Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chwilowy postój miałam bo mała zrobiła mega kupe i trzeba było wszystko przebrać a teraz dalej poszła spać i pewnie obudzi się po 11 jak zawsze 😉 kupiłam ten smoczek z literą Y do kaszki i kleików i mocno leci Konstancja nie chce kleiku pić chyba jej nie smakuje chociaż pierwszy raz wypiła drugi też i od wczoraj jej się odmieniło może dlatego że jest bez smaku bo ostatnio miała tą jelitówkę to nie mogłam smakowego kleiku kupić żeby mi się bardziej nie okichała ale u nas teraz dużo dzieci ma to tak jakby rotawirus na szczęście bez temperatury jeszcze dzisiaj idziemy na szczepienie na godz 15 mamy 18 numerek oczywiście na 3 bo szczepionek nie było ale dobrze że już są także dzisiaj będzie gig i Konsta będzie płakać.. Przygotowania do ślubu pełną parą wczoraj byliśmy u księdza dać papiery i musiałam się spytać czy siostra z dzieckiem nie będąc po ślubie może zostać świadkiem ? bo przecież nie może iść do komuni.. odpowiedział że nawet osoba NIEWIERZĄCA może zostać świadkiem więc super 🙂 a ona jest starsza ode mnie i niby mają ślubować w tym roku ale to zobaczymy.. Dobra idę na śniadanie bo jestem głodna a jeszcze czekam aż teściowa przyniesie mielone bo robię spaghetti dzisiaj 🙂
doriana super że z synka ręką już lepiej 🤪
coq ten obrazek z kradzieżą mleka zarąbisty ale się uśmiałam 🙃
marika321 gratulacje pierwszego ząbka! 🤪 i też jesteśmy w gronie szczerbatych 🙃
wanilia fajnie że zamówiłaś tą mate ze świnką i jeszcze trochę i Weroniczka przyzwyczai się do rehabilitacji 🙂 będzie wszystko dobrze
Aniqa1111 twoja mała podpiera się na rączkach prostych bardzo ładnie 🙂 moja na razie jeszcze trcohę czasu do tego na razie na zgiętych .. 😉
agami współczuję z tą ręką musisz bardzo cierpieć i do tego utrudnienia przy małym i przy pracach domowych 😘 buziak na pocieszenie !
a Kubolek ale szaleje !! jak się zawiesił na tym boku 😁 dobry jest!
Anika_77 zdrówką! 😘
Ulka twoja mała jest nie możliwa ale ciampie tą nóżkę z jakim smakiem 🤪 a rzęsy to ma bardzo długie a dopiero jest malutka jak urośnie to będzie nimi przeciąg robiła 😁
Rita trzymam kciuki 😜
aaagaaa a ty męża masz przy sobie i pewnie szczęśliwa jesteś co 🙂

aha zdjęcia waszych dzieci superrrrr Jak zawsze! 😘

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Rita kciuki trzymane 🙂
Agami bidulko mam nadzieje,ze szybko sie zagoi reka.
Doris jak zdrowie Dorianka? A jak tam Brian i paluszki?
Pam jak tam? Masz juz stresa czy jeszcze nie? Chcialabym Wam wyslac kartke z zycEniami czy wyslesz mi na priv adres, na ktory moglabym wyslac?
Coq wielkie odliczanie do 30 maja? Rowne 14dni 🙂
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam ach.... racja
Marika gratulacje zabka:*
Agaaa no teraz to na pewno szczesliwa jestes 🙂

• Mamusie
beata26 napisał(a):
pammat napisał(a):
beata26 a wy kiedy macie ślub?
nie stersa jeszcze nie mam :P może mnie chwyci tydzień przed a w dzień ślubu chyba z kibla nie zejde 😁 😁 😁

9 czerwca i jakos nie czuje tego. Przed cywilnym to tez stresa nie bylo dopiero w dzien slubu.

może dlatego że już jesteś po jednym ślubie to dlatego tak się nie stersujesz a ta wymarzona suknia już jest w końcu i jak tam przygotowania wszystko już zapięte na ostatni guzik ?
też bardzo chciałabym ci wysłać kartkę dlatego poproszę o twój adres bo mój już ci wysłałam 😘

• Mamusie
beata26 napisał(a):
pammat napisał(a):
beata26 a wy kiedy macie ślub?
nie stersa jeszcze nie mam :P może mnie chwyci tydzień przed a w dzień ślubu chyba z kibla nie zejde 😁 😁 😁

9 czerwca i jakos nie czuje tego. Przed cywilnym to tez stresa nie bylo dopiero w dzien slubu.

woow no to 3 weselicha nam sie szykują hihi -ja też na razie nie przezywam 🙂

• Mamusie
Pam wiec suknia juz wisi.Wymarzona toaz tak to nie jest, ale jest bardzo ladna 😉
Wszystko juz zapiete ale ostatni guzik to jeszcze nie 😉 W sobote ksiadz przychodzi zeby dokladnie prEdyskutowac jak to bedzie wygladalo,bo msza bedzie mixem polsko-holenderskim.Ciekawe jak to wyjdzie. Rita a Wy kiedy slub? Pam a dokladnie jaka macie date?

• Mamusie
Beata wspólczuje mycia okna 😞 ale ptak faktycznie z rozrzutem Ci nasrakał 😁 zazdroszcze Wam ślubów 🙂 mój był na szybciocha robiony i wesele też i tak jakoś niby przeżywałam ale jestem zła np na babki które nas filmowały bo jebane wstawiły reklamy jakichś swoich ludzi na początku filmu 😠 do tej pory mi to siedzi a to juz 5 lat... 😠

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Rita trzymam kciuki - nie wiem za co ale mocno zaciskam 😉
Drugi dzien Wam zapominam napisać że macie pozdrowienia od Gugi, mąz już jest więc czasu na forum nie ma 🙂 Emma wciąż się rehabilituje i podobno ma lekkie tyły ruchowe ale za to w rozwoju umyslowym wyprzedza inne dzieciaczki 🙂 Guga nadal na diecie z powodu skazy białkowej, do tego Emma ma alergię na pszenicę i coś tam jeszcze więc mamusia kulinarnie nie poszaleje 😮 oczywiście mleko dla skazowców zostalo potraktowane przez Emmę tak samo jak przez Weronikę więc zostaje dieta i cycuś 😜 To chyba z grubsza tyle....

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Pam wiec suknia juz wisi.Wymarzona toaz tak to nie jest, ale jest bardzo ladna 😉
Wszystko juz zapiete ale ostatni guzik to jeszcze nie 😉 W sobote ksiadz przychodzi zeby dokladnie prEdyskutowac jak to bedzie wygladalo,bo msza bedzie mixem polsko-holenderskim.Ciekawe jak to wyjdzie. Rita a Wy kiedy slub? Pam a dokladnie jaka macie date?

22 czerwiec a Rita w ten dzien co ja ma cywilny 🙃

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Asiulka 😘 ja np. jestem zla ze maz malo zdjec przy porodzie zrobil serio. Jak sie bal to mogl dac pielegniarce to by porobila a nie aparat trzymal przy dupie jak chinski turysta qrwa mac.

😁 😁 😁 U mnie to samo 😁
Pralka mi pinkoli - idę pranie wieszać 😉

• Mamusie
agami przypomniało mi się z tym Twoim ciastem coś 🙂 faktycznie podzieliłam na 3 części i na pierwszą połozyłam dżem jak pisałam(brzoskwiniowy) a na drugą część ugotowałam budyń na soku po brzoskwiniach.wierzch z brzoskwiniami i galaretką.bez kompotu się da 🙂 wyszedł super i z braku kompotu brzoskwiniowego zrobię znowu tak samo 🙂