Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Dzień dobry 😉 wstalismy....... 🙂 już.... 🙂

Dzień dobry 🙂 Ja też wstałam 😜 A Werka odsypia noc 🥴 Obudziła się o 2 i walczyła do 4.30 - u nas to standard przy ząbkowaniu nie wiem tylko czy dzisiejsze tańce były z okazji obu czwórek dolnych czy impreza rozłoży się na dwa razy 😜
Szkoda mi M bo też się obudził oczywiście...Ja sobie rano odespalam a on o 6.30 wstaje...
Pammat zdjęcie na tle choinki naprawdę śliczne 🙂
Asidudzika wpadaj częściej do nas bo się coraz bardziej opuszczasz 😜 A my Twoje posty czytac lubimy więc się ogarnij z tym prasowaniem i zapraszamy 🙂
Agami a Ty nie cudakuj 😉 Ja mam czas na forum bo caly dzień siedzę sama to do kogoś gębę muszę otworzyć 😁 Komp i tak włączony to co jakiś czas lukam skontrolować sytuację. A w domu bywa różnie, czasem jak Weronika jest bardziej absorbująca to nie zdążę zrobić czegoś co sobie zaplanowałam mimo że na L4 siedzę więc mam niby czas. A Ty swoją organizacją pewnie niejedną z nas byś zawstydziła, znalazłaś w sobie siły i motywację żeby znaleźć nową pracę - choćby to 😘

Zapomniałam się pochwalić że Weronika od dwóch dni wstaje bez podparcia, odpycha sie od rączek położonych na podłodze i wstaje 🙂 Ale z utrzymywaniem równowagi w tej pozycji nadal nie ma szału

• Mamusie
Do ilu stopni na minus wychodzicie na spacer????
Bo w tamtej zimy wychodzilam do -5 ale młody tak.zakopany w wózku że pewnie nawet tam 0 miał 😉 a teraz to nie wiem.....tzn dziś też w domu.... 😞 siedzimy ale musi się poświęcić synus.....bo u nas -8 więc nie będziemy ryzykować z chorymi zatokami.....

U nas znowu stadium mamo nie opuszczaj mnie na krok...... 🤢 jedyne miejsce gdzie mógłby siedzieć pół dnia sam to chyba w zmywarce..... 😮 więc mogę zapomnieć nawet o sikaniu w samotności 😉

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Ja spałam do 9 ale nie jetem wyspana, bo od 5.30 pieseczek sąsiadki skomlał i ujadał 🤢

Marika chyba nie tylko wg przysłów dnia przybywa od stycznia, więc jak najbardziej się trzymaj tej prawdy 😉
Pammet brawo za wykorzystanie dnia i pokonania tyle roboty!!! 🙂
Wanilia gratuluję Weronice, z czasem będzie coraz lepiej 😆

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Do ilu stopni na minus wychodzicie na spacer????
Bo w tamtej zimy wychodzilam do -5 ale młody tak.zakopany w wózku że pewnie nawet tam 0 miał 😉 a teraz to nie wiem.....tzn dziś też w domu.... 😞 siedzimy ale musi się poświęcić synus.....bo u nas -8 więc nie będziemy ryzykować z chorymi zatokami.....

My na termometr patrzymy tylko żeby wiedzieć jak sie ubrać - a wychodzić będziemy pewnie do
-15, tyle ze na krócej. Ja tam jestem zwolenniczką zimnego wychowu 😉 Bardziej mnie zastanawia dzisiejsza pogoda bo mgła straszna a wilgoć moim zdaniem jest gorsza od mrozu. No ale na chwilę wyskoczymy i to chyba od razu bo koleżanka za chwilę z psem jedzie za Odrę więc się podłączymy na pół godzinki
Werka własnie wstała i mleko pije

• Mamusie
hej kochane mój mały nadal zębow nie widać tylko zalążki jakiś prześwit hehe!!!
Dziś wstał o 4 rano i on już nie będzie spal a mi sie tak chcialo ale jakos przegnilam do 6,30 potem poszedl po 8 spac!!!!
Teraz spi a ja do pracy na 15 wiec popoludniu z tatusiem!!!
Ja dzis obiadek zrobilam ale do pracy biore!!!
Nie wiem dlaczego zdjec nie widzicie!!!
BEATKA pamietam jak ci pisalam na gg a teraz nawet tam nie wchodze hehe!!!
Ty roczek szykujesz tak???
Marika ciesze sie ze ci przechodzi juz chorubsko!! my na spacer wychodzilismy w tamtym roku jak bylo minus 10 a w tym tak jak Wanilka do -15 na chwilke!!!!