Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

aniolek82 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Moniczek Ryśku Tobie też dziękuje 😘
aniołek, justyna od dziś a właściwie od wczoraj dołączam do Was w jakże trudnej sprawie,przykrej. Ale trzymajcie się babki 🙂

He he he, my dalej mamy ciche dni. Wczoraj próbowałam z Nim porozmawiać. Nie wiem czego oczekiwałam bo to był monolog z mojej strony a dzisiaj to nawet nie mam ochoty na niego patrzeć 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Poinformowałam go tylko ze w czwartek ide do księdza załatwiac chrzciny a on jak będzie miał ochote to może iść ze mna. Nawet na mnie nie spojrzał w tym momencie 😠 😠 😠 😠 😠

to moze sprobuj powiedziec ze idziesz do adwokata rozwod zalatwic,moze okaze wiecej zainteresowania 🤪 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Zapytac możesz ale do publiki się to nie nadaje 😉 😉 😁 Czuję jakbym właśnie dostawała ,,tej siły" 😉

jakze blisko mi jest twoja filozofia 😁

Tak patrzę i patrzę w tego posta........ tel jakiś masz? jeśli można zapytac 😉 🙂

• Mamusie
Diviana a jak Twoj mąż zachowuje sie w stosunku do Alutki? zaczął Ci wkońcu pomagać? jeśli mogę spytać oczywiście 😉 😉

fakt z tymi rozwodami...czasem nie ma innego wyjscia tylko wielka burza a jak potem miło jest sie godzić....ja przed ciążą wilką awanturnicą byłam ( ale m. też do aniałków nie należy 😉) to te burze często u nas byly i to dosyc gwałtowne...a teraz mam Lilke...jak mnie głupek wkurza to sobie na nią patrze i zaczynam sie zastanawiac po co te kłótnie...ona sie usmiechnie albo pogada i ja sie rozczulam i nie mam głowy żeby z nim walczyc...pełna olewka 😉 😁 😁 😁
kiedys wkurzało mnie jak sie kłociliśmy a on sie zabierał i wychodził 😠 chyba niedosyt czułam 😉 😁 a teraz to wole zeby wyszedł ...przemyśli i wróci...a ja mam spokoj

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Zapytac możesz ale do publiki się to nie nadaje 😉 😉 😁 Czuję jakbym właśnie dostawała ,,tej siły" 😉

jakze blisko mi jest twoja filozofia 😁

może pełnia jaka czy co? i zwierzaki z nich wychodzą - mój też mnie wkurzył tyle że ... w nocy 😮
no Bartek chory,charczy,kaszle co chwilę się wybudza a on do mnie "zrób coś z nim bo się nie wyśpię" 😮 😮 😮 😠 no Bogu dzięki że ja tej siły nie mam

• Mamusie
Diviana napisał(a):
He he ach ci osobiści
U nas po ostatnim rozwodzie, jest odpukać super 🤪 Czasem warto sobie wygarnąć wszystkie żale podzielić nieliczny majątek by się pogodzić i by było dobrze 🙂
A i filozofia Fogi mi nie wychodzi z głowy Faceci to pustaki

To jest mój ulubiony cytat z sierpnióweczek 😁

kurde a ja mam wrażenie ze wysypka u Tosi większa 😮 ku*** od czego to dziadostwo....nie mogę z niczym skojarzyć.......... 🤨 🤢 buzi jej nie smarowałam, proszku nie zmieniałam............ 😞 ale mnie to dręczy

• Mamusie
mój ostatnio wymyślił że lilka ma kolki bo nie wyparzam po każdym posiłku butelki i smoczka...i przeze mnie płacze...to mu mówie że jak karmiłam piersią to też miała i chyba nie kazałby mi cycków 8 razy dziennie wyparzać 😮

a właśnie Waszedzieci smieją juz sie w głos? Lilka przez sen sie smieje, raz zaśmiała sie jak nie spała ale to chyba bylo niezamierzone...kiedy takie dzieci zaczynaja sie chichrac 🙂 😜

• Mamusie
Paninka napisał(a):
mój ostatnio wymyślił że lilka ma kolki bo nie wyparzam po każdym posiłku butelki i smoczka...i przeze mnie płacze...to mu mówie że jak karmiłam piersią to też miała i chyba nie kazałby mi cycków 8 razy dziennie wyparzać 😮

a właśnie Waszedzieci smieją juz sie w głos? Lilka przez sen sie smieje, raz zaśmiała sie jak nie spała ale to chyba bylo niezamierzone...kiedy takie dzieci zaczynaja sie chichrac 🙂 😜

Moja jeszcze się nie śmieję, ale szczerze to nie pamiętam, kiedy moi chłopcy zaczęli się chichrać.

• Mamusie
Paninka napisał(a):

moj powiedzial, ze sie mnie dziecko boi bo mi na rekach placze........
rysiu w głos to nie, tak ledwo ledwo glosu uzywa jak sie usmiecha ale jak sie wyspi topo nocy tak mi opowiada co mu sie snilo 🤪 z 🤪 z plo godziny potrafi 😁

• Mamusie
mamusie karmiące mm co ile Wasze dzieci jedzą i ile?
Tosia już w ogóle cyca nie chce 😞 😞 😞 a jak dam jej butlę to wypija tak 100 - 120 a za 2 godziny znów jest głodna 😮 a ja nie wiem co robić , czy przepajać wtedy herbatką? bo raczej na mieszance nie może tak często jeść ? pomocy 😉

madalena20 napisał(a):
Diviana napisał(a):
Dzień dobry, u nas póki co przeboje. Napisałam wcześniej że mała ładnie śpi i ładnie się skończyło 😞 albo nie mogę jej do 2 uśpić albo o 4 wstaje i już spać nie chce, wczoraj po kąpieli chyba 4 godz ją usypiałam. A teraz ją mam przy cycku. Mąz wcale pzy dziecku nie pomaga, stwierdził zże to był mój pomyysł to mam sie zajmować, do tego powinnam gotować spratac i załatwiać sprawy w urzedach 😞 😞 😞

sory ze się wtrącam, u mnie podona sytuacja.. wszystko na mojej głowie. Jak się odezwe to słysze " to ty idz do pracy , zarób na rodzine ja z chęcią jak ty posiedzę w domu" ;/ przykre to i bardzo boli. Teraz doszłam do wprawy i nie potrzebuje jego zasranej pomocy !! Radze sobie świetnie. Na początku nawet nie miałam czasu iść się załatwić, ani się okąpać , bo on nie zostanie przy małym bo jest zmęczony ! Albo jak wyjde do wc to szybko mnie woła i mówi że mały jest głodny , że mma go nakarmić. Teraz to małego wszędzie biorę , jak idę się kąpać do daje go do bujaczka a ja szybko się myje. Tak samo gotuje z małym .. wszystko , czasami na rękach go musze trzymać i gotowac. 😜 Się chyba już do tego przyzwyczaiłam , bo na poczatku wq chodziłam.

mój syneczek zaprasza na głosowanie (to jego pierwszy konkursik) http://www.bebiko.pl/home/konkurs/galeria-jak-zwracasz-sie-do-swojego-dziecka/#galeria/okreslenie/3063,Cycu%C5%9Bglancu%C5%9B z góry dziękujemy za głosiki ! 😉
pozdrawiamy!

• Mamusie
moniczek napisał(a):
Tosia już w ogóle cyca nie chce 😞 😞 😞 a jak dam jej butlę to wypija tak 100 - 120 a za 2 godziny znów jest głodna 😮 a ja nie wiem co robić , czy przepajać wtedy herbatką? bo raczej na mieszance nie może tak często jeść ? pomocy 😉

Lilka wypija 120-150 co 3-4 godziny...czasami jak wczesniej sie upomina to daje herbatke koperkowa z hipp...tylko czasem po np.90 ml Lilka nie chce juz jesc wtedy podnosze ja, jak jej sie odbije to po chwili daje znowu butle i ona dopija reszte

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
aniołek, justyna od dziś a właściwie od wczoraj dołączam do Was w jakże trudnej sprawie,przykrej. Ale trzymajcie się babki 🙂

He he he, my dalej mamy ciche dni. Wczoraj próbowałam z Nim porozmawiać. Nie wiem czego oczekiwałam bo to był monolog z mojej strony a dzisiaj to nawet nie mam ochoty na niego patrzeć 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Poinformowałam go tylko ze w czwartek ide do księdza załatwiac chrzciny a on jak będzie miał ochote to może iść ze mna. Nawet na mnie nie spojrzał w tym momencie 😠 😠 😠 😠 😠

to moze sprobuj powiedziec ze idziesz do adwokata rozwod zalatwic,moze okaze wiecej zainteresowania 🤪 😁

Ale my nie mamy slubu a nawet jeśli to znając mojego Krzyska to tylko by wzruszył ramionami 😲 😲 😲

• Mamusie
moniczek napisał(a):

moniczek ja karmię tak co 3 godz i też tak po 120 ale bywa ze zje 100 albo i 180 na noc a wczoraj to już sam siebie pszeszedł bo 210 na noc zjadł. Zdaza się też ze nie wytrzyma 3 godzin i co 2 dostanie. Ja robiłam jeszcze tak, że jak zaczynał marudzi 2 godz po karmieniu to go zagadywałam. Ile się dało, dobre i 10 minut. Udawało się i godzinę. A pic zaczął dopiero wczoraj bo do tej pory pluł wszystkim.

• Mamusie
Paninka napisał(a):
moniczek napisał(a):

Lilka wypija 120-150 co 3-4 godziny...czasami jak wczesniej sie upomina to daje herbatke koperkowa z hipp...tylko czasem po np.90 ml Lilka nie chce juz jesc wtedy podnosze ja, jak jej sie odbije to po chwili daje znowu butle i ona dopija reszte

ja też tak robię 🙂

Diviana napisał(a):
Dzień dobry, u nas póki co przeboje. Napisałam wcześniej że mała ładnie śpi i ładnie się skończyło 😞 albo nie mogę jej do 2 uśpić albo o 4 wstaje i już spać nie chce, wczoraj po kąpieli chyba 4 godz ją usypiałam. A teraz ją mam przy cycku. Mąz wcale pzy dziecku nie pomaga, stwierdził zże to był mój pomyysł to mam sie zajmować, do tego powinnam gotować spratac i załatwiać sprawy w urzedach 😞 😞 😞

sory ze się wtrącam, u mnie podona sytuacja.. wszystko na mojej głowie. Jak się odezwe to słysze " to ty idz do pracy , zarób na rodzine ja z chęcią jak ty posiedzę w domu" ;/ przykre to i bardzo boli. Teraz doszłam do wprawy i nie potrzebuje jego zasranej pomocy !! Radze sobie świetnie. Na początku nawet nie miałam czasu iść się załatwić, ani się okąpać , bo on nie zostanie przy małym bo jest zmęczony ! Albo jak wyjde do wc to szybko mnie woła i mówi że mały jest głodny , że mma go nakarmić. Teraz to małego wszędzie biorę , jak idę się kąpać do daje go do bujaczka a ja szybko się myje. Tak samo gotuje z małym .. wszystko , czasami na rękach go musze trzymać i gotowac. 😜 Się chyba już do tego przyzwyczaiłam , bo na poczatku wq chodziłam.

mój syneczek zaprasza na głosowanie (to jego pierwszy konkursik) **************** B z góry dziękujemy za głosiki ! 😉
pozdrawiamy!

• Mamusie
Paninka napisał(a):
moniczek napisał(a):

Moja Oliwka to wogóle ewenement. Ona je sobie po 60ml co półtorej do dwóch godzin, mimo że w między czasie wypije herbatkę 🙂

• Mamusie
aniolek82 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Ale my nie mamy slubu a nawet jeśli to znając mojego Krzyska to tylko by wzruszył ramionami 😲 😲 😲

😉 😉 😁 😁 o tak 😉 i weż tu bądz mądry 😉 mój też lubi wzruszac ramionami 🤪