Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Dzieńdobrywieczór Konczity 😎 😎 😎

Ojjjj widzę, że wiele się tu dzieje 😉

Wszystkim choruskom duuuuuużo zdrówka życzę, a dzieciaczkom-spryciaczkom i ich szczęśliwych, bądź mniej 😎 rodzicom GRATULUJĘ 😘 😘 😘

U nas szału nie ma poza tym, że Kajtuś od dłuższego już czasu siedzi no i brzucha używa do kręcenia się wokół własnej osi jak się z plecków przekręci 😉
Nie daje mi się wyspać od jakiegoś czasu 🤢 Totalna wariacja nocna 🤢 Karmienie piersią ograniczyłam tylko do nocy i poranków...ale niestety jak on tak wariuje w nocy to już nawet moje cycki nie wytrzymują jego zapotrzebowania 🤢
...i tak sobie przypominam, że Olę też 7 m-cy karmiłam i pokarm zanikł mi samoistnie...czyżby powtórka z rozrywki 😮

A Wy mamusie karmicie cycuchem swoje bąbelki jeszcze 🙂 ???

Myślałam, że jak już "na swoim" będę to trochę czasu zyskam chociażby na forum ale jednak moje teraźniejsze życie diametralnie różni się od życia w mieście 😎
Bardzo dużo czasu spędzamy teraz na powietrzu 😎

Echhh...no i znowu kwękać zaczyna 🥴

W razie czego to dobrej nocki Wam życzę 😘 😘 😘

aloha konczito 😉 😉
ja ciagle karmie piersia, mimo ze do pracy chodze, pokarmu dalej mam w bród. ja karmie w nocy mała, rano, jak przyjde z pracy i wieczorem...czyli prawie ciagle 😮 ale nie narzekam

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
NovaM napisał(a):
Dzieńdobrywieczór Konczity 😎 😎 😎

Ojjjj widzę, że wiele się tu dzieje 😉

Wszystkim choruskom duuuuuużo zdrówka życzę, a dzieciaczkom-spryciaczkom i ich szczęśliwych, bądź mniej 😎 rodzicom GRATULUJĘ 😘 😘 😘

U nas szału nie ma poza tym, że Kajtuś od dłuższego już czasu siedzi no i brzucha używa do kręcenia się wokół własnej osi jak się z plecków przekręci 😉
Nie daje mi się wyspać od jakiegoś czasu 🤢 Totalna wariacja nocna 🤢 Karmienie piersią ograniczyłam tylko do nocy i poranków...ale niestety jak on tak wariuje w nocy to już nawet moje cycki nie wytrzymują jego zapotrzebowania 🤢
...i tak sobie przypominam, że Olę też 7 m-cy karmiłam i pokarm zanikł mi samoistnie...czyżby powtórka z rozrywki 😮

A Wy mamusie karmicie cycuchem swoje bąbelki jeszcze 🙂 ???

Myślałam, że jak już "na swoim" będę to trochę czasu zyskam chociażby na forum ale jednak moje teraźniejsze życie diametralnie różni się od życia w mieście 😎
Bardzo dużo czasu spędzamy teraz na powietrzu 😎

Echhh...no i znowu kwękać zaczyna 🥴

W razie czego to dobrej nocki Wam życzę 😘 😘 😘

aloha konczito 😉 😉
ja ciagle karmie piersia, mimo ze do pracy chodze, pokarmu dalej mam w bród. ja karmie w nocy mała, rano, jak przyjde z pracy i wieczorem...czyli prawie ciagle 😮 ale nie narzekam

js tez karmie o 4 , 7,czasem jeszcze o 9 doje sobie troszke..pozniej cyca nie chce ale ok 14 sciagam i ok 19 daje mu na moim mleku kaszke i pozniej kolo 22 znowu cyc...za to w dzien kaszka, zupka,deserek czasem jogurcik soczki i herbatki... teraz 3 dni jadl maliny z tego gryzaczka z siateczka ale mial wczoraj mega zadka i okropnie zielona kupe wiec przerwa w malinkach
milej niedzieli

• Mamusie
Boshhhh, ale gorąco 😮 😮 A ja jak zwykle na koniec miesiąca mam robotę papierkową i siedziałam wczoraj w nocy więc mi się teraz oczy kleją, w sumie cała się kleję 😜. Weronika śpi ostatnio tylko raz w ciągu dnia i jak tu chalupę ogarnąć?? No nic, łapię się za mopa (wiem że jest niedziela ale w związku z tym podłoga nie chce być nic czystsza 🙂 )

• Mamusie
dzien dobry my wstalismy z 2,5 godzinnej drzemki ktora juz u mojego malego byla 3-cią dzisiejszego dnia 🙂 wiec nawet sobie wyobrazić nie mogę jak Werka śpi Ci tylko raz na bank jeszcze kolo17 z 40 minutową zaliczy.......

zastanawiamy się z M gdzie uderzyć czy do dziadkow czy na spacer, czy do galeri bo cos tam nagle wymyslil ........

poki co Misio majstruje kupkę.....

Aniqa zazdraszczamy morza!!!!!! 😉 😉

• Mamusie
hej kochane nasz mały prawie cały dzień dziś w wodzie hehe!!! spał nam dość ładnie nawet popołudniu spał ponad 2 godz!!!
AGAMI Wszystkiego naj naj dla KUBY i superancki ten basen aż powiem ci jutro pojadę do carrefora zobaczyć za takim basenikiem!!!
Upał i duchota fakt ale tak już mamy albo mega upał albo zimnica mamy kochane 2 pory roku LATO I CIULATO

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
agami napisał(a):
🙂 ktoras z was obstawia mecze online podajcie linka gdzie 🙂

Komu kibicujecie? Włochom oczywiście mam nadzieję 😜
Och jak pięknie i cudownie - kocham tę pogodę !!!! 🙂
trzymajcie się buziaki

wybacz... ja za Hiszpanią 😜 😜