Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Rita napisał(a):
hej mamusie
mam tylko chwilke więc nadrobie jutro i tylko daje znac ze podroz byla ok -wyroilismy sie w 12 godzin i mala grzeczna byla
dzisiaj oderalismy tatusie ze szpitala i juz wiem wszystko-trafil tam bo mial zawal 😞 dzisiaj wyszedl ma torbe lekow i adam mu zastrzyki w brzuch robi- 4 kwietnia bedzie mial operacje -bajpasy-jestem zalamana 😞 😞 😞
jutro nadrobie-zdrowka i buziaki

Rita przykro mi, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Może Cie pocieszę trochę, moja mam też miała zawał 5 lat temu, a dziś z serduchem jest wszystko dobrze. Oczywiście laki musi przyjmować, ale ma się dobrze. 🙂

Marika hahaha super zdjęcia. Kabanos prawie Misiowi oczka by wylizał 😉

• Mamusie
witam kochane!!
Agami Kubuś przesłodki fakt wydoroślał ale bym go zchrupała kochaniutki
Marika super zdjęcia z kabanoskiem!!! Michałek kochaniutki też
Basia Wrocław piękny i Florek też!!!Jakoś w kombinezonie wygląda na mniejszego!!!
Ja w pracy mały ruszek

• Mamusie
M. w pracy, Maciek śpi więc mam czas dla siebie no i dla... Was oczywiście 😁

Maciek nadal chory... tzn gorączki nie ma, bawi się normalnie, raczej nie marudzi. no ale ma zapchany nosek i trochę pokasłuje. ale nie da sobie wyczyścić noska niestety... od razu jakby jakiś spazmów dostawał tak zaczyna się wić, no i zaczyna się zanosić wtedy płaczem więc pasuję.

poza tym w pracy na razie jest naprawdę fajnie, nie chce zapeszać 🙂 ale towarzystwo fajne 🙂 można pośmiać się, pożartować, pogadać nie tylko o pracy, a i pomocni są bardzo 🙂 jak o coś pytam to spokojnie odpowiadają, pomagają 🙂 ja jeszcze nie mam dostępu do systemu, żadnych haseł ani nic. więc patrzę jak oni robią w systemie. i trochę mnie puszczają na swoje komputery i siedzą przy mnie, a ja coś robią. dzisiaj np przelewy księgowałam 😁 oprócz tego codziennie rano zajmuje się wyciągami 🙂 a od czego będę później to się okaże 😉

jutro mamy szkolenie bhp i coś tam jeszcze, jakieś raz na 5 lat. no i akurat się załapałam. ale nie wiem co za dureń wymyślił to szkolenie w sobotę przed świętami... bez sensu...
no ale nic. oczywiście pójdę. nie wiem ile potrwa, ale wiem, że od 9 i podobno na 16 planowany jest obiad... czyli wychodzi na to, że długo.... 🤢

no a teraz zabieram się za czytanie i oglądanie zdjęć, bo mi gdzieś mignęły 😉

• Mamusie
Coq zazdroszczę Ci tego ciepła... u mnie zimno i dzisiaj prawie cały czas śnieg sypał, teraz też sypie... 🤨

Nova 😘 😘 😘

Agami jaki Kubuś 🙂 rzeczywiście się zmienił, tak spoważniał 🙂 i doroślejszy jakby się zrobił 🙂

Wanilia oczywiście Weronika na saneczkach wygląda pięknie 🙂 uśmiech jest uwieczniony to dobrze 🙂

Basieńka no super zdjęcia Florka 😁

Marika jaki Michałek już dużyyyyy!!! 🙂 a zdjęcia z pieskiem świetne 🙂

Rita zdrowia dla taty Twojego 😘 na pewno nie chcieli Cię martwić, dlatego nie powiedzieli Ci wcześniej.

• Mamusie
Cześć...

Bolesnego ząbkowania ciąg dalszy 🥴
Do tego doszła mega gorączka...Pączek odsypia nockę, a ja ledwo co na oczy patrzę 😞

Słońce świeci jak szalone ale nawet to mnie pozytywnie nie nastraja 😞

Miłej soboty mamuśki 😘

• Mamusie
Ja pitole dopiero wstałam...... 😮 m był od rana z Misiem ale aż mi głowa pęka.....nie pamiętam kiedy pospalam do ...prawie 11 🙃

U mnie też słońce 🙂 idę coś robić.....chłopaki widzę śpią.... 😉 wykończyli się chyba nawzajem....

Nova skarbie aż trudno uwierzyć że Prezes aż tak długo się męczy z tymi ząbkami....żele na dziąsła ,syropy nie pomagają???? Bardzo. Wam obudwojgu współczuję!!!! Ściskam 😘

• Mamusie
Hejka wam.
Agaa super ze ci sie q pracy podoba ze ekipa fajna to naj naj jest. Wdrozysz sie zaraz i bedzie super. Wazne ze maciejka sie ma dobrze.
Marika mowisz ze pospalas do 11 rewelacja a ja pospalam do 6.40 a maz malego wzial po 6. He.
Nova rowniez bardzo wspolczuje tego zabkowania.
Kurde dzis u nas nudy nie ma sie do kogo zwalic na kawe

• Mamusie
dzien dobry 🙂
my juz po spacerku 🙂
w mieszkaniu posprzatane, byla Pani 🙂 🙂 🙂
ostanie 3 dni to ja w pracy bylam a maz z malym, i powiem Wam ze tak nabralam sil ze teraz nawet jak maly sie rzuca z nerwami na podloge to mi nie podnosi cisnienia 😉

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Moje dziecko niespodziewanie usnęło 🤔 Zrobiłam jej mleko, położyłam na kanapę i poszłam do kuchni... wchodzę po 5 minutach, a ona śpi 🤔

U mnie dziś przeplatanka, jak wstałam o 7 były chmury, jak wychodziłyśmy po 10 na spacer słońce, więc w moim płaszczyku się gotowałam. Teraz znowu chmury i ciągle zanosi się na deszcz.

• Mamusie
Jaki trafiony ten obrazek Chloe....ja właśnie muszę wysprzątać.....M z Misiem poszli na sanki ale oczywiście po małej awanturze bo mu się nie chciało ruszyć.....on posprząta.....ta...tylko że robi to strasznie długo tak mnie wkurzyl że aż miskę p 🥴lastikową rozwaliłam...... 🥴
Tak mi nerwy dostawiły..... 🤢

Teraz sprzatam ......

A wieczorem na 30 kolegi idziemy 🙂

• Mamusie
Heja...
Właśnie wróciłam z młodym od lekarza...w końcu trafiłam w jednym czasie na lekarza i wysypkę!!!!!
Na dzień dobry dostał zastrzyk odczulający 😮 😮 😮
Konieczne będą testy alergiczne...ciekawe kiedy się załapiemy 🤢
Przy okazji jak lekarz zobaczył jego dziąsła to się za głowę złapał 🤔
Powiedział, że wygląda to tak jakby wszystkie zęby naraz chciały mu wyjść i stąd pewnie to jego tragiczne zachowanie 🥴 Katar, kaszel, gorączka i znerwicowanie = ząbkowanie 😮

• Mamusie
Dzien dobry
U nas padał śnieg, ale teraz juz prawie go nie ma. WOlałabym białe Boze Narodzenie niż białą Wielkanoc 😜
Poza tym niedaleko nas w sobotę jest polska święconka, więc za tydzień pomaszerujemy z koszyczkiem 😆
DZiewczyny ta wiosna to ona wogóle przyjdzie czy zima już na zawsze? 😜 🤔

• Mamusie
hej kochane my dziś ogólnie dzień spoko!!! U teściów byliśmy posiedzielismy dzien przeleciał!!!Zaraz idziemy spac!!! Mały zasnął o 19.30!!!
Chloe cieszę się że w końcu lepiej u ciebie że się zrobiłaś bardziej spokojna!!!
Nova to faktycznie mały Prezes to mega boleśnie ząbkowanie przechodzi i wszystkie ząbki naraz biedaczek!!!
Mój ma narazie tylko 4 ząbki i nie wiem co będzie dalej!!!
Hmmm
Beata witam!!
Marika miłej zabawy dziś na 30 u kolegi

• Mamusie
heja
ale mnie dopadla szara dupna rzeczywistosc...masakra, normalnie dzikus sie robie, zero zycia towarzyskiego 🤢
a poza tym nie pisalam wam, ale od jakiegos czasu jest cicha wojna miedzy mna a babcia mojego m. z ktora mieszamy...jakos nigdy mnie nie lubila, ale teraz to juz hardkor...ona wszystkim gada, że ja jej rzeczy kradne 😮 kumacie???ze niby jej jakies rzeczy gina z kuchni, jakies miski czy garnek czy co tam sobie w tej stetryczalej bani wymysli 🤢 ze niby kradne i do mojej mamy wyworze 😁 nosz kurwa mac, ona juz od jakiegos czasu ciagle na mnie gada, ale dotychcczas to mowila w domu, a teraz to zaczela obcym mowic, jak ktos do niej przyjdzie. wczoraj do m. zadzwonil jego wujek z pytanie co sie u nas dziej, bo mu jakis znajomy powiedzial, ze babcia sie skarzy. ja pierdole, mam ochote jej zajebac, zlodziejke ze mnie robi

• Mamusie
Moja Jasmina JUZ spi 🤔 no ale po tej wczensej niespodziewanej drzemcz sie nie dziwie. Co najlepsze, znowu poszlysmy zrobic mleko, wricilysmy do sypialni, polozylam ja, odwracam sie zaraz a ona spi 🤔 😁

Aniqa wybacz, ale smiac mi sie chcialo jak twojgo posta czytalam 😁 😁 😁 😎 "stetryczalej bani" 🤪 😁 😁 Ale wspolczuje rzecz jasna, bo niezly obraz Ciebie maluje ludziom 🤢
Zyczie towarzyskie? Nie pamietam co to jest!

Nova no wspolczuje Ci kobietoooooooo!!!!!!!!!! Jak Prezesowi musza te zeby wychodzic, ze az lekarz zdziwiony stanem dziasel - auc! Scisam Was dwoje! 😘

• Mamusie
Fuck!!!
Napisałam mega posta i młody mi go skasował 😠

W skrócie:

Hejka w słoneczną niedzielę 😎

Młody zaczarowany przez wczorajszy zastrzyk - budził się tylko 3 razy w nocy i spał do 9-tej 😮 😮 😮 😮 😮
Okazuje się, że spotęgowany napad kataru to też po części przez alergię bo po zastrzyku i syropie na alergię nie było w nocy tragedii 🤪

Muszę kończyć bo bramki nadal brak, a już mi z pola widzenia zniknął 🤨

Buziale mamuśki i dzięki za dobre słowa 😘 😘 😘

Zdrówka i słoneczka wszystkim życzę 😘 😘 😘