Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej , uf działa mi net w końcu 🙂 bez niego jak bez ręki .
My dziś ratowaliśmy się pierwszy raz czopkiem 🥴 Młody się tak męczył że już nie miałam siły i załadowałam mu połówkę i zrobił takie kupsko że szok 😲 😮 .
Jutro wizyta u mudżyna 😮 🤢 chyba że dostanę okres bo coś się szykuje 😜 więc może wizyta mi się odroczy heh . Ogólnie załatwiamy wsio do chrzcin i jak dobrze pójdzie to 10.12 będzie ochrzczony 🙂

Agatka ja też wyżywam się często na moim 😮 🤢 masakra ... faktycznie biedne chłopy 🥴 😜
Czarnulo serdeczne gratulację 😘 No to Juleńka ma kuzynkę 🙂 nie dużo młodszą ... ja podostawałam full rzeczy , ciuchy , pampy , karuzela , bujak itp w sumie podstawowe rzeczy 🙂
Asia ZG bardzo się cieszę z wizyty mamy 🙂 teraz będzie tylko lepiej 😘

Sto latek i wszystkiego dobrego dla naszych kruszynek 😘 😘 😘
Co do wagi mi brakuje około 3kg i ciężko mi sie ich pozbyć 😠 do chrzcin muszę coś zrobić z dupskiem i biedrami co by się zmieścić w moje najukochańsze spodnie 🤔 chyba zacznę biegać ? 🤨 🤔

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie!
Byłam u dżina - zapalenie piersi 😞 Dobrze, że nie czekałam z wizytą, bo do czwartku najprawdopodobniej miałabym ropnia. Wczoraj byłam na pogotowiu to był zator, gorączka 39 całą noc, a rano pierś czerwona mniej boląca. Dostałam antybiotyk i leki przeciwzapalne. Najważniejsze, że mogę dalej karmić.
Agnieszko - ja w szpitalu dostałam od przyjaciół łańcuszek z wisiorkiem (ostatnio ulubiona zabawka Lenki), Lenka dostała pluszową mega kolorową ośmiornicę i grzechotkę.
Dzisiaj mija miesiąc od porodu i wreszcie odważyłam się stanąć na wagę. Przed porodem 77, dziś 58, przed ciążą 54 😁

• Mamusie
hej
witam z ranka mężczyzni śpia 🙂 a ja jem to ostatnio jedno z moich ulubionych zajęć 😁 😁 😁tak a propo rozmów o zrzuceniu kg

Asia ZG bardzo sie ciesze ze z mama porozmawialyscie sobie pewnie jest jeszcze sporo do zrobienia ale to milowy krok naprzod POWODZENIA

nocka srednia
dziewczyny mam problem jak moj Jas je to zaczyna mu strasznie w brzuszku bablowac on sie spina bo go to boli i nie chce jesc
lekarz mowi ze to tak tez sie kolka objawia ale co ja moge zrobic jak pokarm mu szkodzi??normalnie placze razem z nim,,,,,

• Mamusie
Witamy
NO I MAMY 2 M-ce......
Noc spoko -jedno karmienie o 4.....
Co do wagi to ja mam bardzo duzo do zrzucenia , wiec sie nie wypowiadam w tej kwesti....zawsze byłam duza i mi to nie przeszkadzała, ale wziełam sie za siebie ....efekty zobaczymy ....mysle ze dam rade chociazby dla Julki , ona taka laska a matka wieloryb hi hi .... 🤪 🤪
Bede teraz troszke rzadziej bo jedziemy do mmmmmamusia.......na długi weekend.....
Kamisia nie pomoge ....bo moja jak narazie nie ma kolek i mysle ze nie bedzie miała ....powiedz mi kochana czy ty czasmi jestes w poblizy placu zabaw miedzy Jarotami a Nagórkami....

• Mamusie
Witajcie 😘

Daaaaawno mnie nie było 🙂 Ale jakoś czasu brak i w ogóle..zresztą i tak nie ma znaczenia czy tu jestem czy nie 🤪 😁 😁 😆 u Nas wszystko ok 🙂 Emilka rośnie jak na drożdżach 🙂nocki w miare przesypia nie jest źle! 🙂 Dziewczyny ile płacicie/płaciłyście za szczepionke 6w1? u mnie koszt to 900 zł i ciekawa jestem czy u Was jest podobnie..

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Witajcie 😘

Daaaaawno mnie nie było 🙂 Ale jakoś czasu brak i w ogóle..zresztą i tak nie ma znaczenia czy tu jestem czy nie 🤪 😁 😁 😆 u Nas wszystko ok 🙂 Emilka rośnie jak na drożdżach 🙂nocki w miare przesypia nie jest źle! 🙂 Dziewczyny ile płacicie/płaciłyście za szczepionke 6w1? u mnie koszt to 900 zł i ciekawa jestem czy u Was jest podobnie..
helou! no Ty jak pierdolniesz to juz nie ma pytan! 😁 😁 😁az Ci klasne Pipko glupiutka 😜Otoz wyobraz sobie,ze JEST ZNACZENIE !!!!
a u nas wszystkie te szczepienia to koszt tez jakos w tych granicach..

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Witamy
NO I MAMY 2 M-ce......
Noc spoko -jedno karmienie o 4.....
Co do wagi to ja mam bardzo duzo do zrzucenia , wiec sie nie wypowiadam w tej kwesti....zawsze byłam duza i mi to nie przeszkadzała, ale wziełam sie za siebie ....efekty zobaczymy ....mysle ze dam rade chociazby dla Julki , ona taka laska a matka wieloryb hi hi .... 🤪 🤪
Bede teraz troszke rzadziej bo jedziemy do mmmmmamusia.......na długi weekend.....
Kamisia nie pomoge ....bo moja jak narazie nie ma kolek i mysle ze nie bedzie miała ....powiedz mi kochana czy ty czasmi jestes w poblizy placu zabaw miedzy Jarotami a Nagórkami....

hehe my do mmmmmmmmmmamusia jedziemy w piatek 😮
A i 100LAT dla Julki 😘 😘

• Mamusie
POJADLAM I CZEKAM NA POLOZNA,BO TE DURNE babsko ostatnio nie przyjechala na czas..czekalam ponad godzine,az wkoncu po moim smsie czy przyjedzie stwierdzila,ze bedzie ok 19tej..nozs qrwa !baba ocipiala...odmowilam i na dzis przelozylam...co za cipsko stare..
Andruszczak drzemie po nocce ,a o 12 tej wychodze po Kami do szkoly ,mam nadz.ze ta kobita zdazy do naszego wyjscia ,bo jak nie to pocaluje klamke
milego dnia laseczki 😘

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
POJADLAM I CZEKAM NA POLOZNA,BO TE DURNE babsko ostatnio nie przyjechala na czas..czekalam ponad godzine,az wkoncu po moim smsie czy przyjedzie stwierdzila,ze bedzie ok 19tej..nozs qrwa !baba ocipiala...odmowilam i na dzis przelozylam...co za cipsko stare..
Andruszczak drzemie po nocce ,a o 12 tej wychodze po Kami do szkoly ,mam nadz.ze ta kobita zdazy do naszego wyjscia ,bo jak nie to pocaluje klamke
milego dnia laseczki 😘

co za c... grochowa o 19 dajta spokoj polozna a nie mytsli kiedy dziecko lula 😮

• Mamusie
kurde wysmarowalam sie kremem perfecta i ziiiimno mi zaraz zamarzne 🙃
ja ostatnio tzn tesciowa za szczepienia rota pneumo 5w1 placila 700zł teraz kolejne tyle 14 grudnia 😁
buziaczki dla juleczki , no to prawie wszystkie nasze maluchy maja juz 2 z przodu 🙂 jak ten czas leci.. ☺️ ja juz niedlugo tez bede miala 2 z przodu 😁

• Mamusie
hej, wczoraj wrócilyśmy ze szpitala... Byłyśmy 12 dni a najgorsze jest to że nadal nie wiemy co jest naszej Zosi....
może któremuś z waszych maluchów zdarzało się mieć [color=red]ŚLADY KRWI W KUPIE[/[/color]size] ??????
dziś zaliczamy kolejnego pediatre w nadzieji że on coś wymyśli a jutro gastrologa w CZMP...
jesteśmy przerażeni!!!!
na szczęście Zosia przybiera na wadze i nie wyląda na chorą....
pomóżcie jesli się z czymś takim spotkałyście!!!!!

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Witajcie 😘

aniu na pewno nie tyle my za 6w1 i rotawirusy 500.
a tak poza tymto witam

• Mamusie
zocha bardzo m przykro ze tak sie dzieje 😞 biedne m,alenstwo.. ale jak moga lekarze nie wiedziec co jest grane.. czytalam o tym gdzies ale kurcze nie wiem gdzie.. 🥴 nie chce sie wypowiadac na tem temat bo nie mam zielonego pojecia jeszcze cos palne i wprowadze cie w blkad. pisz jak cos bedzie wiadomo! ucaluj malutka 😘