Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Moniczek - piękny wierszyk 🙂
A ja na razie za radą danieli zacznę pić herbatę koperkową, choć Jagoda raczej bączki puszcza.... ech już nie wiadomo co robić... znowu mm nie chciała pić.. i następne opakowanie do wyrzucenia.. najpierw chciałam jej spróbować dać nan, to nie piła i po 3 tygodniach mleko było do wyrzucenia a jakiś czas temu pan doktor mówił,że jak naprawdę młoda jest głodna, to żeby po cycach dać jej jeszcze bebilon comfort (swoją drogą wcale nietanie) ale Jagódka tego też nie chciała.. tylko cyca toleruje 😮 więc za parę dni mija 3 tygodnie od otwarcia puszki bebilonu i znowu śmietnik 🤢 🤢

Cholera czekam na wypłatę z tego zasranego zusu i się doczdekac nie mogę.. a dziś mi smsa z banku przysłali, że mija termin płatności raty 😠 😠 ech.. czy nie mogliby płacić 10tego tak jak zakład pracy......

Normalnie same problemy........

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moniczek piękny wierszyk 🙂 Nie mogłam się oprzeć i w ramach wdzięczności i uznania pozwoliłam sobie uwiecznić go na naszej stronie sierpnióweczek. Buziaki dla Ciebie i oczywiście również czekam w kolejce, żeby Ci poklaskać. 😘

k8_online napisał(a):
Siehankowa właśnie widzę ze Ksawier to TWARDY gość 😉 pięknie się podnosi, ale juz niebawem konczy 3 miesiące a moja Julcia ma 2 i tydzień takze chyba jeszcze troszkę muszę poczekac na takie piekne ćwiczenia 🤪
a kiedy mniej więcej Ksawier zrobił sie taki silny i tak się ładnie unosić? 😉

hmm, cos jak miał 2 miesiące - tutaj np. na fotce ma 2 miesiące i 1 dzień - i juz za długo był na brzuszku bo zaczął się wściekać 😁

siehankowa napisał(a):
k8, a tak mniej więcej wygląda poza "na leniwca" - zdjęcie z netu 😉

hm.......... no tak tak... ale jak ją wziąć tak na ręce... z pozycji leżacej na brzuszku... no nie wiem troche sie obawiam...
🤨 😮

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
moniczek piękny wierszyk 🙂 Nie mogłam się oprzeć i w ramach wdzięczności i uznania pozwoliłam sobie uwiecznić go na naszej stronie sierpnióweczek. Buziaki dla Ciebie i oczywiście również czekam w kolejce, żeby Ci poklaskać. 😘

☺️ ☺️ ☺️ ojej jak mi miło

k8_online napisał(a):
siehankowa napisał(a):
k8, a tak mniej więcej wygląda poza "na leniwca" - zdjęcie z netu 😉

hm.......... no tak tak... ale jak ją wziąć tak na ręce... z pozycji leżacej na brzuszku... no nie wiem troche sie obawiam...
🤨 😮

nic się nie bój - krzywdy jej nie zrobisz 🙂 ja np. nosze Ksawiera na tzw. "kopertówke" - wygląda to na pozycję "niezbyt stabilną" (foto 1) i jeszcze tak jak na foto 2 - ale tak zaleciła mi rehabilitantka - w ten sposób Ksawier ćwiczy mięśnie 🙂

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Paninka śliczne zdjęcie Lilianki w awatarku 🙂 🙂 🙂

dziekujemy...chcialam na to agu powstawiac zdjecia ale moge tylko z tel bo z aparatu sa za duze 😮 a zmiejszac nawet nie probuje bo to juz za duzo na moje umiejetnosci ☺️ hosting tez zaden mi nie dziala 🤔

u ŁAAAAAAAAAAAAAA SIEHANKOWA niźle nieźle, dzieki za instrukcje 🙂
ale z Ksawiera to będzie chyba AKROBATA tak nim profesjonalnie wywijasz 🤪 🤪 🤪
Super - podziwiam Cie ja wciaz mam obawy zwlaszcza ze Julka jeszcze nie trzyma w 100% główki 😎

Paninka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

dziekujemy...chcialam na to agu powstawiac zdjecia ale moge tylko z tel bo z aparatu sa za duze 😮 a zmiejszac nawet nie probuje bo to juz za duzo na moje umiejetnosci ☺️ hosting tez zaden mi nie dziala 🤔

Ściągnij sobie program darmowy z netu do zmniejszana zdjec - łatwiutko sie je wowczas przerabia - Image Tuner w logo jest słonik 🙂

• Mamusie
k8_online napisał(a):
Paninka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

Ściągnij sobie program darmowy z netu do zmniejszana zdjec - łatwiutko sie je wowczas przerabia - Image Tuner w logo jest słonik 🙂

Albo w Paint 🙂

k8_online napisał(a):
u ŁAAAAAAAAAAAAAA SIEHANKOWA niźle nieźle, dzieki za instrukcje 🙂
ale z Ksawiera to będzie chyba AKROBATA tak nim profesjonalnie wywijasz 🤪 🤪 🤪
Super - podziwiam Cie ja wciaz mam obawy zwlaszcza ze Julka jeszcze nie trzyma w 100% główki 😎

ksawier miał jedną strone słabszą, przez to upodobał sobie tez lezenie na jednej stronie, jak rehabilitantka wzieła go pierwszy raz w tej kopertowej pozycji, to tez mu główka leciała (z tej słabszej strony), i ja byłam w szoku 😮 ale juz po 3 razie, ładnie i sztywno trzymał główke 🙂

w Paint'cie trzeba sie troszke natrudzic a tu tylko przeciagasz zdjecia do zmniejszenia, wciskasz play i samo leci... 🤪 to opcja dla wygodnickich 🙂 i mozesz wlaczyc tyle zdjec ile chcesz, wybrac rozmiar, zmienic nazwe badz dodac znak wodny 🙂 bajerrra 😜

siehankowa napisał(a):
ksawier miał jedną strone słabszą, przez to upodobał sobie tez lezenie na jednej stronie, jak rehabilitantka wzieła go pierwszy raz w tej kopertowej pozycji, to tez mu główka leciała (z tej słabszej strony), i ja byłam w szoku 😮 ale juz po 3 razie, ładnie i sztywno trzymał główke 🙂

w takim razie musze sie wziac ostro za treningi z Małą 🙂