Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aha, zapomnialam napisac, wczoraj odstawilam klinie deserki i kaszke, o ta kupe robila zielono-czarna i wczoraj i dzis tylko mleko dostała i zrobiła piekna żółciutka kupe 😉 wiec nie wiem, co żle jej wprowadzałam, moze za szybko za duzo nowości?? bo najpierw dostala jablko, potem marchew, potem jablko+marchew, potem jablko-jagoda, gruszki, kaszka. jeden deserek jadła 3 dni, bo na tyle starczal jeden sloiczek. od jutra zaczne na nowo od jablka, tylko moze bede je dawac dluzej nic 3 dni,zeby sie zoladek mial czs przyzwyczaic

• Mamusie
aha jeszcze cos konstancja marchewkę ładnie jadla sloiczek byl na 3 dni a dzisiaj jak jej dałam jabłuszko to płakała 🤔 wtf? nie wiem o co kaman.. jutro zrobię drugie podejście z tym jabłuszkiem 🤨 może ją brzuch rozbolał albo miała zły dzień bo wolała mleko oczywiście niż deserek..

• Mamusie
pammat napisał(a):
aaagaaa jak dostałaś z tej nóżki musiałaś sobie zasłużyć najwidoczniej 😁 całuski dla Maciusia 😘 idę mojemu panu zrobić spa nóg bo ma zajechane jak rolnik a pamcia lubi zabiegi kosmetyczne 😎
wpadnę później 😘

jaaaa, tez chce!!! uwielbiam wszelkie zabiegi kosmetyczne,które dotycza stóp 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aha, zapomnialam napisac, wczoraj odstawilam klinie deserki i kaszke, o ta kupe robila zielono-czarna i wczoraj i dzis tylko mleko dostała i zrobiła piekna żółciutka kupe 😉 wiec nie wiem, co żle jej wprowadzałam, moze za szybko za duzo nowości?? bo najpierw dostala jablko, potem marchew, potem jablko+marchew, potem jablko-jagoda, gruszki, kaszka. jeden deserek jadła 3 dni, bo na tyle starczal jeden sloiczek. od jutra zaczne na nowo od jablka, tylko moze bede je dawac dluzej nic 3 dni,zeby sie zoladek mial czs przyzwyczaic

ja dawałam 3 dni jedno, najpierw 3 dni jabłko, dzień przerwy, potem 3 dni marchew, dzień przerwy, potem 2 dni marchew+jabłko bo na tyle starczył słoik, mój głodomor sam się rwie do jedzenia, nie nadążam nabierać łyżką 😁 a jutro planuję kupić mu jakąś zupkę 🙂

• Mamusie
Aga musiało boleć, co 😜 mały spryciarz 😘

Pam obrączki cudne 🙂 a i u nas jabłuszko też nie podeszło 😉

Aniqa widzisz niepotrzebnie martwiłaś się tak tą kupą, bo to chyba już tak będzie, że one będą już coraz bardziej przypominać nasze 😮 kiedyś u kumpelki podejrzałam kupkę jej 7 - miesięcznej córci... no mały czarny klocek 😜

• Mamusie
hejka kochane!!! Nie było mnie dziś jeszcze!!! Wczoraj na konkursie się nie pojawiłam bo wyrwałam się z siostrą na galerie o 20 do 21,30 super było kupiłam sobie 2 bluzki!!!
Konkurs ekstra MELISKA MASZ ODE MNIE ORDER HEHEH
MY dziś mieliśmy gościa moja koleżanka przyjechała do nas z dzidziusiem mały ma 2,5 mies słodziak a jaki lekki!!!
PAMM mała KONSTI super na zdjęciu rewelka!!
AGAA mały MACIEJKA niezły jest z tym gipsem daje radę silny chłopak
PAMM obrączki piękne!!!!
DORI super że wychodzicie do domku w końcu
ja już zmykam spać dobrej nocki

• Mamusie
marika321 napisał(a):
meliska napisał(a):

Aniqa widzisz niepotrzebnie martwiłaś się tak tą kupą, bo to chyba już tak będzie, że one będą już coraz bardziej przypominać nasze 😮 kiedyś u kumpelki podejrzałam kupkę jej 7 - miesięcznej córci... no mały czarny klocek 😜

😁 😁 😁

dobre 😁

• Mamusie
Pam pozazdrościłam Twojemu SPA i wskoczyłam do brodzika powylegiwać się... uffffff na szczęście znowu się tam mieszczę 😜 kłaczory obgolone, pazurki u nóg też skrócone i opiłowane... fakt przydałby się im jakiś masaż i peeling, to jak Pamcia znajdziesz jutro chwilę?
Ja też jutro shooping, mąż ma wolne i se będzie z córcią rządzić sam 😉

A i nie chcę Was dołować... pomimo jednego z największych przyrostów wagi w ciąży 19 kg + ☺️.... nie mam ani 1 rozstępu 🤪