Gość
Foga ja myślę że na jakieś 10-15min możecie wyjść, ja z Tosią dzisiaj byłam i tez sie zastanawiałam czy dobre robię ale deszcze nie pada, morzu nie ma..... a moja Tosia też ma już dosyć fridy a to dopiero początek....
Zajrzę później Tosia marudzi chce ja uspac i sama sie walne...
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Inez_m
My byliśmy dziś na standardowej wizycie i mój klocuszek waży już 5500g, czyli od urodzenia przytył 1860g 😁 A i urósł 8cm 🙂 Lekarka sprawdzała odruchy i bioderka i wszystko ok. Kazano mi tylko kłaść Tymka częściej na brzuszku, bo nie chce za bardzo główki podnosić. Wczoraj w domu podniósł a dzisiaj zastrajkował 😉
Zdrówka dla Jagódki, Ali i Bartusia 😘 😘 😘
Malutki teraz wymęczony śpi a ja biorę się za obiad.
Do później 😘
Kornelka7_m
No wiedzisz Kornelka jakiego asz silnego chłopaka 🙂 Hanka to jeszcze długo się nie przewróci na plecki. Jak ją położę na brzuszku to... po prostu sobie leży i ślimta to na czym leży.
Parafrazując "położyli mnie więc leżę" 😁
Oj jo-aneczka teraz to mnie zadziwiłaś 😉 Kurdele może mi sie w końcu wyd 😉aje że on tak chce, może bardziej ja tego pragnę 🤨 Bo mi się wydawało że Twoja Haneczka tak robi. Oj już gupia jestem co jak i kiedy ale wiem że na wszystko przyjdzie czas to sie tak nie niepokoję. Z Wami razniej i pewniej we wszystkim 🙂 🙂 🙂
Ja zaraz do Was wrócę bo muszę obiad jakiś jednak zrobic i cos w domku żeby nie było, że leże i pachnę 😉 😜 A odpisac chcę na pare postów. Jo -aneczka o tą paraf 😜inę do rąk zapytam jak Ty to robisz, Gdzie to kupi i jak zastosowac bo [pomyslałamże może pomoże moim łapkom bo na nich same równoleżniki 🙃