Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Coq zdjęcia super!!! a dekoracje śliczneeeee!!! 🙂

Meliska oj aż ja się zezłościłam jak czytałam o teściowej Twojej, to się udziela 😉 no i wyryczałam się czytając Twój opis...

Asia tort piękny! 🙂

Coq i Beata widzę, że trzymałyście wartę na forum, jak my dostępu nie miałyśmy 🙂 i oklaski za to dla WAS 🙂

• Mamusie
aaaaaa pisac moge czytac nie no masakra;//////
sto latek wszystkim solenizantom i solenizantkom.... i tym juz po roczku i tym co swietuja ... bo weekend bezrzyczeniowy tu byl... tylko tyle co na fb dopadlam sie w weekend:P.... czesciowo poczytalam was w pracy a w domu na kom forum nie dziala ... nawet pisalam do Asii czy jej dziala hehe... na kompie dziala ale ucieka raz jest raz error;/ no i caly weekend tak bylo ze widzialam tylko post Basi:P

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
agami napisał(a):
laski pytanie za sto punktow o ile widzicie moj post.... szczepiliscie dzieci na pneumokoki? bo ja mam jutro szczepienie i nie wiem czy szczepic czy nie i tyle mam watpliwosci 😞(

ja szczepiłam
3 dawki już za nami, jeszcze tylko jedn przypominająca nam została

my jutro idziemy i jakos sie boje... jak nigdy przed szczepieniem tak tego sie boje... to pierwsza dawka by byla;/

• Mamusie
Agami a dlaczego masz wątpliwości???

teraz ja na chwilę zdominuję forum 🙂 🙂 🙂
aaa, w domu już mam drzwi założone 🙂 jutro barierki na schody zakłada, jeszcze tylko raz pomalować klatkę, bo po schodach się pobrudziła, schody raz lakierem 🙂 posprzątać i się wprowadzać 🙂
dzisiaj zamówiłam szafę (kolejny prezent od rodziców)!!! 🙂 no i firanki na dół, karnisze pozawieszane (sponsorami znowu są rodzice) 🙂 kurde, tak dzisiaj mówię do mojego męża, że bez moich rodziców to bylibyśmy daleko daleko... bo teraz naprawdę potrzeba sporo kasy na różne rzeczy, a my już nie mamy nic........ i oni na wszystko po kolei nam dają... a jeszcze na dodatek w prezencie gwiazdkowym dostaniemy mikrofalówkę 😁
zdjęcia jakieś nowe może jutro Wam wrzucę 🙂

aaa, i najważniejsze - W SOBOTĘ PRZYJEŻDŻA MĄŻ!!!!!!!!!!!!!!! NA ZAWSZE JUŻ !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):

aaa, w domu już mam drzwi założone 🙂 jutro barierki na schody zakłada, jeszcze tylko raz pomalować klatkę, bo po schodach się pobrudziła, schody raz lakierem 🙂 posprzątać i się wprowadzać 🙂
dzisiaj zamówiłam szafę (kolejny prezent od rodziców)!!! 🙂 no i firanki na dół, karnisze pozawieszane (sponsorami znowu są rodzice) 🙂 kurde, tak dzisiaj mówię do mojego męża, że bez moich rodziców to bylibyśmy daleko daleko... bo teraz naprawdę potrzeba sporo kasy na różne rzeczy, a my już nie mamy nic........ i oni na wszystko po kolei nam dają... a jeszcze na dodatek w prezencie gwiazdkowym dostaniemy mikrofalówkę 😁

aaa, i najważniejsze - W SOBOTĘ PRZYJEŻDŻA MĄŻ!!!!!!!!!!!!!!! NA ZAWSZE JUŻ !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

a przyjaciolka zasiala warpliwosci .... przeczytala w necie cos i wystraszyla.... ze duzo powiklan ze kilkoro dzieci zmarlo i ja sie boje... ale z drugiej strony wieksza krzywda bedzie nie szczepic skoro do zlobka niedlugo pojdzie...

• Mamusie
Agami my nie szczepiliśmy jeszcze, ale też mamy taki zamiar teraz zaszczepić... a też mi niektórzy w głowie mącą...
Aga to pewnie Cię ze szczęścia już nosi 🙂 a teściowa... temat rzeka 🤢 no myślałam, że swoją wczoraj zabiję... najpierw mi z tą krową wyskoczyła, a później zaczęła tłumaczyć, że przecież już se pogadaliśmy ( ona cały czas nadawała, a my w kuchni między garnkami lataliśmy ) i już nie ma o czym gadać 😮 Szwagierki to w ogóle bez dzieci przyjechały... jednej chore, druga bała się, że w kościele zmarznie, a u nas kościół ogrzewany i cieplutko, więc jeden telefon by wystarczył... będziemy bez dzieci, więc krótko... tylko na obiedzie zostaniemy... nie spędzilibyśmy tylu goooooooodzin w kuchni 😠
Dziewczyny a sanki już kupione?? chwalić się 🙂

• Mamusie
Nie ma u mnie juz sniegu i prawdopodobnie nie bedzie. No chybaze zdazy sie cud 😁
Meliska 😘
Aga wypoczynek do salonu wybralas?

Ide sie umyc i spac, bo Sarka juz spi. Jutro mam wolne, wiec podjedziemy doc swiate sklepu po wienieczny na drzwi, bo wisi jeszcze jesienny.
Dobranoc i mam nadzieje, ze jutro juz forum zadziala dla wszystkich

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):

super !!!!
no i czekamy na fotki 😉

• Mamusie
Melsika opis cudny !!! ocziwiscie też się wzruszyłam ...... 😉 😜 DZIEKUJEMY 🙂

a sanki kupił już jeden dziadziu ......takie dziwne :
http://allegro.pl/sanki-z-pianki-z-oparciem-fommy-classic-green-i2785980752.html
ja bym wolała zwykłe drewniane ale te i tak będą u dziadków więc się nie wtrącałam........ 😉
w planie mam zwykłe drewniane z odkręcanym oparciem a spiworek mam od wózka więc też z śpiworkiem nie planuje kupować... 😜

• Mamusie
Dziewczyny dajecie swoim dzieciakom pieczarki?

I jeszcze takie pytanie : czy wasze dzieci godzą się na przytulanie rodziców...takie zwykłe przytulanie 😜 Moja Jaśmina jak tylko widzi, ze się przytulamy zaczyna krzyczeć, często podbiega i się wpycha między nas. A jak ją trzymam i przyjdzie mąż to go odpycha 🤔

• Mamusie
Hej,

Wczoraj mialam przerabany dzien. Nie dosc ze Maz wrocil do domu dopiero o 1:45 w nocy (wyszedl to pracy na 8:30) to jeszcze Florek bawil sie pilotem i wrzocul go do kibelka i nie dziala 😞 a najgorsze w tym wszystkim jest to ze spadl mi wczoraj ze schodow i teraz ma ogromnego guza na srodku glowy... na szczescie na guzie i strachu sie skonczylo ale widok lecacego dziecka ze schodow byl przerazajacy.... Mam nadzieje ze guz mu szybko zejdzie. Oczywiscie nic go nie nauczylo bo jak tylko sie uspokoil i zaczol byc spiacy oderazu zaczol sie znowu wdrapywac po schodach zeby pojsc spac. Przynajmniej wiem ze nie ma traumy 🙂

• Mamusie
hello 🙂
nie wiem czy miałam problem z forum bo nie miałam na nie czasu,niestety...
Basia współczuje strachu i guza u Florka bo na pewno go jeszcze odczuwa.a nie macie barierek na schodach??u nas są drzwi więc bezpiecznie w miarę.z Julą nie było problemu 🙂
aga męża będziesz miała w domu,o jak fajnie!!! z łóżka nie wyjdziecie przez tydzień 😁 jak pierwsza miłość,no i synuś wreszcie tatę zacznie poznawać!
Coq ja nie daję pieczarek bo wszystkie grzyby są cieżkostrawne a lepiej nie ryzykować bólu brzuszka u maluszka 🙂
też jestem sto lat za murzynami z życzeniami dla dzieciaków więc nie gniewajcie się ze bezimiennie ale ja Wasze wszystkie dziewczynki i wszystkich chłopaczków całuję na odległość i przytulam mocno!!zdrówka szcześcia,kochających zawsze rodziców i słońca na każdy dzień życze naszym Bączkom najkochańszym!!!
u nas koleżanki były wczoraj i teraz na spacer też się wybieramy tylko Milenka śpi więc dojadać ciasto wpadną 😁 a ja łepetynę muszę umyć a tak mi się nie chce...
Wanilia gratuluję synusia!!!! mi się może za 3 razem uda 🙃