Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejo 🙂 ale walicie te strony teraz że szok!! 🤪 wpadłam sie pochwalić że Milence idą jedynki górne naraz.lewa przebita albo prawie bo wygląda jakby tam podłużna dziura była a druga w trakcie ale na początku.Mila troche marudna czasami albo z płaczem się budzi i z takim bólem na buźce...mam nadzieje że szybko wyjdą.
Wanilia oczywiście GRATULACJE 🙂 cieszę sie razem z Wami 😁 oby rzyganie bokiem przeszło 😉
Coq córuchna śliczna 🙂 troche zaczynam się przepraszać z komputerem więc częściej moze będe zagladac i wrzuce jakieś foto bo dawno nie wrzucałam... jutro dzień na wariata ale to kiedy indziej a teraz lece Miluche myć 🙂 dobrej nocki dziołszki 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
heloł
moja gwiazda wyglada dzisiaj jakby miala ospe 😮 w nocy pogryzł ja komar (y) i ma 9 ukąszeń na buźce 🤢 🤢 🤢 🤢 pieprzone owady 😠 😠 😠

Maćka jak coś ostatnio w nocy ugryzło to zrobił się taki okropny ślad, akurat na czole. i to takie wielkie się zrobiło, mega czerwone. wszyscy się pytali czy Maciek się uderzył bo to tak wyglądało

• Mamusie
Rita napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
hehe Coq dobre z ta premdytacją 😁 a mam taki sam problem ze wstawieniem fotek jak Ty-link nie chce mi się z imageshack na forum skopiować 🥴

Nie nie, ja mam inny problem, jak robie browse i otwieram folder ze zdjęciami, to tam świeci pustka 😮 tak jakby on tych zdjęć nie widział.Dziwne bo z tydzień temu zdjęcia wstawiałam. A podobną sytuacje miałam w domu, myślałam, że to może opropgramowanie bo mamy Linuxa, ale teraz mam też Linuxa a wstawiałam i nagle nie mogę 😠

hmm dziwne 😮 no ja nie moge skopiować linka 😞

cos wlasnie sie wklejac nie da na forum ostanio 😞

• Mamusie
wanilia - nie wypowiadam sie po mam niewiele do powedzenia 😉 nocnik juz stoi bo maz zmeczyl zeby kupic, ale jak 3 razy posadzilam Julka, tak w ubranku to byl placz... maz go sadzal 3 razy i bylo ok. ale do wysiedzenia na nim dluzej niz 3 sek to nam daleeeeeekooooo 😉 a tez wcale mi sie nie spieszy,uwielbiam nasze wielorazowe pieluszki, a wydalam na nie tyle kasy wiec niech sie lepiej zwroca, haha 😜
a 12.05 11 lat temu dokladnie urodzil sie moj mlodszy brat Mikolaj 🙂

ulka-drobna dziewczyna Twoja Karolinka ale Ty tez nie jestes wielka, Julek nosi body 86, 80 ma tak na styk! 😉 ale to na dlugosc.

tyle mialam napisac i nie pamietam juz co.. 😞

gdzie nasza Agami?!?!?

aaagaa - ja od 2 dni nie bylam z Jukiem na spacerze,

tylko ciagam go wszedzie ze soba, a to do kolezanki, a to do Praktikera, a to na poczte, no masakra, nasza pracownica na urlopie, i musze paczki ze sklepu internetowego naszego sama wyslac!! w dodatku dzis dzwoni maz - ze pilnie zabieg, wiec Julek do mojej mamy, a ja do przychodni, 12 letni kot okazalo sie jak go otworzylismy ze w dwunastnicy mial welniane rekawiczki od lalki i tak go zatkaly... ale rekawiczka usunieta, kot zyje 🙂 takki stary a taki glupi!

a jutro tesciowie przyjezdzaja o 12 ze szwagrem 🙂
no a w niedziele Chrzest!! 🙂

coq - sliczna ta Twoja mala, jak byla tak jest 🙂

• Mamusie
Chloe dziękujemy.
A pieluszek Ci zazdroszczę. Ja chciałam mieć je bardzo i tak wyszło, że nie wyszło. Chyba mojego męża przerósł duży wydatek na raz, który już dawno by się zwrócił. O plusie dla pupy i środowiska nie wsponminając.
Z kota się uśmiałam 😁 raczej z tego jak go skwitowałaś 😁 dobrze, że odratowany.

Aniqa koszmar co piszesz z tym pogryzieniem. Może masz coś, żeby posmarować...

Moja Jaśmina jeszcze buszuje 🤢 ale miała dziś druga drzemkę od 17 do 18 i o teraz mam 🙂

• Mamusie
chloe napisał(a):
Rita napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
hehe Coq dobre z ta premdytacją 😁 a mam taki sam problem ze wstawieniem fotek jak Ty-link nie chce mi się z imageshack na forum skopiować 🥴

Nie nie, ja mam inny problem, jak robie browse i otwieram folder ze zdjęciami, to tam świeci pustka 😮 tak jakby on tych zdjęć nie widział.Dziwne bo z tydzień temu zdjęcia wstawiałam. A podobną sytuacje miałam w domu, myślałam, że to może opropgramowanie bo mamy Linuxa, ale teraz mam też Linuxa a wstawiałam i nagle nie mogę 😠

hmm dziwne 😮 no ja nie moge skopiować linka 😞

cos wlasnie sie wklejac nie da na forum ostanio 😞

Trzeba korzystać z tej opcji z okienka "obrazek" - ikonka ze zdjęciem

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Chloe dziękujemy.
A pieluszek Ci zazdroszczę. Ja chciałam mieć je bardzo i tak wyszło, że nie wyszło. Chyba mojego męża przerósł duży wydatek na raz, który już dawno by się zwrócił. O plusie dla pupy i środowiska nie wsponminając.
Z kota się uśmiałam 😁 raczej z tego jak go skwitowałaś 😁 dobrze, że odratowany.

Aniqa koszmar co piszesz z tym pogryzieniem. Może masz coś, żeby posmarować...

Moja Jaśmina jeszcze buszuje 🤢 ale miała dziś druga drzemkę od 17 do 18 i o teraz mam 🙂

posmarowalam fenistilem. siedzilam wieczorem w sypialni i czatowalam na te cholerne komary, ale ustrzelilam tylko jednego, wiecej nie widzilam.

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
dziewczyny, potrzebuję Waszych opinii na temat wanny....

obudowana obudową czy mozaiką??? bo płytki odpadają, bo wanna będzie narożna, asymetryczna i wyjdzie taka koślawa, bo przecież płytki się nie zginają

mozaika, moi rodzice maja obudowa i jak sie w to kopnie, a kopnie sie na pewno nachylajc nad wanna, to sprawia wrazenie prowizorki.. no przynajmniej tak jest u nich a dali za to kupe kasy..

• Mamusie
biedny Eluś-życzymy zdrówka bo katar u malucha to masakra
a z tymi komarami to tez koszmar jakiś ;/ współczuje bidulce
Chloe nawet nie masz pojęcia jak ja Ci zazdroszcze-zawsze marzyłam o tym żeby zostać weterynarzem no ale niestety wtedy moich rodziców nie było stac na szkołe dla mnie no a teraz za stara już jestem buuuu

• Mamusie
Rita napisał(a):
Chloe nawet nie masz pojęcia jak ja Ci zazdroszcze-zawsze marzyłam o tym żeby zostać weterynarzem no ale niestety wtedy moich rodziców nie było stac na szkołe dla mnie no a teraz za stara już jestem buuuu

ciesze sie ze komus podoba sie moj zawod, ale w rzeczywsitosci nie zawsze jest tak rozowo... 🙂

• Mamusie
chloe napisał(a):
Rita napisał(a):

ciesze sie ze komus podoba sie moj zawod, ale w rzeczywsitosci nie zawsze jest tak rozowo... 🙂

no wiem wyobrażam sobie ale i tak Ci zazdroszcze 😜