Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
marika321 napisał(a):
pytanie kupowała cos któraś na zalando??? macie jakieś doświadczenie z tą stronką??

Zajrzałam i zaczynam się zastanawiać:
http://www.zalando.pl/stups-obuwie-do-nauki-chodzenia-niebieski-s2113a01h-503.html
musze opinii poszukać

Podobają mi się 🙂 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
wanilia napisał(a):
marika321 napisał(a):
pytanie kupowała cos któraś na zalando??? macie jakieś doświadczenie z tą stronką??

Zajrzałam i zaczynam się zastanawiać:
http://www.zalando.pl/stups-obuwie-do-nauki-chodzenia-niebieski-s2113a01h-503.html
musze opinii poszukać

Podobają mi się 🙂 🙂

Mi też, cena super bo juz z przesyłką. Chyba zamówię 21 rozmiar (zimowe mamy 19) i najwyżej poczekają chwilę. Opinie na necie mają b.dobre
A w tygodniu wybieram się na polowanie......na buciki właśnie 😉 Myślę o czymś z emela ale musimy przymierzyć jeżeli mają być na już

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Butki fajne 🙂
Wanilia mój.M się zdecydował na kurtkę narciarską wczoraj zamówił i muszę właśnie zapłacić więc na dniach będę wiedzieć co i jak...opinię są spoko ale.nikt znajomy właśnie jeszcze nie kupował.....i dlatego pytałam

Ja czytałam opinie o butach a nie o stronce 😜

• Mamusie
a ja Maćka wsadziłam do wózka. bo albo podlatuje do grzejnika i przekręca pokrętło, albo do kominka i wysuwa szufladkę na popiół (kominek oczywiście wygaszony dzisiaj). i wkurzyłam się już ciągłym braniem go i odnoszeniem w inne miejsce. a ten mały łobuziak jak na złość za chwilę z powrotem przybiegał w niedozwolone miejsce.

i telewizor mu włączyłam, jakąś bajkę ogląda 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a ja Maćka wsadziłam do wózka. bo albo podlatuje do grzejnika i przekręca pokrętło, albo do kominka i wysuwa szufladkę na popiół (kominek oczywiście wygaszony dzisiaj). i wkurzyłam się już ciągłym braniem go i odnoszeniem w inne miejsce. a ten mały łobuziak jak na złość za chwilę z powrotem przybiegał w niedozwolone miejsce.

Metody więzienne stosujesz 😎

A Jaśmina dalej śpi 🤔 już prawie trzy godziny!

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
pojechały 😞 a ja jak zwyle rycze jak bóbr hehe

😞 rozstania są okrutne! 😘

noo Adam juz wie ze po odstawieniu kogoś z mojej rodziny na autokar muszę mieć z pół godz dla siebie żeby sobie popłakać w spokoju
teraz musze posprzatac trochę bo o 22 nastepna zmiana przyjeżdża-szwagier z narzeczona i pasierbicą, a taka padnięta jestem/małą zęby mączą a do tego kataru dostała wczoraj i nockę mieliśmy fatalną-co godzinę średnio sie budziła do czyszczenia nosa-masakra a w dzien nie mogłam pospac bo z dziewczynami chciałam posiedziec
jutro nadrobie zaległości

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Metody więzienne stosujesz 😎

A Jaśmina dalej śpi 🤔 już prawie trzy godziny!

bo naprawdę nic na niego nie działało. jak nie szufladka to regulator od grzejnika odkręcał całkiem...

ale bajka się spodobała 🙂 posiedział 15 minut no i potem oczywiście wypuściłam 😉

• Mamusie
hej kochane!!!! My sobotę mieliśmy super na imprezie było super!!!
Mały został u teściów i spoko noc przespał a my wybawiliśmy się do 2 w nocy a potem wróciliśmy do mieszkania swojego i wyspaliśmy się do 11 ale EKSTRA mówię wam 1 raz tak miałam od czasów bez małego!!!
Dziś mały już śpi a my siedzimy ze znajomym i z M i pijemy piwko!!!

• Mamusie
Aga my dopiero na Wielkanoc jedziemy ,tak ze jeszcze troche, mama i siostra chetnie by jeszcze zostaly ale ze szwagier z rodzinka przyjezdza to stwierdzily ze ciasno bedzie i wolaly jechac w sumiesie ne dziwie bo dla nich to obce osoby i niezrecznie by bylo

Holi ale super mieliscie weekend ,ja juz nie pamietam kiedy na imprezie bylismy

Ja domek wysprzatalam porzadnie jeszcze raz teraz mi podlogi schna, oni przyjada po 22 a wiec z czystym sumieniem moga mi wszedzie zagladac-czysciutko hehe

• Mamusie
oj ja też bym na imprezę poszła jakąś... wczoraj była ostatnia sobota karnawału, a my przez cały karnawał nigdzie nie byliśmy 🤨 tyle co impreza u nas była.
ale ja do jakiegoś klubu bym poszła...

a teraz mamy czysto prozaiczny problem. wyjście na taką imprezę do night clubu u nas to koszt co najmniej 150zł dla nas, tu wejściówki, jakieś piwo, drinki. no a my tej kasy nie mamy, a nawet jak mamy to są rzeczy pilniejsze... no cóż

a jeszcze w kwietniu mamy 2 wesela... a w maju 2 komunie 🤢

• Mamusie
Do mojej mamy siostra przywiozła siostrzenice na 2 tygodnie na ferie 🙂 (4i7 lat)Misio w niebie i super się z nimi bawi 😉 to te ze Ślunska 😉

Aga bon działa ale to M zamawial...

Misio śpi ale wypił z 10 ml i wywalił butle .....kurde nie wiem co to będzie bo to się u nas nigdy nie zdarzyło 😮 a Misio w nocy nie je od maja.... 😜.to chyba się do jasnej...nie obudzi w nocy na mleko....no bez jaj......no ciekawe co on to wymyślił..... 🤔