Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Agami trzymam kciuki za Kubusia żeby mu chorobsko odpuściło 😘
Aaagaaa gratuluję ząbka 🙂 5h w galerii? A czy Wy przypadkiem nie mieliście zaciskać pasa? 😜
Pierwszy dzień w pracy ok tylko jestem megazmęczona bo wstałam o 5....Jeszcze jutro i 5 dni wolnego 😜

To fajnie ze pierwszy dzien pracy minal bez problemowo 🙂 jeszcze tylko dzis i 5 dni odpoczynku 😘

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):

Aaagaaa gratuluję ząbka 🙂 5h w galerii? A czy Wy przypadkiem nie mieliście zaciskać pasa? 😜

Wanilia oj kasy wydane bardzo mało, oj bardzo 😁 Maciek zyskał koszulkę, kaszkiecik, okularki, grzechotkę, gryzaczek, kubeczek, pampersy, mleko 😁 a my tylko chlebek i coś do chlebka przy okazji supermarketu 😜

A jakie okularki i gdzie? Wlansie musze jakies znalezc dla Florka bo we Wrzesniu jedziemy do Chorwacji i na pewno sie przydadza 🙂 Na nartkach mielismy pozyczone 😞

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):
Coq u nas za ciepło u Ciebie za zimno-dupowata pogoda 😮
ja sobie jeszcze do Was zaglądam bo jeszcze nie kładziemy się
dzisiaj Adam był po zakupy po pracy i kupił mi bluzkę a Majci sliczną pościel -kurcze on coś chyba knuje bo ostatnio nam ciągle prezenty robi ..

Ty tego faceta to chyba na loterii wygrałaś 🤪 🤪 🤪

ja na konwalie czekam i czekam... aż pewnie w końcu przekwitną i nie dostanę... ale nic nie mówię: wie, że uwielbiam konwalie, wie, że już są - to chyba potrafi to w całość złożyć, nie? 😜

Jak lubisz to moze Ci podesle pare 🙂 U mnie na ogrodku tak sie rozrosly ze juz 1/3 ogrodu zajmuja 😉

• Mamusie
Dzien Dobry tak wogole 🙂
Agami Trzymaj sie juz niedlugo sie to skonczy. Rita chyba pisala ze u jej siostry 3 dniowka trwala 4 dni. Wszystko bedzie dobrze 😘
Coq co sie stalo?
Pam przedslubne zakupy.... ja rok po slubie chacialam jeszcze raz miec wesele tak mi sie podobalo 🙂
Holi nie mam pojecia kiedy wyspie, chyba dopiero w grobie... ale nie jest tak zle czlowiek do wszystkiego moze sie przyzwyczaic 😉

Florek wczoraj zostal przeniesiony do swojego pokoju, wiec nocka byla w miare, ale dla mnie 😉 Moj M powiedzial ze bedzie do niego chodzil w nocy. Jego pokoik jest na gorze wiec w nocy jakies 4 razy szedl na gore zeby go uspokoic. Jestem ciekawa kiedy mu przejdzie 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Dzien Dobry tak wogole 🙂
Agami Trzymaj sie juz niedlugo sie to skonczy. Rita chyba pisala ze u jej siostry 3 dniowka trwala 4 dni. Wszystko bedzie dobrze 😘
Coq co sie stalo?
Pam przedslubne zakupy.... ja rok po slubie chacialam jeszcze raz miec wesele tak mi sie podobalo 🙂
Holi nie mam pojecia kiedy wyspie, chyba dopiero w grobie... ale nie jest tak zle czlowiek do wszystkiego moze sie przyzwyczaic 😉

Florek wczoraj zostal przeniesiony do swojego pokoju, wiec nocka byla w miare, ale dla mnie 😉 Moj M powiedzial ze bedzie do niego chodzil w nocy. Jego pokoik jest na gorze wiec w nocy jakies 4 razy szedl na gore zeby go uspokoic. Jestem ciekawa kiedy mu przejdzie 🙂

myslisz Basia ze bedzie juz dobrze? bo on znowu 39.5 😞(( dalam syrop czekam 1.5 godziny i czopek i tak w kolko masakra.. juz mu probiotyk daje bo przeciez brzuszka szkoda tak sie meczy...
zazdroszcze ze Florek w swoim pokoju...ja jestem jakas przewrazliwiona i Kuba spi u nas w pokoju lozeczkiem w strone naszje glowy od razu tuz obok mnie i wstaje w nocy do niego i sprawdzam czy wszystko ok.. ja go nawet w dzien klade tam gdzie ja siedze a nie w sypialni bo chce go miec na oku... mimo ze juz prawie nie ulewa to jakies filmy sobie wkrecam..

• Mamusie
Agami ze tez Kubusia nie chce goraczka opuscic 😞 Zycze z calego serca, zeby bylo coraz lepiej!!!! 😘

Obudzilam sie dzis o 5 rano, bo poczulam cos w buzi. Ukruszyl mi sie zab madrosci 😞 Wyciagnelam kawalek wielkosci takiej malutkiej lezki, a potem jeszcze drobinke. Masakra! Jestem zrozpaczona, wiem, ze to nie koniec swiata, ale juz usnac nie moglam, lezalam i mialam wrazenie, ze zaraz wszystkie zeby mi sie pokrusza. Wstalam struta, zrobilam przeglad zebow i tak jak wiedzialam, ze dwa zeby madrosci na dole sa do leczenia, to znalazlam jeszcze u gory dwa ostatnie w porazajacym stanie i jeszcze jeden z mala pruchnica 🤢 Czuje sie jakbym skonczyla 50 lat i zaczynam sie sypac 🤨
Wyrzucam sobie teraz, bo cale wieki u dentysty nie bylam, a ubytki mam juz od dawna. W dadku ciaza tez moze wplynela na stan zebow. No i moj maz tez maczal w tym palce, tak jak nigdy nie pilam pepsi, tak z nim nauczylam sie pic to swinstwo pelne cukru.
Wiem dziewczyny, ze moze wyolbrzymiam, ale serio ta 5 rano i kawalki zeba w buzi, czulam sie jak w jakims koszmarze.
Tu do dentysty juz isc nie moge, bo za pozno. Stresujemy sie przeprowadzka, bo nam namieszali... nie chce malzonowi ozstawiac Yasminki, a nie wiem tez czy nie byloby kilka wizyt do jednego zeba, a ja przeciez za tydzien wyjezdzam.
Pewnie pojde choc z tym jednym w Polsce. Ile sciagaja dentysci mniej wiecej, z borowanie, albo za rwanie?

• Mamusie
Coq napewno mniej niż we francji 🙂 ją płace jakieś 120 za plombę no chyba że jakąś gorsza sprawa to najpierw lekarstwo gdzie z 40zł

Kubuś:*:*:*:*

Młody śpi więc czekam by wyjść na spacerek, na dodatek śpi tam gdzie laptopów i muszę się męczyć na telefonie

Pytanie za sto punktów czy ktoś już odcinać włosy maluszkowi bo my mamy takie za długie na czubku normalnie kluczyki można robić 🙂 🙂 🙂kiedyś szczękę wam foto 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):

Pytanie za sto punktów czy ktoś już odcinać włosy maluszkowi bo my mamy takie za długie na czubku normalnie kluczyki można robić 🙂 🙂 🙂kiedyś szczękę wam foto 🙂

Ja jestem tego zdania, ze do roku nie obcinam 🙃

• Mamusie
agami napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Dzien Dobry tak wogole 🙂
Coq co sie stalo?

myslisz Basia ze bedzie juz dobrze? bo on znowu 39.5 😞(( dalam syrop czekam 1.5 godziny i czopek i tak w kolko masakra.. juz mu probiotyk daje bo przeciez brzuszka szkoda tak sie meczy...
zazdroszcze ze Florek w swoim pokoju...ja jestem jakas przewrazliwiona i Kuba spi u nas w pokoju lozeczkiem w strone naszje glowy od razu tuz obok mnie i wstaje w nocy do niego i sprawdzam czy wszystko ok.. ja go nawet w dzien klade tam gdzie ja siedze a nie w sypialni bo chce go miec na oku... mimo ze juz prawie nie ulewa to jakies filmy sobie wkrecam..

Bedzie dobrze na 100% 😘 😘 😘 😘
Florkowi tez sie czasem ulewa w szczegolnosci jak za duzo zje, albo sie za bardzo rusza zaraz jedzeniu. Spi w wiekszosci czasu na boczku wiec nie ma z tym problemu. Mlody spal z nami w pokoju do tej pory, ale myslalam ze sie budzi tak czesto bo moj M chrapie wiec zostal przeniesiony 🙂 Tak nadle sie zrobilo przestrzennie w Naszej sypialni 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Basienka wyeksmitowaliscie Florka? 😁
Gdyby nam udalo sie przeniesc przed moim wyjazdemto tez Yasmine wyladowalaby w swoim pokoju, no ale... A u mnie w domu pewnie w tym samaym pokoju bedziemy spac.

Doszlismy do wniosku ze duzy chlopak juz jest wiec mu sie nalezy 🙂

• Mamusie
heheh no Basia pewno ze sie nalezy....
moje malenstwo nosilam nosilam na lezaco na rekach ze smokim i pielucha az padlo i spi sobie...jak si to chociaz nie placze tak mocno tylko przez sen czasem pochlipie...
no a co do prenosin to ze mnie sie smieja ze bedzie polowa cukcesu jak przestane biegac w nocy do niego co godzine czy dwie i dam dziecku spac normalnie na plecach hehehe ;D

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Gdyby nam udalo sie przeniesc przed moim wyjazdemto tez Yasmine wyladowalaby w swoim pokoju, no ale... A u mnie w domu pewnie w tym samaym pokoju bedziemy spac.

Basia chcialas napisac duzy chlopak i wiele zaczyna rozumiec? 😜

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Basia chcialas napisac duzy chlopak i wiele zaczyna rozumiec? 😜

Dokladnie jak na zdjeciu, ktore kiedys wkleilas 😉

• Mamusie
było kolorowo... ale się skończyło 😠

oj, wkurzona jestem na maxa 😠

wczoraj kupiliśmy Maćkowi fajne okularki przeciwsłoneczne i dzisiaj jak mąż z Maćkiem odprowadzali mnie na kurs to mieli je. niedawno przyszłam do domu i pytam się gdzie okulary, bo ich nie widziałam. a on, że nie wie... a we mnie się zagotowało. bo nie chodzi mi o same okulary, tylko o fakt, że on nie szanuje rzeczy. koszulkę Maćkowi zdjął i taką wymiętoloną położył. jego T-shirt rano prasowałam ze 20 minut bo się nie chciał wyprasować to jak przyszedł zdjął i wymięty gdzieś rzucił, wygląda jak psu z gęby wyjęty 😠 😠

no więc kazałam mu iść, szukać okularów i przyjść jak je znajdzie...

ale jestem masakrycznie wkurzona 😠

bo teściowa nie nauczyła go szacunku do rzeczy. a wręcz dziwnie, bo u nich w domu bida zawsze była. a zero oszczędności, poszanowania pieniędzy, poszanowania rzeczy... 🤢

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):

Wanilia oj kasy wydane bardzo mało, oj bardzo 😁 Maciek zyskał koszulkę, kaszkiecik, okularki, grzechotkę, gryzaczek, kubeczek, pampersy, mleko 😁 a my tylko chlebek i coś do chlebka przy okazji supermarketu 😜

A jakie okularki i gdzie? Wlansie musze jakies znalezc dla Florka bo we Wrzesniu jedziemy do Chorwacji i na pewno sie przydadza 🙂 Na nartkach mielismy pozyczone 😞

okularki przeciwsłoneczne, w C&A kupiliśmy. i dobre ogólnie. bo jak są te poziomy od 0 do 4, to to jest 4.
17,90zł kosztowały

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):
dzisiaj Adam był po zakupy po pracy i kupił mi bluzkę a Majci sliczną pościel -kurcze on coś chyba knuje bo ostatnio nam ciągle prezenty robi ..

ja na konwalie czekam i czekam... aż pewnie w końcu przekwitną i nie dostanę... ale nic nie mówię: wie, że uwielbiam konwalie, wie, że już są - to chyba potrafi to w całość złożyć, nie? 😜

Jak lubisz to moze Ci podesle pare 🙂 U mnie na ogrodku tak sie rozrosly ze juz 1/3 ogrodu zajmuja 😉

bardzo lubię 🙂 a nie mam w ogródku w ogóle 😞

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
było kolorowo... ale się skończyło 😠

oj, wkurzona jestem na maxa 😠

wczoraj kupiliśmy Maćkowi fajne okularki przeciwsłoneczne i dzisiaj jak mąż z Maćkiem odprowadzali mnie na kurs to mieli je. niedawno przyszłam do domu i pytam się gdzie okulary, bo ich nie widziałam. a on, że nie wie... a we mnie się zagotowało. bo nie chodzi mi o same okulary, tylko o fakt, że on nie szanuje rzeczy. koszulkę Maćkowi zdjął i taką wymiętoloną położył. jego T-shirt rano prasowałam ze 20 minut bo się nie chciał wyprasować to jak przyszedł zdjął i wymięty gdzieś rzucił, wygląda jak psu z gęby wyjęty 😠 😠

no więc kazałam mu iść, szukać okularów i przyjść jak je znajdzie...

ale jestem masakrycznie wkurzona 😠

bo teściowa nie nauczyła go szacunku do rzeczy. a wręcz dziwnie, bo u nich w domu bida zawsze była. a zero oszczędności, poszanowania pieniędzy, poszanowania rzeczy... 🤢

To faktycznie nie ciekawie.
A gdzie okularki kupilas?

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

zawsze moge wyslac Ci zadzonki i w doniczce na balkonie mozesz zasadzic 😉

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

naprawdę możesz???

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

naprawdę możesz???

Jasne nie ma problemu powiedz tylko ile ich chcesz i podaj adres 🙂