Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Meliska to super że Julka się fajnie ma w żłobku!!!Widzisz nawet nie wiedziałaś że twoja córka potrafi pić z rurki soczek heheh!!!
Mój mały też lubi w wózku jeździć zobaczymy jak długo!!!
Uwielbia też megaaa auta poprostu ma hopla !!!
Hehehe
Właśnie zjadłam kolację pranie się wiruje a mały śpi od 20 siedzę na necie a zaraz do mycia

• Mamusie
Wanilia masz mega dzieciaki!!! 🤪 Nie wiem czy dobrze zgaduje, ale zdja mi sie, ze Hubert jest do Ciebie podobny...
Rita ekstra dialog Majki z malpka 😁 😁 W dalszym ciagu mnie twoja corka zadziwia.
Mnie moja tez zadziwilia ostatnio, bo zaczela mowic Oui Oui (francuska wersja Noddy'iego), a zdziwienie moje tym wieksze, ze ja zawsze mowie Noddy, maz roznie, ale,ze ostatnio ona prawie w ogole bajek nie oglada, to nie wiem skad zalapala to OuiOui 🤔

Co ja tu jeszcze mialam?
Nie wyobrazam sobie 4 latka w wozku wozic 😮 3 latka tez za bardzo... Ja mysle, ze do 2,5 czyli do przyszlego roku...ale to w teorii, wiadomo, zobaczymy jak bedzie.

• Mamusie
Rita zdrowka dla Malej, oby z kaszlu nic nie bylo!

Wanilia ja wiernie korzystam z jednej ksiazki cwiczac joge. Zaczelam co prawda od czegos innego, kolezanka w liceum dala mi jakes ksero ksiazki, bo sama sie nie wciagnela w joge, ale z niej korzystalam krotko. Potem siostra mi przywiozla ksiazke od babci jej meza, tak, tak od babci 😁 nie wiem czy ona cwiczyla 😎
Tutul: Joga. Cwiczenia ciala i ducha. Autorka: Vimla Lalvani.
Ksiazka podzielona jest na trzy kursy od najlatwiejszego, do najbardziej zaawansowanego. Kazda asana opatrzona jest kilkoma zdjeciami i opisami. Poczatkowo cwiczy sie trudno, bo czytasz i cwiczysz niemalze w tym samaym czasie. Jest krotki wstep, skrotowo opisujacy na czym joga polega, ale ze tak sie wyraze nie jest "nawiedzony" 😉
Ksiazka o taka http://www.antykwariat.waw.pl/ksiazka,1005877/vimla_lalvani_joga_cwiczenia_ciala_i_ducha,171309.html

• Mamusie
hej z wieczora
Wanilia zdjęcie przesłodkie-śliczne dzieci masz 🙂 Hubert też moim zdaniem do mamy podobny 😉
Wy tu o jodze a mi bardzo brakuje biegania-uwielbiam biegać i kiedyś z siostrą i koleżanką biegałyśmy regularnie ale juz nie tak bardzo z braku czasu ale z powodu mojej wagi biegać juz nie moge bo bym zniknęła chyba 🤢

• Mamusie
dziewczyny macie jakis pomysł na 4 dni wakacji ? Adama tata i brat jadą do Pl a my niestety po wakacjach dopiero jedziemy i wywalczyłam że Adam weźmie sobie 4 dni wolnego chociaż bo do końca wakacji już bedzie cały czas pracował i musze coś wymyslić zeby nie zmarnowac tego czasu w domu

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Rita na pewno coś wymyślisz 🙂 Cięzko jest komuś podpowiedzieć bo kazdy lubi wypoczywać inaczej. Jeśli zabieracie psa ze sobą to musicie się do niego troche dopasować bo nie zostawicie małego psuja samego w hotelu 😉

Coq specjalnie dla Ciebie - możesz ocenić podobieństwo 😜

[IMG]http://imageshack.us/a/img191/175/k6u8.jpg[/IMG]

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Rita na pewno coś wymyślisz 🙂 Cięzko jest komuś podpowiedzieć bo kazdy lubi wypoczywać inaczej. Jeśli zabieracie psa ze sobą to musicie się do niego troche dopasować bo nie zostawicie małego psuja samego w hotelu 😉

no i w tym problem, póki młody jeszcze taki głupolek to poza domem spać nigdzie nie mozemy ,sam zostaje w domu na jakieś 3-4 godzinki więc raczej wymyślimy coś na miejscu ewentualnie nad morze pojechac możemy z nim na cały dzień bo nigdzie indziej raczej sie na razie nie nadaje hehe

• Mamusie
Rita napisał(a):
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂

no i w tym problem, póki młody jeszcze taki głupolek to poza domem spać nigdzie nie mozemy ,sam zostaje w domu na jakieś 3-4 godzinki więc raczej wymyślimy coś na miejscu ewentualnie nad morze pojechac możemy z nim na cały dzień bo nigdzie indziej raczej sie na razie nie nadaje hehe

Nad morze macie blisko w sumie więc pomysł fajny 🙂 No chyba że u Was takie tłumy na plażach jak nad polskim morzem ktorego nie cierpię w sezonie 😜

• Mamusie
Dziewczyny mój M przyjeżdza do nas w piatek i bedą z moim tatą stawiać ziemiankę 🙃 Cieszę się bo moja mama ciągle narzekała że nie ma gdzie trzymać przetworów i z tego powodu robiła ich dużo mniej niż by mogła. A w tym roku zaprawy pójdą na całego i będzie dużo pyszności dla dzieci na zimę 🤪

Muszę wyskoczyć do miasta na lumpa i kupić jakieś byle co dla Werki.
Powód:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/um9g.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/1571/um9g.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]