Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Bry:-)

Wanilia dobrze że Werka już ok:-)

Coq przykro mi że nie będzie ekipy w komplecie....wiem że bardzo tego chciałyście....ale tak czasem bywa.....siły wyższe.....

My z m nie robimy sobie już mikołaja a prezenty są dla dzieci pod choinkę Mikołaj tylko rodzicom podrzucamy drobiazg pod poduszkę.....a ja wczoraj się kładę a tu prezent 🤪 🤔dostałam nowy depilator o którym ciągle mówię.....a szkoda mi na niego było .... 😁 🤢bo stary już ma uuuuuu o matko 11 lat 😮 😮 😮....jeszcze z siostrami na spółkę kupowałam.... 😁ale chodzi choć już tępy więc bardzo mnie m zaskoczył ale straszenie się ucieszyłam.... 🤪

• Mamusie
Marika brawo dla M!!! No ale wiadomo, jak się ma takie plany to żona musi byc wydepilowana 😁 😜

Ja dzis sama z dziećmi caly dzień i na noc też sama 🤨 Nie wiem jak sobie dam radę wieczorem bo przy usypianiu nadal cyrki...Weronika nie woła już o smoczka ale widzę że trudniej jej sę bez niego zasypia, próbuję ją wyciszyć innymi sposobami ale nawet przy bajce jak nie jest zakorkowana to gada jak najęta a piosenkę do spania spiewa teraz ze mną 😮

• Mamusie
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20131207%2FINNEMIASTA11%2F131209359
A oto moja rodzinna miejscowość 😮 😲
Bosh, wyobrazacie sobie tak utknnąc w aucie na noc w zimie?? "Były też dwie kobiety w zaawansowanej ciąży, niepełnosprawne dziecko, a najmłodsza osoba, która nocowała w "jedynce" miała pół roku".

udalo sie wkleic juz zapomnialam jak sie to robi haha.
u nas na mikolaja i pod choinke rządzi miki
bo tylko miki i minie i gusi (goffy) nic innego sie nie liczy i jak wlaczam klub myszki miki to jest pisk i klaskanie i tance..

• Mamusie
Florku wszystkiego najlepszego! Rośnij zdrowo Maluchu i raduj się jak najwięcej!!! 😘

Urodziny się jednak odbyły. 🙂 Rano siostra dzwoniła,że nie przyjedzie, a dwie godziny później druga siostra przywiozła wieści, że jadą autostradą. Ale z całego zamieszania nie wyszło do końca tak jak sobie wyobrżałam - brak dekoracji, brak pralinek...Ale ciastka tygryski, caistka guziki i brownie dla dzieci było 😉 Pani zrobiła nam tort malinowy z bezami w formie świnki Peppy 🙂 pyszny.
Dzieci z Gdańska pełne życia, momentami trudno przy nich zebrać myśli 🤔 rozśpiewane, roztańczone, rozkrzyczane i rozbiegane 😉 Jaśmina za całą trójka nie nadążała, ale też nie zawsze ich goniła, bo chyba ją to przerosło 😉 Bardziej żwawa jest z samym Grzesiem. No i nie dość, że ona "nowa" to jeszcze najmłodsza.
A dziś pierwszy prawdziwy śnieg i pierwsze sanki 🙂 W śniegu zakochana, a sanki ok, choć długo na nich nie siedziała.
Nasza Peppa.

• Mamusie
Dla Jaśminki i Florka wszystkiego co najlepsze 🙂 dużo uśmiechu oraz radości z poznawania otaczającego świata 🙂 buziaki Maluchy 😘 😘 😘

Coq super, że impreza się jednak udała 🙂 a tort fajnie wygląda i wydaje się być mega smaczny 🙂

Ulka Karolinka śliczna dziewczynka, i też wydaje mi się, że chudziutka 🙂

Marika no to Twój M. poszalał, najpierw sesja zdjęciowa dla Michałka, potem prezent dla Ciebie 🙂 pozazdrościć 😉
ja mojemu na Gwiazdkę kupiłam wiertarkę 🙃 bo jeszcze się nie dorobiliśmy, a w domu nam potrzebna, a i on lubi takie sprzęty, mam nadzieję, że się ucieszy 😉

• Mamusie
Jaśminko, Florku moc najlepszych życzeń do Was pędzi 😘 😘 😘
Padam na pyska 🤢... nadrobiłam, ale nie mam sił komentować... jedynie fotki, bo zrobiły ogromne wrażenie 😉...
Chloe nasza kruszynka najmłodsza przesłitaśna 🙂 mamusia też kwitnie... a domek rośnie w oczach... pełnia szczęścia 🙂
Ulka tak rzadko kukasz i Karolinkę pokazujesz, że powaliło mnie jaka ona już duzia 🙂
My dziś na urodzinkach u kuzyna 🙂... i kolejny mikołaj przyszedł 😉
A poza tym wichura zabrała nam dach z altany i aż wyć mi się chce 😞... tyle kasy w nią władowaliśmy i wiecznie coś 😞
PS.
Widzę, że Pepa rządzi 😉

• Mamusie
Hej,

Dziekujemy bardzo za zyczenie. Dla Yasminki wszytskiego najlepszego, duuuuuuzo zdrowka, szczescia i spelnienia marzen.

No a Dzis urodzinki (o ile sie nie pomyle) Julki, Elusia i .... Pamietam ze trzy osoby. W kazdym razie wszystkiego co najlepsze, duuuuuzo zdrowka bo to najwazniejsze zadowolenia z psot 🙂

A to byl torcik Florka:
[IMG]http://imageshack.us/a/img844/631/cd4m.jpg[/IMG]
i zblizenie postaci:
[IMG]http://imageshack.us/a/img41/2695/gw9v.jpg[/IMG]

nie sie to takie arcydzielo jak Wanilii ale i tak jestem z tego dumna 🙂