Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

W niedziele pospałam do 10, a dziś dziecię mnie o 6.45 z wyra wywaliło. Wzięłam ją do nas do łóżka, ale już nie usnęłam Zaczęłyśmy się snuć po domu, al gwiazda najwyraźniej się nie wyspała tak się zachowywała, więc się skończyło i sio do łóżeczka - śpi....i ja też się chyba położę. 🙂

• Mamusie
dzień dobry 🙂 Majcia mnie w konia zrobiła-obudziła mnie przed chwilą,podałam jej smoczek zeby nie płakała jak jej mleko bedę robić a ta dalej zasnęła hehehe
Chloe przepiękne zdjecie
Beatka sikałam z tego "tego"
Coq zajeła się wyłapywaniem wagarowiczek 🤪

• Mamusie
żyje.mam niechęć do komputera od dłuzszego czasu 😮 poza tym Jula do przedszkola od wczoraj a Milena leń jak zawsze.przemierzyła na pupie ostatnio z pół metra i to wsio.jak się przeprosze z kompem to się pokażę.na razie boli mnie głowa a moja babcia rękę złamała i jak nie w piz.e to w oko.ciagle coś.dynie zerwałam (znaczy się mąż) i kombinuje co by tu z niej zrobić a że kompa nie używam to nie wiem co...waży więcej niż Jula ta dynia więc ok 17 kg.kloc jak siemasz!!w ogóle to byliśmy na weselu i było fajnie 🙂 zaraz idę na spacer więc do kiedyś tam.baaaaj 😉

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
żyje.mam niechęć do komputera od dłuzszego czasu 😮 poza tym Jula do przedszkola od wczoraj a Milena leń jak zawsze.przemierzyła na pupie ostatnio z pół metra i to wsio.jak się przeprosze z kompem to się pokażę.na razie boli mnie głowa a moja babcia rękę złamała i jak nie w piz.e to w oko.ciagle coś.dynie zerwałam (znaczy się mąż) i kombinuje co by tu z niej zrobić a że kompa nie używam to nie wiem co...waży więcej niż Jula ta dynia więc ok 17 kg.kloc jak siemasz!!w ogóle to byliśmy na weselu i było fajnie 🙂 zaraz idę na spacer więc do kiedyś tam.baaaaj 😉

Asia dzięki, że zajrzałaś. Mam nadzieję,że klawiatury nie zabrudziłaś z tego obrzydzenia do kompa 😜 sorry taki żarcik.
A dynie to u mnie się kroiło w kostkę i do słoików z taką zalewą octową - pycha. Zupy możesz też dyniowej nagotować. 🙂

• Mamusie
Dzień dobry dziewczynki 🙂
Haha a ja właśnie rano z Julką na zakupach byłam i co kupiłam... dynię 🤪 mam zamiar dzisiaj zupkę zaserwować, w necie już przepis obczaiłam, ale jak któraś ma sprawdzony to dawać 🙂 a z dynią mam pierwszy raz do czynienia i nawet nie wiem jak się za nią zabrać ☺️

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
Coq a mam pytanko-jak wymawiacie imię Yasmine? Dżasmin? ja mówie Jaśminka hehe

Bo po polsku to Jaśmina, a Yasmine wymawia się Jasmin 🙂

ładnie 🙂 dzięki juz kiedyś się zastanawiałam a swoją drogą jaśmin to mój najulubiony zapach achhhhhh 🤪

• Mamusie
lece ładnie posprzatać-małżonek dzisiaj wypłatunie przynosi to muszę być grzeczna sasasasa 😎
a wgle kiedyś rozmawialiśmy o tym że ja bezrobotna kura domowa jestem i Adam sobie zażartował że jak chce to mi będzie dawał 3 euro za godzine sprzątania w domu-dzisiaj mu to przypomnę hehehehehe ciekawe co powie 🙃

• Mamusie
Rita napisał(a):
lece ładnie posprzatać-małżonek dzisiaj wypłatunie przynosi to muszę być grzeczna sasasasa 😎
a wgle kiedyś rozmawialiśmy o tym że ja bezrobotna kura domowa jestem i Adam sobie zażartował że jak chce to mi będzie dawał 3 euro za godzine sprzątania w domu-dzisiaj mu to przypomnę hehehehehe ciekawe co powie 🙃

sprytna jesteś 🙃 🙃

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
dzień dobry 😁 😁 😁

przywieźli mi dzisiaj płytki do obu łazienek i do kuchni!!! cudoooooo!!!! 🙂 oj, już coraz bliżej...
)

To się pochwal co wybrałaś 🙂
Niania już poszła bo Weronika uderzyła w kimono więc bez sensu żeby siedziała i czekała aż się obudzi.