Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa znam ten ból...na szczęście nie na swojej skórze go poznałam ale moja bratowa tak miała i to dosyć dłuuugo 🤨

Marika może i pożałujesz ale i miło czas wspominać będziesz 🙂

Rita jak tam tata???

Ja zaraz z moim do szpitala jadę bo się poślizgnął wczoraj i ma kolano jak balon 😮

• Mamusie
O mamciu ale dziś nieziemska frekwencja 😉
Jakby nie wiadomo jak ciepło u Was było i na dworze byście niedzielę spędzały 😉

Ja muszę jak najszybciej malowanie klatki schodowej zaliczyć bo bez bramki na schody jak bez ręki...nie mam własnego życia tylko za młodym non stop chodzę 🤢

Ola sobie gofry wymyśliła...na szczęście ona robi masę, a później młodym się zajmie 🙂

• Mamusie
Hejoooooooo 🙂

Żyje i mam się nie najgorzej 🙂 ale kimono dziś pewnie wcześniej zalicze 😉

Nova fajnie ze nieco lepiej Kajtusiowi 🙂 i od razu u Ciebie lepszy nastrój 🙂
Ciepło to i owszem w słonku było byłam z 1,5 godziny na spacerze z Misiem więc się trochę przewietrzyłam 😉

• Mamusie
U nas górną lewa czwórka wyszła a obie dolne po kawałeczku narazie .....
A dzisiaj spędzamy na odpoczynku.... 🙂 była jedna drzemka to myślę ze zaraz
Misio pójdzie spać 🙂

Aga brawo dla Maciusia 🙂

Coq i jak Yasminka spała już do rana dzięki wcześniejszej drzemce???? 🙂

Wanilia co z wami???

• Mamusie
halo
kalina od jakiegos tygodnia wypija wieczorem max 100m mleka i rano niecale 200ml...hm, jak tak patrze na tabele, to troche mało...chyba zaczne jeszcze w dzien jej jedna butle podawac. A co do snu, to ja niezapeszając, tfu tfu i odpukując w niemalowane 😉 tez moge powiedziec, ze Kalina jak zasnie ok. 21 to wstaje miedzy 6.30 a 7 na mleko i kima jeszcze do 8.Wiec nocki w końcu przesypiane 🙂

• Mamusie
Q Kuba porzucił mleko całkowicie://// ani grama bie chce... Czasem w nocy na spiocha mu wcisne;/ a tak jogurty sery czasem kaszka i tyle z mleka;/
Dziewczyny mam pytanie... Pewno głupie ale mnie i męża to martwi... Kuba jest szczupły wysoki a jak siedZi to ma taki wielki wystający brzuszek jak by balonik;/ i mnie to martwi, czy wasze maluchy też tak mają?

• Mamusie
agami napisał(a):
Q Kuba porzucił mleko całkowicie://// ani grama bie chce... Czasem w nocy na spiocha mu wcisne;/ a tak jogurty sery czasem kaszka i tyle z mleka;/
Dziewczyny mam pytanie... Pewno głupie ale mnie i męża to martwi... Kuba jest szczupły wysoki a jak siedZi to ma taki wielki wystający brzuszek jak by balonik;/ i mnie to martwi, czy wasze maluchy też tak mają?

Mają. według mnie to zupełnie normalnie, wszystkie małe dzieci mają wydete brzuszki z tego co zauważyłam

• Mamusie
Agami co do brzuszka, to Jaśmina ma...też mi się wydaje to normalne. Ale zawsze możesz zapytać pediatrę 🙂
Aniqa już pominę fakt, że te dwie dziewczynki wyglądają jednakowo 😉, ale zabawę wymyśliły sobie świetną 🤪 😁
Marika Jaśmina spała do 10 rano, jak to ostatnio u nas 😉 Obudziła się o 7 na mleko i spałyśmy dalej 🙂 Dziś biega oczywiście, ale dopiero o 16 poszła na drzemkę.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Agami co do brzuszka, to Jaśmina ma...też mi się wydaje to normalne. Ale zawsze możesz zapytać pediatrę 🙂
Aniqa już pominę fakt, że te dwie dziewczynki wyglądają jednakowo 😉, ale zabawę wymyśliły sobie świetną 🤪 😁
Marika Jaśmina spała do 10 rano, jak to ostatnio u nas 😉 Obudziła się o 7 na mleko i spałyśmy dalej 🙂 Dziś biega oczywiście, ale dopiero o 16 poszła na drzemkę.

W lozeczku śpi??

Co do brzusia też wg mnie normalne 🙂

• Mamusie
NovaM to może Kajtusiowi nie tylko ząbki dokuczały, ale i to uczulenie 🤔 oby już tylko było lepiej 😘
Aga Maciek wyrozumiały chłopak... wiedział, że mama do pracy poszła i rano musi wstawać wypoczęta 😉 nasze nocki też znacznie lepiej, ale do ideału jeszcze trochę brakuje 😉 A w ogóle to jak Maciuś reaguje jak do pracy wychodzisz?
Aniqa to lala do wożenia w wózku Wam nie potrzebna 😁
Agami Julka też ma wystający brzuszek, ale my to raczej do kruszynek się nie zaliczamy 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):

W lozeczku śpi??

Co do brzusia też wg mnie normalne 🙂

Tak, w dużym łóżeczku z rodzicami 😉