Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Wy tu o winie a ja już od dłuższego czasu myślę o jakimś drineczku...to sobie jeszcze poczekam 🙃 lecha free też piłam i smakuje mi bardziej niż normalne piwo bo jest delikatniejszy 🙂 a dzisiaj to nawet łyka normalnego piwa od brata złapałam w ferwoże sprzątania 🙂 mąż wraca od mamy i może kebaba mi przywiezie jak jeszcze otwarte 🙂 a taka jestem głodna 🤢

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a ten mój wrócił do mamusi... nie do domu. napisała mi przed chwilą, że przyszedł i jednak nie poszedł dalej na piwka i tamte też z niego się ulotniły. tak napisała.
ja mu dam za tą noc u mamusi... 😠

hahaha dobry jest 😁 oj dzieci dzieci

Asia no w koncu sie pojawilas 😘

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a ten mój wrócił do mamusi... nie do domu. napisała mi przed chwilą, że przyszedł i jednak nie poszedł dalej na piwka i tamte też z niego się ulotniły. tak napisała.

Ojjjjj aguss......powiem iv że niezły cyrk odwalil

• Mamusie
Cześć 🙂
Aleście dziś stron naprodukowały 😮 ale czytam tak jakoś na raty i niewiele pamiętam... mam w głowie niezły kocioł ☺️

Agami czekam na wieści, że gorączka ustąpiła 😘
Aga o jedne małe okularki taka burza się rozpętała... obyście się równie burzliwie pogodzili 😉
Holi bo Ty chyba pytałaś o mleko 2, bo ja czytałam gdzieś, że je się wprowadza w ten sposób, że kilka dni do porcji mleka 1 dodajesz miarkę mleka 2 ( czyli jeśli robisz porcję z 5 miarek to dajesz 4 miarki mleka 1 i 1 miarkę mleka 2 ), po kilku dniach przez następnych kilka dni 2 miarki itd aż do momentu całkowitego przejścia na mleko 2. Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi. I nie mam pojęcia czy to mleko jest jakieś gęstsze, ale po 6 m-cu powinno się smoczki wymienić

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Ojjjjj aguss......powiem iv że niezły cyrk odwalil

• Mamusie
ja tez już spać uciekam 😘
Aga a ode mnie masz oklaska 🙂 jak wcześniej pisałam-całą chałupe na glanc wysprzątałam-umyłam szafkę na buty, Adam wyszedł na chwile z domu a po powrocie buciory w salonie pod oknem zostawił-kuchnie mam wysprzataną a rano wstane i będzie sajgon bo chłopaki kanapki do pracy będa robic-od dłuższego czasu chce ich opitolić ale zawsze jakoś im sie upiecze ale jak jutro mi zostawia rano syf to solidaryzujue się z Tobą i ich opitole

• Mamusie
Ulka napisał(a):
siemanko my wczoraj pol dnia pod blokiem, bo goraco w domu bylo
u nas nic nowego pozatym ze naucyla sie uderzac raczka w stol, zabawki, we mnie i tak ciagle macha
a to foto z wczorajszego spaceru

wóź mnie mamo

wyglada tu jak by dobre 4-5 miesiecy wiecej miala hehehe;D mala śliczna aparatka.. a poza 1 klasa;p

• Mamusie
nocka taka sobie ale lepsza niz poprzednia.. udalo sie o 1 zbic temperature do 37 i tylko co 2 godzizny do cyca przystawialam bo kazal lekarz nawadniac go dobrze w dzien i noc.... rano 37 teraz nadal trzyma sie 37 mam nadzieje ze juz tak zostanie... wysypki brak..tylko lekko czerwona buzia,...

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
no i bardzo Was przepraszam za zadręczanie Was moimi problemami, które są po prostu głupie. więcej nie będę 😘
i uciekam, obejrzę sobie coś i spać trzeba będzie iść 🙂
dobrej nocki 😘

nie zadreczasz nas nawet tak nie mysl.. kazda ma problemy jakies jedna mniejsze druga wieksze a to forum jest by sie wygadac... minal juz rok jak sie znamy 🙂)) to chyba cos znaczy.... bo gadajac z kims rok dzien w dzien to czlowiek sie zbliza 🙂 wiec pisz aaagaaa ile wlezie;D a maz marotrawny wrocil do domu? powodzenia na egzaminie

• Mamusie
agami napisał(a):
nocka taka sobie ale lepsza niz poprzednia.. udalo sie o 1 zbic temperature do 37 i tylko co 2 godzizny do cyca przystawialam bo kazal lekarz nawadniac go dobrze w dzien i noc.... rano 37 teraz nadal trzyma sie 37 mam nadzieje ze juz tak zostanie... wysypki brak..tylko lekko czerwona buzia,...

Agami będzie dobrze 😘 jak gorączka ustąpiła to już sukces... to czekamy na wysypkę... buziak dla Kuby 😘

• Mamusie
meliska napisał(a):
agami napisał(a):

Agami będzie dobrze 😘 jak gorączka ustąpiła to już sukces... to czekamy na wysypkę... buziak dla Kuby 😘

no czekamyn czekamy jak na zbawienie chociaz wczopraj na 5 godzin tez goraczka ustapila a potem jak bumerang wrocila 😞