Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej kochane dzięki za dobre słowo!!!
Byłam teraz u lekarza i cieszę się że mogę karmić małego w nocy pomimo że zażyłam loperamid!!! Zapisał mi lekarz nifuroksazyd i tanninal także myślę że już jutro o wiele lepiej się poczuje!!!
MARIKa super że Michałek nie płakał za tobą i fajnie że tak słodko cię przywitał!!!
AGAMI muszę kupić ten gryzaczek ehhe
WANILIA ekstra zdjęcie WERONIKI ona to super na każdym zdjęciu wychodzi

• Mamusie
agami napisał(a):

aaagaaa c o za zdjecia Twoje mnie ominely? bo ja jeden dzien na telefonie tylko mialam forum i tam sie fotki nie laduja;/ wkleisz dla mnie raz jeszcze?;D a foto z telefonikiem mlodego czaderskie

jedyne jakie ostatnio wrzucałam to zdjęcie Maćka w baseniku 🙂 widziałaś?

• Mamusie
dziewczyny ale wypasiony ten dżem z czerwonych porzeczek...właśnie zjadłam bułe z nim 🤪 polecam zrobić 🙂 wystarczy tylko mieć 1kg owoców na ok 0,5 kg cukru (może być troche więcej ale jak dla mnie za słodki jest). owoce gotuje się z cukrem do rozgotowania,potem przeciera przez sito i sok gotuje się jeszcze raz i wlewa do słoików.tada! gotowe a smak rewelacja.jest słodko-kwaśny a ja takie uwielbiam 😁

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
heja z rana 🙂 Jula chora??

jakby to delikatnie określić... haftujemy obie 😞 całą noc nie zmrużyłam oka... choby pierwszy trymestr... czuję się wypluta i jak rano zwymiotowała Jula w naszym w łóżku to się poryczałam z bezsilności... a mój w robocie, ale chociaż wyskoczył do lekarza i już wiem co robić... albo nie wiem 😞 bo jak podać dziecku smectę jak ona nie chce tego za cholerę pić 🥴

• Mamusie
meliska napisał(a):
asiadudzika napisał(a):
heja z rana 🙂 Jula chora??

jakby to delikatnie określić... haftujemy obie 😞 całą noc nie zmrużyłam oka... choby pierwszy trymestr... czuję się wypluta i jak rano zwymiotowała Jula w naszym w łóżku to się poryczałam z bezsilności... a mój w robocie, ale chociaż wyskoczył do lekarza i już wiem co robić... albo nie wiem 😞 bo jak podać dziecku smectę jak ona nie chce tego za cholerę pić 🥴

nie wiem jak ci pomoc... moze z jakims slodkim sokiem??? ja podawalam mlodemu syrop strzykawka po troszke i co chwilke dawalam popic herbatka i w pol godziny udawalo sie 2.5 ml wmusic w strzykawce wiec moze kup strzykawke mala i tak sproboj... a moze masz ibuprofen dla dzieci? botam jest super strzykawka przy nim do podawania lekow...

• Mamusie
agami napisał(a):
a ja wlasnie zmienilam pampersa patrze a tam mega zielona wielka kupa;/ no i jedyne co mi rpzychodzi do glowy wczorajszy banan pierwszy raz jadl surowego banana nie ze sloiczka tylko normalnego kawalek ;/ miala ktoras cos takiego po bananie?

dzień dobry

agami to może być poprostu na zęby..... u nas nie było gorączki ani nic a z4 razy zielona kupa a potem okazało się zę mamy jedynkę.......

• Mamusie
ciacho wieczorem robiłam z koleżanką 🙂 na fb jest w więkjszym formacie bo tu się coś na ISchacks rąbie i jest małe.niestety 🤢 w środku są jagody i czerwona porzeczka.a na wierzchu beza.troche mało posłodziłam owoce i wyszło z lekka kwaśne...dobrze że chociaż spód jest słodki 😁 ale da się zjeść 🙂 dla mnie bomba 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/10/dsc05518bv.jpg/][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8572/dsc05518bv.th.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
hej kochane
MELISKA I JULCIA życzę żeby wam szybko przeszło!!!
Współczuję!!!
MNIE po tych lekach co dostałam wczoraj i tak przeczyściło i dziś rano też jestem po prostu bezsilna!!!
Babcia starym sposobem kazała mi wypić olej rycynowy i tak zrobiłam czekam bo może to co na żołądku siadło w końcu wyjdzie

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hej kochane
MELISKA I JULCIA życzę żeby wam szybko przeszło!!!
Współczuję!!!
MNIE po tych lekach co dostałam wczoraj i tak przeczyściło i dziś rano też jestem po prostu bezsilna!!!
Babcia starym sposobem kazała mi wypić olej rycynowy i tak zrobiłam czekam bo może to co na żołądku siadło w końcu wyjdzie

no moze wyjdzie tylko ze ty jako farmaceuta wiesz ze dostalas leki na zatrzymanie bo nitrofuroksazyd jest na zatrzymanie na bank bo to do egiptu sie bierze na zemste faraona a wypilas cos co powoduje efekt przeczyszczajacy ehehe wiec taka mieszanka wybuchowa;p

• Mamusie
Dzeiń dobry! 🙂
No, u mnie nawet ładnie, jest słońce jest w miarę tempertura. A ja schodze do piwnicy sprzątać 😁 😜
Meliska zdrówka...nie mam za bardzo czasu nadrobić co to Was dopadło, ale mignęło mi, że obie wymiotujecie.
Asia mega ciasto a Milenka, no wiesz dla mnie to miss uśmiechu 😆

no pa pa