Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
troche sie zbulwersowalam bo pisze zkuzynka ktora tez ma synka 2 miesiecznego i mowi mi ze wczoraj mial szczepienie i mial goraczke i podala mu syrop.. juz mi to nie pasowalo bo syrop takiemu malemu mi mowili ze tylko cozpki ale pytam dalej to ile mial stopni a ona ze nie zmierzyla mu a ja to na jakiej podstawie pofdalas mu syrop i twierdzisz ze mial goraczke a ona ze zmierzyli mu raz i mial 36,6 i mowi ze termometr sie pewnie popsuł bo raz mial czolo gorace a zaraz zimne...

powiedzcie mi co o tym sadzicie? mozna miec goraczke pomimo normalnej temp? 😮

tez mam syrop na goraczke,sam pediatrda nam polecil kupic po szczepieniu.

a jesli chodzo i temperature to dla mnie jest czysta bzdura co ta twoja kuzynka mowi 😮
goraczke powinno sie zbijac od 38 stopni
po drugie jak mozna miec garaczke bez wysokiej tem,to ze ma dziecko cieple czolo nie oznacze ze ma goraczke 😉

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema laski
Noc spoko od 22 do 6 rano .....
Jasiek ....wszytskiego najlepszego , duzo zdrówka kochany ..... 🙂 🙂 🙂jaki Ty sliczny jestes ....ale nie podobny do mamusi ...nasz przystojniak ...
Kamisia , a moze Ty na noc daj mu mm , moze on sie nie najada ze nie chce spac , czy cała noc ma te kolki
Dorcia super data kochana .....i sie nie denerwuj , ja nic nie sprzedaje wiec nie pomoge ci kochana

Agus teraz juz nie ma takich typowych kolek podejrzewam ze zle reaguje na leki te od inf drog moczowych musimy skonczyc leczenie i zobaczymy

aha a Jasiek nie jest w ogole do mnie podobny aaa tylk do męża 🙂

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
witajcie, ja nnie wybudzam malucha jak śpi ale on mnie tak jak śpię. dziś znowu budził mnie co 2 godz, nie wiem od czego to zależy, bo cycki miałam pełne więc nie brakowało... raz śpi kilka godzin a raz nie... 😮 no cóż jeszcze trochę i może będzie lepiej 🙂
u mnie słoneczko świeci 🙂

bo to jest Mariola własnie karmienie na rzadanie u mnie tez tak jest raz co 2 raz co 4 godz

• Mamusie
kamiska napisał(a):
mariola-s napisał(a):
witajcie, ja nnie wybudzam malucha jak śpi ale on mnie tak jak śpię. dziś znowu budził mnie co 2 godz, nie wiem od czego to zależy, bo cycki miałam pełne więc nie brakowało... raz śpi kilka godzin a raz nie... 😮 no cóż jeszcze trochę i może będzie lepiej 🙂

bo to jest Mariola własnie karmienie na rzadanie u mnie tez tak jest raz co 2 raz co 4 godz

a ze mnie taki śpioch...

• Mamusie
mariola-s napisał(a):

Mariola u mnie to samo 😮 dzis bylo raz prawie 4godz spal potem co 1.5-2 pobudka

Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
kurde tesciu nas odwiedzil immoja diete szlag trafił 😁 przyniósł pierniki pachnace.... ☺️ wrabałam 4 ☺️

A ja słodkiego nie jadam 😎 i mam 6 kg mniej 🙂tylko,że to kropelkaaaaaa w morzuuuu 😠 🤢

a ja wpieprzam jak opętana ..... juz zamówilam sobie słodycze na wieczór jak łukasz bedzie wracał z pracy 🤪 🤪, i mam 4kg wiecej niz z przed ciazy

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
kurde tesciu nas odwiedzil immoja diete szlag trafił 😁 przyniósł pierniki pachnace.... ☺️ wrabałam 4 ☺️

A ja słodkiego nie jadam 😎 i mam 6 kg mniej 🙂tylko,że to kropelkaaaaaa w morzuuuu 😠 🤢

ja mam pecha bo mam męża słodyczolubnego jak nie ma slodychy to aż zły i w weekend piekłam mu krówkę i sama zeżarłam 4 kawałki 😜

izarybka napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):

ja mam pecha bo mam męża słodyczolubnego jak nie ma slodychy to aż zły i w weekend piekłam mu krówkę i sama zeżarłam 4 kawałki 😜

o boże krówka moje ulubione ciasto 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):

ja tez nie jadlam do niedzieli ☺️ i tez mam 6kg mniej 🙂
a tesciu ma diete 2 tyg na ktorej idzie zrzucic 12kg.. ale to mi nie styknie a mozna ja stosowac tylko raz na dwa lata

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):

a ja wpieprzam jak opętana ..... juz zamówilam sobie słodycze na wieczór jak łukasz bedzie wracał z pracy 🤪 🤪, i mam 4kg wiecej niz z przed ciazy

tak jak ja ale masz je od porodu?? bo mi np spadło po porodzie do 2.5kg wiecej jak przed ciążą ale od 2 mies sie 4kg utrzymuje 😮

• Mamusie
o matko, co za dzień 🤢
Małej chyba cos zaszkodziło bo co chwilę od rana robiła kupę i to taką wodnistą, potem ze śluzem, nawet jakieś małe kropeczki krwi tam były 🤢 🤢 do tego co jakis czas płakała-może ja brzuszek bolał 🥴 musiałam ja nosić bo inaczej od razu ryk 🤨 teraz śpi a ja mam po psychice już, czuje się jakbym w kamieniołomach robiła 🤢 🤢 🤢

jutro tez idziemy na szczepienie, podpytam o ta kupę.ehhh najgorsze jest to że nie za bardzo wiem co jej zaszkodziło 🤢 może duszona kapusta?? była ostatnio do obiadu..

izarybka napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):

tak jak ja ale masz je od porodu?? bo mi np spadło po porodzie do 2.5kg wiecej jak przed ciążą ale od 2 mies sie 4kg utrzymuje 😮

tak najpierw spadło mi tylko 6 kg , a p;ozniej dopiło do minus 10 czyli 16 kg mniej , a te 4 juz nie spada wcale trzyma sie caly czas

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Hey Laski. Byłam ostatnio na basenie i po pierwszym dniu poczułam w miejscu intymnym swędzenie. Poszłam do gina a on mówi, że to grzybica która będzie co jakiś czas powracać. Dostałam antybiotyki a one nic nie pomagają. biorę 2 tygodnie i nic. poszłam do gina a on mówi, że to samo minie. ehh a to strasznie swędzi. którejś to dolegało? jak tak to napiszcie jak sobie z tym radziłyście?

nie mialam nigdy grzybicy tam na dole ale za to dopadł mnie ból pęcherza
ale wiem że jest maść na swedzenia , rób nasiadówki z tamtum rosa ,

No KURCZE. zaraz normalnie padne na pysk.
wierze Ci ..to qrestwo mnie nękało cala ciaze ..masakra corusz nawracalo...ale mnie pomagala masc Clotrimazolum i globulki dopochwowe tez tej serii.Powodzenia w walce z grzybem 😮

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Hey Laski. Byłam ostatnio na basenie i po pierwszym dniu poczułam w miejscu intymnym swędzenie. Poszłam do gina a on mówi, że to grzybica która będzie co jakiś czas powracać. Dostałam antybiotyki a one nic nie pomagają. biorę 2 tygodnie i nic. poszłam do gina a on mówi, że to samo minie. ehh a to strasznie swędzi. którejś to dolegało? jak tak to napiszcie jak sobie z tym radziłyście?

Ja też poszłabym na basen aaaallle po pierwsze jak moje cielsko zaległoby w basenie to woda by wypłynęła ☺️ a po drugie..boje sie jakiejś infekcji 🤢

a ja nie umiem pływać 🤪 🤪 🤪 🤪

ja umiem,ale teraz to niewiem czy otyłość mi teraz na to pozwoli 🤪 😁 😁 🙃 🙃
😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 JA BYM TEZ DRYFOWAŁA NICZYM BAŃKA MYDLANA NA MORZU 😁