Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Zdrówka dla Tymka 😁 😁

Kornelka a ja Cię błagam tylko nie "gra i buczy" - to ulubione powiedzonko mojej teściowej 😁 😁

Marta trzymam kciuki oby się ułożyło 😘 😘 U nas na dowód tymczasowy czeka się 2-3 tyg, ale zazwyczaj po 2 już jest.
A dziewczynki śliczne 😁 Fajnie same siostry 😜 😜

SORY ☺️ ☺️ Tak mi się wymsknęło..... 😉 🙃 🙂

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
Marta, bardzo mi przykro. my też niedawno chowaliśmy mojego teścia 😞
Co do dokumentów to polecam załatwić paszport a nie dowód - krócej się czeka.
Taki paszport, który jest ważny 1 rok u nas załatwia się w kilka dni.
A na dowód czeka się około miesiąca.

No mi wyjdzie na to samo. Ja paszport muszę załatwiać w Wałbrzychu i u nas się czeka od 14 dni wzwyż. Niestety.

A gdybyś złożyła podanie o przyśpieszenie? Bo wiem, że do normalnego paszportu można złożyć podanie i wtedy nawet w tydzień wyrabiają.

o i jeszcze tu ale te już normalne http://moda.allegro.pl/disney-super-kombinezon-maly-tygrysek-6-9-i1961653120.html
http://moda.allegro.pl/tu-welurkowy-pajacyk-maly-diabelek-3-6-i1961653147.html

Inez napisał(a):
daniela napisał(a):
😁 😁 😁 patrzcie co znalazłam http://moda.allegro.pl/zabawny-pajacyk-ksiaze-dracula-3-6-i1955677372.html

łahahaha 😁 😁 😁 😁

Niezłe, ale dziecka bym w to nie ubrała, boję się wampirów haha 😁 😁 😁

Milium- ale z Witka słodki mikołajek
Marta-lion strasznie mi przykro, trzymam kciuki żebyście święta spędzili razem, może się uda
Kornelka- oj tam, oj tam wyjdzie tylko pamiętaj dużo papryki 😉

• Mamusie
Dobrywieczór! Nadrobiłam co nie co...starałam sie bynajmniej. 😎 😎
Pojawił sie temat łez...Mój Fifuś produkuje juz łezki...czasem mnie tak to rozczula,że nieraz z nim pochlipie ☺️ ☺️, a jak jeszcze ro bi minke w "podkówke" to mi serce na wskroś pęka 😞.
Daniela te pajacyki superanckie...ja bym mojemu tego małego diabełka zamówiła 🙂 🙂

• Mamusie
[color=yellow]MAMUSIE Z DUŻYM BIUSTEM- JAKIE MACIE STANICZKI DO KARMIENIA DOKŁADNIE CHODZI MI O TO CZY DRUTY WAM Z NICH WYCHODZĄ?![/color] BO MNIE SZLAK CHCE JUŻ TRAFIĆ 100 ZŁ ZA STANIK MAM JE 3 I W KAŻDYM DRUTY MI WYŁAŻĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOŻECIE POLECIĆ JAKIEŚ FAJNE ?

CHYBA POKARM MI SIĘ PSUJE 😞 MAŁA W CIĄGU 2 GODZ 3 RAZY BYŁA PRZY CYCU, MAM WRAŻENIE, ŻE MAM PUSTE CYCE I STRASZNIE NIESPOKOJNIE ŚPI 😞

MARTA przykro mi oby szybko udało się Wam wszystko załatwić!

Hej!
W końcu trafiłam do kompa......... cale popołudnie miałam zabiegane a o 17stej jeszcze byliśmy na mszy za brata m ....
marta - bardzo współczuję i mam nadzieję, że jednak spędzicie święta razem. A z tymi paszportami i dowodami jest coś takiego że mówisz iż to nagła sprawa, piszesz podanie i wyrabiają w kilka dni.moja siostra tak robiła. Trzymaj się kochana - myślami będę z Wami 😘

Inez - dużo zdrówka dla was...... może syrop z cebuli zrób??????

Daniela - oczywiście, że znalazłam, aż mi się cieplutko na sercu zrobiło 🙂 Bardzo dziękuję 🙂

Dobra uciekam, bo coś mnie łeb zaczął boleć....

Dobranoc kochane 🙂

A jeszcze na chwilę wpadnę, póki światła nikt nie zgasił 🙂

MOniq - nie wiem czy mam duży biust, ale małego tez nie... więc jeżeli chodzi o staniki to mi druty nie wyłażą.... może dlatego że po prostu noszę teraz bez drutów -miękkie do karmienia i takie podchodzące pod sportowe (tylko jeden mam z nimi ale jest ok).........i nie są to jakiś drogie za stówę, tylko za 35 - 40 zł......

dobra teraz uciekam naprawdę, ale światła nie gaszę - bo tu czasami ruch po 22 się zaczyna 🙂

Jola kupowała chyba staniki z alles, one mają druty. Ja też mam jeden, ale miseczkę D, która jest już o dużo za duża teraz, zresztą nie wypowiem się, bo używałam tylko 3 tygodnie (drut nie wyszedł) 🤨 🤨

Dziękuje za przepis na ciasto pizzowe 🙂 Pizzan się udała goście najedzeni,a mój mąż właśnie sam wcina kawałek z drugiej pizzy 🙂
Paninka zaklaskałam za przepis bo wcześniej nie mogłam..
Mapa nadi też nie ma jeszcze lez
Divianko sliczny kartkę swiąteczna masz z coreczką 🙂
lydzia już to kiedyś pisalam syn na chrzest byl po prostu odjeb...na maksa 🙂
Magda pomyśl,że na święta będziesz miała sprawę zamknięta i nowy rok przywitasz bez zaległych sopraw zdrowotnych 🙂
Kornelko uwzględniam Cie w liście 🙂
Martuś bardzo mmi przykro, a z dowodami czy paszportami to może jak poprosisz Panie w urzędzie to pospiesza tu i tam jak powiesz im o co chodzi i szybciej dokumenty dostaniesz.Mam nadzieję,że święta razem spędzicie...

Temat krokodyli na chwilę obecną udało mi się wynegocjować cenę 126,9 z przesyłka do każdej z Was do domku przy przedpłacie na konto...Tak,ze krokodyl trafia pod wskazany adres i mój tym samym nie dzwiga UWAGA 11 KROKODYLI...Tylko gość ma mały problem bo ma na stanie tylko kilka sztuk ale na pewno nie 11 😞 Tym samym czekam na info na kiedy uda mu sie skompletować odpowiednia ilość sztuk... Na dzień dzisiejszy chęć wyraziły: Foga, Diviana,Marta lion, Magda, ja, lyddzia, Anya, Moniczek, Mapa, Kornelka i Mapa (wstępnie), oraz Daniela jeszcze się ma skonkretyzować.
Próbuje jeszcze z nimi dogadywać aby ko0szt wynosił 113,9 a przesyłka była GRATIS zobaczymy co z tego wyjdzie... i czy w ogóle da radę tyle sztuk skompletować jak nie to dam Wam znać co i jak 🙂

A tym samym mam jeszcze jeden pomysł /propozycję większość z nas będzie kupowała krzesełka do karmienia...jeżeli znajdziecie coś fajnego dajcie znać to z chęcia zajme się jeżeli uda sie zbiorowym zamówieniem zawsze to pare groszy taniej 🙂
DOBREJ NOCKI ZYCZĘ 🙂
Spadam spać bo padnięta jestem 😞 a jutro czeka mnie od rana sprzątanie, zakupy, fitnes...oj dobrze,że pizza została to obiad jutro mam z głowy 🙂 🙂

• Mamusie
Matko Pati 😮 🤪 ale masz głowę do interesów 😁
Wyobraziłam sobie te krokodyle hurtowe potem krzesełka też hurtowo i Bóg wie co jeszcze nam do głowy przyjdzie 🤪 Było tak kiedyś gdziekolwiek, żeby tyle kobiet tyle zgodnych pomysłów miało? 🤪 Oj wesoło 🤪 🤪
Oklask dla Ciebie Pati 🤪

Kornelka7 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Ja mam z drutem, na all zamawiałam i jest ok ale miseczka E

Kornelka- papryka (żywa) i nie tylko czerwona, ale i żółta, zielona.

Dzieki Lydzia 😘 zaklaskałam Ci 🙂

To ja Ci też zaklaskałam za poczet jutrzejszego kucharzenia