesniej byly tansze wiec teraz sie bardziej te huggiesy oplacaja.
Co do pampesow to nie wiem,wziela byl 3 bo sporo ich jest ale mam jeszcze paczke 3 z Helen Harper,i dwie paczki 3 Pampers wiec nie wiem czy nie za duzo bedzie???
i 2 z gagi gdzies na tydzien,z tym ze juz za male sie robia na Norberta ich nie kupie.Wydawaly sie w porzadku ale teraz twierdze ze jednak nie,ta watka po przesikaniu strasznie pecznieje i grudy sie robia,maly siknie dwa razy i mu nie wygodnie.
Pytalam siostre o zdanie co do pampersow z huggies,powiedziala ze kupowali na początku przez trzy m-ce ale z przodu były bardzo szorstkie i takie kulki drapiące miały przy pępku cały pępuś czerwony.Sama nie wiem
Winko hm... a mi szwagier zrobil malutkiego drinka 🙃

lydziaa84 napisał(a):
właśnie oglądałam fotki na sierpnioweczkach- śliczne te nasze szkraby. No i szkoda, że tak dużo mamusiek się nie odzywa 😞

No szkoda, szkoda. Ja sie zastanawiam co u Agapurki i Kasi która tak wcześnie Bartusia urodziła.....no i Karolcie dawno się nie odzywały i K8.....ciekawe jak Paloma po weselu........jeśli nic nie pomyliłam........Crazyy też ucichła....
I jak Eleeza i jej malutka......i Malstep tez nie zagląda..........
Kurcze ale się przyzwyczaiłam już do Was 😁 😁 no uciekam już na pewno..........

Ale naskrobałyście 🤪 🤪 🤪

U nas święto... na wieczór są ciepłe grzejniki... ale żeby nie było za dobrze, to dopiero od 18stej cos zaczęło sie ocieplać..rano pewnie znowu będzie ziąb... 😠 I jak tu dzieciątko ma być zdrowe??

Marta - super, że spotkanie się udało 🙂
Inez- my to sobie ręce z dzieciaczkami możemy podac.. moja też na rączkach super śpi.. a w łóżeczku chwila moment i oczy szeroko otwarte ... Nie wiem co źle zrobiłam że mała cały czas chce być na rękach... po urodzeniu nie nosiłam jej..a ona wcale nie chce leżec tylko być noszona... 🤢 🤢 🤢 A teraz przy tej chorobie to już w ogóle..

Daniela - u nas z kolką to samo... było troszkę spokoju a od wczoraj zaczeło sie znowu tylko w porze innej niż zwykle bo po kąpieli, czego wcześniej nie było... Zawsze po kąpaniu była cisza, jedzenie, kupa i spanie...a teraz mamy taki krzyk że szok...
No nic uciekam wysuszyć kłaki i ide spac, bo nie wiadomo kiedy Jagódce zachce się jeść lub pić 🙂

Dobranoc koleżanki - uwielbiam Wasze towarzystwo 😘 😘 😘