Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Proszę proszę czyżby czyżby??????? 🤪 🤪 🤪

Co za newsy z wieczora???? 🙂

Ja mam regularne tyle tylko ze przed miałam co 26 dni a teraz co jakieś 29 czyli dłuższy cykl.....

Ja nigdy regularnego nie miałam i jak na razie na regularność nic nie wskazuję.
I wkurza mnie to trochę, bo idę na zabieg 30 października i nie wiem czy mi akurat nie wypadnie.
A bo nie pisałam, te moje rakowe podejrzenia okazały się niczym groźnym, musze mieć tylko jeden zabieg laserowy 🙂 i dzis mi wlaśnie mąż w szpitalu wizytę umówił i się obawiam, że przepadnie 🥴

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka kochane!!!!
WANILIA od razu GRATULACJE oby wszystko przebiegło super najważniejsze te 3 pierwsze miesiące!!!! HURRRA czyli jak będzie wszystko ok to w czerwcu przywitamy dzieciątko!!!
Dzięki kochane za komentarze dotyczące mojego synka !!!!Miło mi !!!!
Ja dziś nawet fajny dzień jutro jadę na tsh rano i już mi się nie chce a potem na 10 do roboty!!!
Dobrej nocki papapa

• Mamusie
A odbiegając od ciążowo-okresowego tematu, mam zmartwienie. Moja Jaśmina prawie nic nie je...tzn. mleko normalnie, z tą kaszką też, owoce jak jej akurat podejdzie, a nigdy bananem nie gardziła. My nadal na gotowym prowiancie jedziemy więc i ona na słoiczkach i od tygodnia nie otworzy pyszczka, nie smakuje jej i już, no tylko marchewkę jadła, mnie w te słoiczki z mięsem czy rybą jakoś kompletnie nie przekonują, więc tego nie je i w dodatku teraz warzyw odmawia. Nie wiem czy to może też przez ten ząb...

• Mamusie
no z co do tego okresu to myślałam że pytanie do mam karmiących bo tam podobno inaczej to wygląda, ja dostałam okres bardzo szybko bo już ok 6 tyg po porodzie i w miare regularny cały czas był,przed ciążą nigdy nie wiedziałam kiedy bede go mieć bo był bardzo różnie a od 2 miesięcy biore tabletki antykoncepcyjne bo chociaż chciała bym to na drugie dziecko na razie sobie nie możemy pozwolić no i teraz jak w zegarku 2 dni po skończeniu opakowania

• Mamusie
Coq nasza mała była ostatnio u lekarza bo przeziębiona była i pediatra zauważyła że jej górne zęby sie pchają i mówiła właśnie że przez te przeziębienie i nadciągające zęby może nie miec apetytu, apetyt akurat miała ale może coś w tym być że Wasza niunia mało je przez ząbki

• Mamusie
A mnie chyba trochę minęło z drugim dzieckiem. Wcześniej chyba tak chciałam, bo maiłam jeszcze takie świeże wspomnienia z ciąży, a teraz po pierwsze absolutnie nie możemy sobie na drugie dziecko pozwolić a po drugie jedna Jasminka dość zamieszania robi 😜 Jak urośnie to i owszem 🙂

• Mamusie
Rita napisał(a):
Coq nasza mała była ostatnio u lekarza bo przeziębiona była i pediatra zauważyła że jej górne zęby sie pchają i mówiła właśnie że przez te przeziębienie i nadciągające zęby może nie miec apetytu, apetyt akurat miała ale może coś w tym być że Wasza niunia mało je przez ząbki

No moja mama też tak mówiła.

• Mamusie
Ja teraz też o drugim narazie nie myślę ale taki straszny sentyment mam jak słyszę ze kolejna kolezanka w ciąży...... Tak troszkę zazdroszczę ale ten cały stan był taki cudny.......ja nie miałam żadnego problemu w ciąży no tyle tylko zeMisio nie chciał sam się urodzić .....za dobrze mu ram było 😉 😉 😉

• Mamusie
Rita napisał(a):
marika321 napisał(a):
Rita Chloe straciła ciążę............

o mój Boże nie wiedziałam przepraszam, strasznie mi przykro 😞

Chloe plamila później beta hcg zaczęło pomału rosnąć aż okazało się najgorsze....ale obecność i miłość do Julusia pomogła jej bardzo

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Ja teraz też o drugim narazie nie myślę ale taki straszny sentyment mam jak słyszę ze kolejna kolezanka w ciąży...... Tak troszkę zazdroszczę ale ten cały stan był taki cudny.......ja nie miałam żadnego problemu w ciąży no tyle tylko zeMisio nie chciał sam się urodzić .....za dobrze mu ram było 😉 😉 😉

Stan wspaniały, i ja też całą ciążę bez problemu, nawet bez tych wszystkich dolegliwości. Nie mamy jeszcze 50 lat, na drugą ciążę jeszcze przyjdzie czas.

• Mamusie
Wanilia tak się cieszę 🤪 dbaj o siebie... o Was 😘 Czyżby szefowa przyspieszyła decyzję? 😉 Mam nadzieję, że zdążysz mnie jeszcze odwiedzić nim znikniesz na L4, bo rozumiem, że w tym tygodniu odwiedziny odpadają 😞... niania... i świetnie, że Weronika ją zaakceptowała 🙂 A zresztą co to za odwiedziny jak wpadasz jak po ogień... zapraszam Cię z córcią i małżonem w jakiś wolny weekend 🙂 tylko kiedy razem ze swoim będziemy mieli wolny weekend??? 🤔
A moja gwiazda dziś została z moją mamą... ja do pracy na 14, mój w pracy do 14, ale coś mu nie zagrało i wrócił dopiero po 16... pierwsza godzina ok, ale następną gwiazda koncert dawała 😜
Okres dostałam 26 maja... mój pierwszy dzień matki temu zapamiętałam 😜 i regularnie jak w zegareczku się pojawia i brzuchol napierdziela, choć nie tak jak wcześniej, ale i tak muszę się proszkami ratować

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Oglądałam właśnie drugi odcinek" lekarzy " i pod koniec była cesarka kurde aż mi się moja cała przypomniała.....i co aż się wzruszyłam.... ☺️ pamiętam jak lezelismy w szpitalu....szok nic się nie liczyło.....tak tylko w tego mojego lobuza patrzyłam....

ja wczoraj oglądałam, bo na tvnplayer oglądam wcześniej i też miałam łzy w oczach w tym momencie serialu