Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
iza1313 napisał(a):
dziewczyny nz zaparcia u dzieci jeeli karmicie piersia to polecam jesc suszone sliwki ja teraz jem codziennie i maly robi kupke 2 razy na dzien bez problemu a czesniej tez czopek mu dawalam.

mój na szczęście nie ma problemów z kupką, robi nawet 4 dziennie... jem praktycznie wszystko oprócz jedzonka wzdymającego 🙂

CZARNA miałaś rację!!! Bujaczek z wibracjami powinien być na liście obowiązkowych rzeczy do kupienia przy niemowlaku!!! Dziś o 5 jak się zaczął atak położyliśmy go w nim i włączyliśmy wibracje - jak ręką odjął!!! I już 2 kupy poszły, a wcześniej był z tym mega problem, podobnie jak u innych dziewczyn. Przepraszam za ilość wykrzykników, ale strasznie się cieszę, że nie muszę wypróbowywać następnych specyfików na moim Bąblu 🤪 🤪 🤪 Zaraz lecę kupić zapas baterii 😁

• Mamusie
Cześć mamuśki.

Wczoraj mała w dzień grzeczna, jadła, spała. Byłyśmy w sklepie 🙃 🙃 🙃 ale radocha ale chyba dla mamy. Bardzo długi spacer, a w nocy, no właśnie noszenie i próba usypiania, boi był czas na zabawę,jesteśmy padnięci. Idę ogarnąć chatę , bo Emilka na spacerze z tatusiem, buziaczki.

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
CZARNA miałaś rację!!! Bujaczek z wibracjami powinien być na liście obowiązkowych rzeczy do kupienia przy niemowlaku!!! Dziś o 5 jak się zaczął atak położyliśmy go w nim i włączyliśmy wibracje - jak ręką odjął!!! I już 2 kupy poszły, a wcześniej był z tym mega problem, podobnie jak u innych dziewczyn. Przepraszam za ilość wykrzykników, ale strasznie się cieszę, że nie muszę wypróbowywać następnych specyfików na moim Bąblu 🤪 🤪 🤪 Zaraz lecę kupić zapas baterii 😁

u nas też dziś padła decyzja na kolejne cudo,leżaczek 🤢, huśtawka dobra na noc na dospypianie. ale w dzień to dziś musieliśmy trzęść ręcznie huśtawkę,trzęsawka pasowała bujanie nie. Chata duża ale niedługo się z tymi gadżetami nie pomieścimy 🙃

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Landusia napisał(a):
heja
laski jak moja nadii caly cza kicha to czy moze to oznaczac ze jest przeziebiona? katarku nie ma ani goraczki..?

byc moze masz sluche powietrze w domu,w ten sposob tez sobie oczyszcza nosek wiec nie ma powodow do nie pokoju. Moja Hania tez czesto kicha 😉

u nas tez takie kichanko
Stosuje cie wode morską w areozolu moze??

• Mamusie
letka82 napisał(a):
Hej! U nas noc spokojna 🙂 jedno karmienie o 4 i o dziwo nawet szybko Lena zasnęła! Fakt, że w dzień się wyspała i nie zamknęła oczy do 23 z minutami. Dziś pobudka o 8.30 i teraz leży w łóżeczku i coś tam sobie stęka pod nosem. Będziemy próbowali ją dziś rozbudzać w dzień, ciekawe czy się uda?

Letka nasza Mała tez niestety lubi w nocy zrobic sobie posiedzenie. I to bez względu czy w dzień dużo śpi czy nie, zawsze w nocy jak się obudzi to przez 2h karmienie, przewijanie, znów karmienie itd. leży, ssie smoczek ale nie śpi. a jak mijają 2g to zasypia, czasami po 1,5h. chyba już taki jej urok 😉

• Mamusie
Witamy ...
Noc w miare nie ma co narzekac....
Super, ze mogłam pomoc dla Tadeuszka.....z tym lezaczkiem .....
Dzisiaj rana napisała do mnie Marta Jasna , ze jej dziadek wczoraj zmarł , miał zawał ....Odp jej Przykro nam , wyrazy wspołczucia , trzymaj sie Marta, pamietaj ze dziadek cały czas patrzy na Was z góry......
Agata....jak tam urodzinki wczoraj.....
Miłej niedzieli kochane....

• Mamusie
hej 🤢, no i pochwalilam mojego syna 😮 🤢 dał nie zły popis w nocy i nad ranem 😮 a ja nie słyszałam nic 😲 po całym tygodniu spałam jak zabita i walczył z nim mój Marko 🙂 oczywiście wygrał Tymon bo jak inaczej 😜 Od rana odsypia noc 😮 masakra ...
Kurcze ja mam leżaczek bez wibracji 🤔 może i na mojego by zadziałało i kupkał by częściej 🤔 🤨 ale bezsensu kupować następny 🥴

Marta wyrazy współczucia Kochana ! trzym się dzielnie 😘

asia19874 napisał(a):
hej 🤢, no i pochwalilam mojego syna 😮 🤢 dał nie zły popis w nocy i nad ranem 😮 a ja nie słyszałam nic 😲 po całym tygodniu spałam jak zabita i walczył z nim mój Marko 🙂 oczywiście wygrał Tymon bo jak inaczej 😜 Od rana odsypia noc 😮 masakra ...
Kurcze ja mam leżaczek bez wibracji 🤔 może i na mojego by zadziałało i kupkał by częściej 🤔 🤨 ale bezsensu kupować następny 🥴

Marta wyrazy współczucia Kochana ! trzym się dzielnie 😘

Oj Kochana, myślę, że by pomogło, Tadzio przed chwilą zrobił CZWARTĄ kupę dziś 🤪 🤪 A wcześniej nie robił ze trzy dni. Ten co masz zawsze możesz sprzedać 🙂 Ale ja Cię do niczego nie namawiam, żeby nie było na mnie potem 😜