Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
moja konstancja chodzi od tygodnia już po nóżkach sama i zamiast się bawić wali takie.kilometry zeby się licznik zgadzał ze hoho dostała pełno zabawek a na urodziny 3 pary kolczykow jedne z łańcuszkiem jedne złote motylki z kamieniami od mojej starszej siostry jedne kwiatki z rozowyn oczkiem od młodszej siostry mojej jej chrzestnej a trzecie kwiatki z łańcuszkiem od moich rodziców i super zabawki ineraktywne :-) i pieniążki więc super dziecko się cieszy Dobranoc ;-)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Ja się żegnam. Głowa mnie rozbolała.
Dobranoc 🙂

No takie teksty to do męża chyba 😜

Hahahaha, ale się uśmiałam z rana 😁

Aga to ja widzę, że my dwie takie zestresowane do fryzjera chodzimy 😉 A "twój najpięjniejszy uśmiech świata" słodki jest 🙂
Meliska dołączam do klubu piżamowych i bezmakijażowych w tę niezwykłą noc 😉

• Mamusie
hej kochane!!!! ja w pracy ludzie łażą ale teraz mi się udało napisać!!! Dziś zostawiamy małego z moją mamą i jedziemy 12 km dalej na sylwestra do mojego brata!!!!
Zyczę wszystkim wesołej zabawy sylwestrowej i dużooooo zdrowia w nowym roku!!! Jak zdrowie będzie to wszystko będzie !!! pozdrawiam

• Mamusie
marika321 napisał(a):
a już po szampanie...... 😉 🙃 🙃 🙃 tylko lampka główka kiepska 😜 zaraz chyba się wygazuje....

No proszę, proszę 😎
Wanilia rozumiem, że mąż w domu? 😉
Aga a Ciebie chciałam pytać, jak się w nowej sytuacji odnajdujesz, z mężem pod jednym dachem? W końcu sporo czasu byłaś na co dzień sama.

Mnie się dziś na sprzątanie zebrało i tak chodzę i ciągle coś czyszczę. Ale wyjdziemy z Jaśminą na spacer niebawem.

• Mamusie
Czyżbym była najaktywniejszą forumowiczką dnia dzisiejszego? 😁

Agami buziaki dla Kubusia, też biedaczka często coś łapie!!! Oby na katarze się skończyło!

Mi znowu dziś Yasmine w wózku usnęła, więc znowu nici z parku i wypuszczenia na wybieg 😎

Niby grudzień, 16.30 a w ogóle szaro się jeszcze nie robi, piękne słońce świeci.

• Mamusie
To może i ja już życzenia złożę 😎

Oby Wam się drogie dziewczęta układało po waszej myśli, żebyście zdrowiem się cieszyły wraz z waszymi bliskimi, żebyście zarabiały tyle, żeby i na zachcianki jakieś starczało, żeby domy łatwo i szybko się budowały a innym ładne mieszkania trafiały, komu trzeba nowego samochodu życzę, kto marzy o podróży niech też mu się spełni!!! Szczęśliwego Nowego Roku 2013 😘 😘 😘

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
To może i ja już życzenia złożę 😎

Oby Wam się drogie dziewczęta układało po waszej myśli, żebyście zdrowiem się cieszyły wraz z waszymi bliskimi, żebyście zarabiały tyle, żeby i na zachcianki jakieś starczało, żeby domy łatwo i szybko się budowały a innym ładne mieszkania trafiały, komu trzeba nowego samochodu życzę, kto marzy o podróży niech też mu się spełni!!! Szczęśliwego Nowego Roku 2013 😘 😘 😘

Piękne życzenia więc.bardzo dziękuję 😉

• Mamusie
Ja moje kochane trochę plany wyzmieniałam i do znajomych jeszcze innych uderzamy..... 🙂 więc w troszkę większym gronie go spędzimy...... 😉 no i z tej okazji musimy spać u mojej mamy bo Misia tam zawoze a w nocy chce go mieć przy sobie więc wszyscy tam śpimy.....a planuje wrócić domu max 1 bo koleżanka do której idziemy ma na marzec termin więc nie chce jej na głowie siedzieć.....tak więc muffiny siedzą w piekarniku jeszcze ślimaki z tortilli zrobię i ruszamy na imprezke....no wiadomo jeszcze włosy umyć i coś do ubrania muszę wymyślić.....ale dam radę 🙂 a mój M w związku z tym że chce jutro na narty jechać to dziś kierowcą jest 🙂 i z picollo na imprezę idzie 🙃

szał 😉 😉 😉

• Mamusie
halo 🙂
juz u nas szczelają 😮 😮 😮 my przez 10 lat zwiazku tylko 2 razy bylismy na prawdziwej zabawie sylwestrowej, a tak to domówki, a zeszly rok i w tym to we trojke przed tv 😎 generalnie nie narzekam, tylko m jak zwykle depreche noworoczna łapie, wiec marnym towarzyszem jest 😉
Ja rownież życze Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrówka dla Was i Waszych bliskich, a przedewszystkim dla Naszych Dzieci Grudniowych 🙂 bo jak jest zdrówko, to jest git 😎

• Mamusie
no to zaczynam 🙂

Coq pytasz jak życie z mężem pod jednym dachem, bywają chwile, że się łapie na tym, że samej mi było dobrze, bo wiedziałam gdzie co położyłam i tego typu sprawy. ale to rzadkość. powiedziałam M., że ma się przestawić, że już nie mieszka z ogrami tylko z rodziną 😉

Marika zębów mamy 10 albo nawet 11, nie da się zobaczyć tego ostatniego 😜 Maciek strzeże tej tajemnicy 🙃

Agami buziaki dla Kubusia 😘 zdrówka 😘

no ja już po kąpieli, włoski umyte, co prawda bez makijażu, ale... mąż teraz w łazience, goli się, kąpie 🙂 Maciek już śpi, w kominku już rozpalone, i tak sobie posiedzimy, może też po moich rodziców zadzwonimy, bo nigdzie nie idą. tylko o północy tata idzie złożyć życzenia mieszkańcom pod Urząd Gminy.

W Nowym Roku życzę Wam wszystkim realizacji swoich planów, marzeń 🙂 a potem wybrania sobie jeszcze bardziej wydawałoby się odległych marzeń i ich także spełnienia. Życzę dużo zdrowia, bo jak ono jest to naprawdę wszystko jest dobrze. Życzę Miłości bo bez niej to każdy dzień byłby smutny, nijaki i jakiś bez celu. Życzę Wam niezapomnianych chwil, przeżyć, emocji. Aby nasze Maluszki rosły zdrowo, żebyśmy były z nich dumne. Bo dla nas to te mały szkraby są najważniejsze na świecie! 🙂
Życzę szczęścia 🙂 😘 😘 😘

• Mamusie
Ja już w piżamie... właściwie już do spania gotowa... no ale... imprezę czas zacząć 😁 😁 haha zupełnie trzeźwa sobie siedzę i to już drugi rok z rzędu 😜 nie żeby mi żal było 😉 popijam sok z granatów i winogron... przynajmniej rano nie będzie mnie łeb boleć 😁 Mnie sąsiedzi na wieczór zapraszali, ale odmówiłam... jakiś taki dzik się zrobiłam ☺️ a tak prawdę powiedziawszy siedziałabym jak na szpilkach i nasłuchiwała w niani czy dziecko śpi, więc wolę na luzaka przy soczku siedzieć... a poza tym te moje włosy... wstyd się między ludźmi pokazywać 😜

• Mamusie
I ja Wam dziewczynki życzę... jak to mówią... nie gorszego od starego... wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok 2013... oby ta 13-tka była dla nas szczęśliwa 😘
A ja toastu soczkiem wznosić nie będę... oj nie 😜 poszalałam i już se wyciągnęłam z lodówki pepsi z gazem... a co 😁