Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
ann a niech mi sprobuja krecic nosem ze koscielnego nie mam to pierwsza rzuce kamieniem 😉
to sie dziewczyna nachodzila do Oazy 😁 😁 mozna poiedziec ze jej spotkania zaoowocowaly 😁
milium dobrze ze sie uporalysmy z problemem,jakby ktorejs maluszek tez tak mial to od razu walcie z herbatka 😁
byla moze ktoras na tej komedii "Baby sa jakies inne'? Bo mnie dowcip z tego fimu na lopatki rozlozyl 🤪

A to ta oaza strasznie plenna była 🤪
Ja nie byłam na tym filmie, ale moze go sobie sciagne jak warto.

• Mamusie
Cześć.

Justyna wielka buźka i oklask dla Ciebie. Już ty wiesz za co 🙂

U nas ok. Mam "słabsze" dni, ale będzie lepiej.

Starałam się was doczytać.

Zapamiętałam "rocznicowego kurczaka inwalidę" Fogi 😁 😁 😁 Oklask masz za to. Ale wiecie co, nawet mnie to nie dziwi. Foga z tego co pamiętam w szkole pracuje. A my nauczyciele musimy umiec sobie radzić, z powodu braku funduszy w szkołach czasem musimy zrobić coś z niczego. 🤪 🤪 🤪

O była mowa o kołysankach. Ja swoim dzieciom śpiewam wszystko co mi się przypomni. "My cyganie", "Idzie niebo", "Aaaa, kotki dwa", "Incy Wincy Spider""Ach śpij kochanie", a były czasy że Emilce śpiewałam różaniec bo ona tak długo zasypiała a to przynajmniej długie 😁 😁 😁

Co do siostry, ja mam brata, dwa lata młodszego. Maruda jak cholera. Dogadać się z nim graniczy z cudem 🙃 🙃 🙃

A wszystkie dzieciaczki śliczne, no poza moim przyszłym zięciem Ksawierkiem, bo on wyjatkowo urokliwy jest 😁 😁 😁

Miłego dnia mamusie 😎

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Cześć.

Zapamiętałam "rocznicowego kurczaka inwalidę" Fogi 😁 😁 😁 Oklask masz za to. Ale wiecie co, nawet mnie to nie dziwi. Foga z tego co pamiętam Foga w szkole pracuje. A my nauczyciele musimy umiec sobie radzić, z powodu braku funduszy w szkołach czasem musimy zrobić coś z niczego. 🤪 🤪 🤪

O była mowa o kołysankach. Ja swoim dzieciom śpiewam wszystko co mi się przypomni. "My cyganie", "Idzie niebo", "Aaaa, kotki dwa", "Incy Wincy Spider""Ach śpij kochanie", a były czasy że Emilce śpiewałam różaniec bo ona tak długo zasypiała a to przynajmniej długie 😁 😁 😁

Co do siostry, ja mam brata, dwa lata młodszego. Maruda jak cholera. Dogadać się z nim graniczy z cudem 🙃 🙃 🙃

A wszystkie dzieciaczki śliczne, no poza moim przyszłym zięciem Ksawierkiem, bo on wyjatkowo urokliwy jest 😁 😁 😁

Miłego dnia mamusie 😎

Marta trzymam kciuki, żeby słabsze dni się szybko skończyły i żebyś do nas wróciła na pełen etat 🙂 🙂 🙂
A co do rodzeństwa to ja wam i to zazdroszczę, bo nie mam niestety....
Spiewam tylko: Ach śpij kochanie, bo niestety niewielki repertuar mam 🙂

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
ja tez nie bylam ale widzialam w reklamie
tam dwoch facetow rozmawialo
-wiesz co zrobic zeby kobieta krzyczala jeszcze godzine po stosunku? Wytrzec h.. o firanke!
🤪 🤪

🤪 🤪 🤪

Moja koleżanka była na tym filmie i mówiła ze najlepsze teksty były puszczone w reklamach, ale ja nie wypowiadam sie bo kazdy ma inne poczucie humoru.

dzień dobry 🙂
ksawier dziękuje za komplementy 😁
co do trzymania gryzaka, to ja nie wiem czy to swiadome 😁 pomachałam gryzaczkiem przed jego buzką, a on po prostu wyciagnał raczki, chwycił i od razu do buzki 😁 ale on teraz gryzie wszystko co ma w poblizu 😜

justyna, podaj maila na sierpnióweczkach, to wysle ksiażke 🙂
ann, mapa - do was już wysłałam 🙂
marta, wracaj do nas szybciutko - ty jesteś jak maszyna, napędzasz to forum 🙂 🙂 🙂

My po kościele i po obiedzie , ja wzięłam się za prasowanie....oj jak ja to lubię 🤢
a w kościele nic nie załatwiliśmy bo nasz księżulek pojechał na wycieczkę do Ziemi Świętej i był ktoś inny na zastępstwo.....no nic zaatakujemy w następną niedzielkę.... 😁 😁

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Moj norbi narazie nawet nie ma zamiaru sie przekrecac 😮 na wszystko przyjdzie czas 🙂
a nerwusss... jak nie ma nic w zasiegu reki zeby do buzi wlozyc to krzyczy i szuka,piastki juz nie ssie zbytnio tylko wklada te swoje paluszki a czasami cala reke tam pcha,juz mi kilka razy prawie zwymiotowal przez to.Mojej reki tez nie oszczedza 😁
A Ksawcio to ma pewnie hard po mamie,co on sie bedzie bawil od razu do rzeczy trza przejsc 😁
Kornelki nie bylo dzisiaj?
hehe a u mnie ksiedza wywalili z parafii bo dziecko zrobil 20latce 😁 😁

Kornelki nie widziałam 🙂
A księdza to macie niesamowitego 🤪

Justyna jestem 🤪 Ann widzisz już jestem 🙃
Dzień dobry 🙂
A mój osobisty mówi, że wiekszego grzech się ustrzegli.....antykoncepcji nie stosowali.... 🤪 🤪

Czytam dalej póki mogę bo Rysio śpi 🙂
A i dziś mnie nie było bo się delektowałam tym....lepszym jutrem 😉 🙂

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Cześć.

Zapamiętałam "rocznicowego kurczaka inwalidę" Fogi 😁 😁 😁 Oklask masz za to. Ale wiecie co, nawet mnie to nie dziwi. Foga z tego co pamiętam w szkole pracuje. A my nauczyciele musimy umiec sobie radzić, z powodu braku funduszy w szkołach czasem musimy zrobić coś z niczego. 🤪 🤪 🤪

Miłego dnia mamusie 😎

Marta za wytrwałośc masz oklaska. Nie masz lekko to wiem. Myślałam o Tobie i sytuacji jaką masz z Julką i doszłam do wniosku, że przecież to się szybko musi dobrze zakończyc bo inaczej by nie może. Ty tyle razy wspierałaś nas w potrzebie a teraz myśle ze wsparcie jest Ci potrzebne. Gdybym miała do Ciebie bliżej, pomogłabym pewnie inaczej bo fizycznie ale na odległośc tylko psychicznie Cię mogę na duchu podtrzymac. Nie myśl, że już nie dajesz rady bo masz w sobie tyle siły tylko, pamiętaj o tym. I masz nas 😘 😘
I za różaniec też ten oklask bo to pomysłowe bardzo 🤪

• Mamusie
Justyna wiesz jak miło czytac, że Norbertowi już się poprawiło, że jest dobrze?? Wiesz 🙂 🙂 🙂
Inez z okazji rocznicy wszystkiego naj i kolejnych rocznic Wam życzę 😘 😘
A więc po troszeczku o tym i tamtym...
Siostrę mam młodszą o 15 lat i jest dziewczyna w dechę 😁 Brata o ... o ile on jest młodszy??? Cztery lata chyba 😉 No ten to w czepku urodzony. Jedno i drugie daleko ode mnie ale nie na tyle żebym nie mogła do nich pojechac a i tak żadko to robię 😉 🙂 Zawsze czasu mało i mało 😉
Moja mała niemotka w łąpce to chyba nie utrzyma nic, nie wiem nawet bo mu nie dawałam ale palec to trzyma ze sporą siłą, to może i coś lekkiego utrzyma, muszę sprawdzic ale od czasu kiedy karuzela na niego spadła, boję się wszystkich grzechotek 😮
I jeszcze taką mi dziś niespodziankę zrobił mój królewicz. Zjadł o 22.00- 220 na trzy razy i spał do......10 dzisiaj 🤪 No mega nocka, 12 godzin snu 🤪
Idę zamknąc psy bo dziamiom jak głupki i już mnie to złości bo się skupic nie mogę.
Ooo mój pyta czy piszę do kogoś czy ogólnie 🤪 i żebym głupot nie pisała..na nikogo... 😉 😉 🤪 🤪

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Moj norbi narazie nawet nie ma zamiaru sie przekrecac 😮 na wszystko przyjdzie czas 🙂
a nerwusss... jak nie ma nic w zasiegu reki zeby do buzi wlozyc to krzyczy i szuka,piastki juz nie ssie zbytnio tylko wklada te swoje paluszki a czasami cala reke tam pcha,juz mi kilka razy prawie zwymiotowal przez to.Mojej reki tez nie oszczedza 😁
A Ksawcio to ma pewnie hard po mamie,co on sie bedzie bawil od razu do rzeczy trza przejsc 😁
Kornelki nie bylo dzisiaj?
hehe a u mnie ksiedza wywalili z parafii bo dziecko zrobil 20latce 😁 😁

Kornelki nie widziałam 🙂
A księdza to macie niesamowitego 🤪

Justyna jestem 🤪 Ann widzisz już jestem 🙃
Dzień dobry 🙂
A mój osobisty mówi, że wiekszego grzech się ustrzegli.....antykoncepcji nie stosowali.... 🤪 🤪

Czytam dalej póki mogę bo Rysio śpi 🙂
A i dziś mnie nie było bo się delektowałam tym....lepszym jutrem 😉 🙂

Ja jestem 🤪
Ale juz chyba nikogo nie ma 🥴
A z tą antykoncepcję w deche tekst 🤪 🤪 🤪