Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Rita w walce o porządek wspieramy ale na tego twojego m zabraniamy narzekać!!!!! Wrócił po pracy z zakupami, ugotowal,dzieckiem się zajął.....jeszcze prezent dostała!!!!!!!!

Nie słyszałam by któraś grudniowka takie cuda na żywo u siebie widziała 😉

a widziała??????

Jak mi się przyśni to zobaczę 😎 Co prawda zakupy mąż zrobił, ale w kuchni palcem nie tknie. 🤔 A szkoda, bo uważam, że wspólne gotowanie to fajna forma spędzania czasu.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Rita no Ty to masz męża 😁

chociaż u mnie zdarza się tak, że zrobi coś do jedzenia, bawi się z Maćkiem i nawet jakieś czekoladki czy kwiatki dostanę 🙂 ale nie zdarza się to zbyt często 😉

ale nie mogę narzekać w sumie na niego, dzisiaj nie było go 2 godziny, a poza tym czasem to od 6 rano się Maćkiem zajmował 🙂 do wieczora 🙂 w ogóle ostatnio jakby fajniej jest, ponownie się dotarliśmy chyba (bo jednak przerwa sporo zmienia) 🙂 🙂 🙂

a co do herbatki to u nas w 90% przypadków robi M. 😁 i dostaję już taką gotową, odpowiednio posłodzoną z cytrynką 🙂

• Mamusie
hej ho.... ☺️ co tam u Was?u nas dziewczynki tydzien byly.. kuzynki wiec bylam z 3 dzieci wiec czasu na forum brak....ale mam nadzieje ze po niedzieli jak pojada wszystko sie uspokoi... mlodemu humorek wrocil.... chyba zeby przestaly go meczyc i normalnie mam wrazenie ze mi ktos dziecko podmienil....usmiechniety, zadowolony bawi sie spiewa tanczy 😉))normalnie mega zadowolony wczoraj byl..
jak Kalinka?
hehe co do meza to u nas roznie raz sa dni ze mam ochote go udusic... bo nic nie robi... ale w wiekszosci to on odkurza, myje naczynia, robi zakupy czasem spagetti ugotuje... do braku kwiatkow juz sie przyzwyczailam ... herbatka zawsze jest i jak w dzien widzi ze sie mlodym zajmuje to i herbatka i kolacja czy cos... w niedziele zabiera mlodego i daje mi do 9-10 pospac to ze narzekac nie moge 😉)) chociaz sa dni ze mam ochote go spakowac i na madagaskar wyslac z biletem w jedna strone:PP
Coq zle zrozumialam? 😉 zjazd u ciebie? 😉)) to ja tez sie chetnie z Kubalinskim załapie ;DDDD
holi na bombie był mega wypas usmialam sie hehehe 😉))
jak Maciejki gips? trzyma sie czy tez roztrzaskal go jak poprzednio?

• Mamusie
Starożytne Clermont Ferrand jest bramą do wulkanicznej Owernii (Masyw Centralny). Kraina to piękna i pejzażysta. Mnóstwo młodych (choć już nieczynnych) wulkanów, średniowieczne kamienne miasteczka, jaby wyrosłe razem z krajobrazem, kalderowe jeziora, krzepkie wino i w ogóle dobra atmosfera.

no to lux 😎

• Mamusie
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
marika321 napisał(a):
Coq pięknie się załatwiłaś zjazd u Ciebie 😉 no ale plac zabaw duży na dole rozbijemy miasteczko namiotowe 😜 😉

lecę na google sprawdzić gdzie to "klermontowo " 😜 😎

ja sprawdziłam i mi wyszło 1827km 🙃

😉

Haha, to trzeba busa wynająć cobyśmy wszystkie się zmieściły 😜 Autostradą wcale nie tak daleko 😉 To sie Coq zdziwi jak się obudzi 😁
Marika Ty mnie budzić nie musisz- ja codziennie wstaję M kanapki zrobić - tyle że zazwyczaj o 7 wracam do łóżeczka ☺️

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

😎 😎 😎 A zdziwiłam się 😁 😁 😁
To kto mi ten zjazd zorganizował? 😎
Na namiot faktycznie jest miejsce na placu zabaw 🙃 Ale wszystko zależy od liczby gości, rozumiem, że teraz na liście jest Wnilia, Agami, Marika i Aga? - może Was udałoby się upchnąć w mieszkaniu 😁
Opis miasta już znaleziony, reklamy nie muszę robić. 😉 Kilometry też policzone. Teraz tylko transport załatwić 😁 😁 😁
Tylko na kiedy mam się szykować? Dalej wiosna-lato 2014?

p.s, Dawno sie tak z rańca nie uśmiałam na forum 😁 😁 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Dzień dobry 🙂

😎 😎 😎 A zdziwiłam się 😁 😁 😁
To kto mi ten zjazd zorganizował? 😎
Na namiot faktycznie jest miejsce na placu zabaw 🙃 Ale wszystko zależy od liczby gości, rozumiem, że teraz na liście jest Wnilia, Agami, Marika i Aga? - może Was udałoby się upchnąć w mieszkaniu 😁
Opis miasta już znaleziony, reklamy nie muszę robić. 😉 Kilometry też policzone. Teraz tylko transport załatwić 😁 😁 😁
Tylko na kiedy mam się szykować? Dalej wiosna-lato 2014?

p.s, Dawno sie tak z rańca nie uśmiałam na forum 😁 😁 😁

jeszcze chyba Basia się pisała 😜