Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
marika321 napisał(a):
dzień dobry 🙂

a u nas same nowości 😎 😎 😎 we wtorek był ząbek-który pojawił sie bez żadnych problemów czego życzymy wszystkim grudniowym dzieciaczkom 🙂 😘 😘 😘

wczoraj młody wieczorem na macie z 6 razy fiknał z plecków na brzuszek 🤪 🤪co spowodowało że w szoku byłam bo rano wyjątkowo nic sie nie ruszał na macie... 😉 😉 😉

a do tego jak by to było mało to dziś spał od 20.15 do 7.50 prawie 12 godzin bez ani jeden pobudki - żyć nie umierać 🙃 🙃 🙃

wow, no to naprawde super, gratki 😁 co ty mu dajesz za mleko, że on taki grzeczny? nie masz ty z nim za dobrze? 😜

moje i bebilon 🙂 na kolacje po kąpaniu wciągnął 150ml... 😎
ale z reguły wytrzymuje do 6 ... to za te kolki 😉teraz sobie odbijamy 😜 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
marika321 napisał(a):
dzień dobry 🙂

a u nas same nowości 😎 😎 😎 we wtorek był ząbek-który pojawił sie bez żadnych problemów czego życzymy wszystkim grudniowym dzieciaczkom 🙂 😘 😘 😘

wczoraj młody wieczorem na macie z 6 razy fiknał z plecków na brzuszek 🤪 🤪co spowodowało że w szoku byłam bo rano wyjątkowo nic sie nie ruszał na macie... 😉 😉 😉

a do tego jak by to było mało to dziś spał od 20.15 do 7.50 prawie 12 godzin bez ani jeden pobudki - żyć nie umierać 🙃 🙃 🙃

No to nas najmlodszy Michalek wyprzedził w fikaniu 😮 🙂 🙂 Gratulujemy wszystkich osiągnięć 🙂
Ja juz się nie przejmuję tak "tyłami" Weroniki - widzę że sie pomalu rozkręca, rączki coraz częściej otwarte 🙂 Nie mam już schizy że to cos poważnego, a że trzeba ćwiczyć i bedzie niektóre rzeczy później robiła to żadna tragedia 🙂

dobrze mówisz kobieto 😉 ja też odpuściłam, widze, że Mała sie uczy, tylko to poprostu dłużej trwa

ważne że chodzą na fitness, i zaraz ruszą z kopyta 🙂 moja siostrzenica też chodziła i bardzo szybko sie rozkręciła zresztą widzicie jak nasz Kubuś szaleje 😉 😘 😘 😘

• Mamusie
dzień doberek 🙂
no i na samym początku gratulacje dla Michasia no i ogromne buziaki dla Konsti i Majci 😘
u nas noce odpukać bez zmian-od kąd Maja skończyła 2miesiące i 3 tyg przesypa całe noce -dzisiaj obudziła sie o 9 😜
szalejecie już od rana z porzadkami a mnie jakis leń złapał i nic mi sie nie chce 🤔

• Mamusie
Marika gratuluję obrotów 🙂 i nocki też 🙂 u nas już 2 noc bez pobudek i tak się zastanawiam czy to jednak nie wina gorąca... u nas wczoraj po wietrzeniu 18'C przed spaniem, aż sama w ciepłą piżamę wskoczyłam 🙃

Ja też już niekapka kupiłam i z Aventu właśnie... skusiłam na Avent, bo tam można wszystkie te elementy (kubki, bidony, butelki) łączyć ze sobą

A my dziś na szczepienie, więc wyrywam się szykować

• Mamusie
meliska napisał(a):
I ja też Konstancji i Mai najlepszego życzę 😘

i ja tez sie przylaczam...
u nas wlasnie niania byla 3 godziny... przewijala pierwszy raz kube i sie nosili i bawili a pozniej usnal jej na rekach 😜 chyba sie polubili bo sie usmiechal do niej za wlosy lapal ehhehe:P

• Mamusie
a ja nie chwaląc się wstałam najpierw o 7 później spałyśmy do 11 standard 😎
marika321 jak dziś zasmakowałaś takiego spania bez pobudki to teraz wiesz przynajmniej jak ja się czuję wyspana codziennie 🤪 gratulacje przewrotów dla małego! 😘
wanilia bardzo się cieszę że przestałaś się w końcu przejmować trochę poćwiczycie i Wercia będzie śmigać jak reszta! kubek niekapek już mamy tommee tippee bo u nas w sklepie raz z butelką był za 25zł więc kupiłam 🙂 a nad nocnikiem jeszcze nie myslałam 🙃 ładnie szalejesz na allegro 😁
Rita buziaczki i naj naj dla Majci 😘
meliska powodzenia na szczepieniu my wczoraj dzielnie je zniosłyśmy 🙂
i również dziękujemy za życzenia 🙂
Konsti wstała to juz jej 2 runda dzisiaj 😎

• Mamusie
pammat napisał(a):
hej dziewczyny dokładnie 5 miesięcy temu o 13:30 miałam już moją Konstancyjkę na rękach .. jak ten czas szybko zleciał..
zaraz obadam pranie i zobaczę co tutaj napisałyście 🙂

no to Wasza niunia już była na świecie-mnie pewnie zaczynały dopiero lekkie bóle łapać 🙂 o 17:20 bylismy w szpitalu a o 19:15 Majcia była z nami

• Mamusie
wiecie co zastanawiam się już powoli żeby małemu za dnia nie dawać już cycka!!! Planuje tak rano o 5 dać cycka a potem ok 7, 8 butlę potem za 2 godz kaszkę i potem za 2 godz cycka i potem za 2 godz zupkę i potem deser i potem po kąpieli butla!! Oczywiście w nocy cycuś

• Mamusie
holi32 napisał(a):
RITA niezły pomysł spróbuje jutro heheh tylko ja małemu podaję GERBERA i osobiście lubię to mleko wyjadać proszek mniam !!! Ja przed chwilką właśnie piłam kawę mąż mi zrobił ESPRESSO

Holi jak ja małej robie mleko to zawsze 6 łyżeczek do butli i jedna do mojego dzioba 🙂