Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejo 🙂
Niech już nadchodzi ta wiosna i z nią wirusy precz 😠... zdrówka choruski 😘
I ciężaróweczkom naszym kochanym życzę, aby mdłości, zgagi i inne przypadłości odeszły w zapomnienie 😘 a najlepiej razem z wirusami 😉
Rita będzie dobrze z tatusiem 😘
Aga dobrze, że po pracy humorek dopisuje... ja to z pracy jak śnięta ryba wracam 😜 kciuki od samego rańca zaciskałam, ha od 3:30 już, więc musiało być dobrze 😉
U mnie też pada... ale deszcz 🤢

• Mamusie
meliska napisał(a):
Hejo 🙂
Niech już nadchodzi ta wiosna i z nią wirusy precz 😠... zdrówka choruski 😘
I ciężaróweczkom naszym kochanym życzę, aby mdłości, zgagi i inne przypadłości odeszły w zapomnienie 😘 a najlepiej razem z wirusami 😉
Rita będzie dobrze z tatusiem 😘
Aga dobrze, że po pracy humorek dopisuje... ja to z pracy jak śnięta ryba wracam 😜 kciuki od samego rańca zaciskałam, ha od 3:30 już, więc musiało być dobrze 😉
U mnie też pada... ale deszcz 🤢

dzięki 😘

no po prostu masakra z tym śniegiem... jak patrzę przez okno to po prostu nie wierzę...

• Mamusie
Ulka Ty grubasie 😲 😮 ech teściowe... A z tymi słodyczami to mam wrażenie, że z każdej strony wszyscy nasze dzieci atakują czekoladkami... NIE 😠 wczoraj sąsiadeczka pochwaliła się, że 2,5 letnia córka ma już dziurkę w zębie 😲 więc tym bardziej NIE!!!!!!!!!!!

• Mamusie
A nie mówiłam z sypie... U nas masakra zasypane i ciągle pada coraz mocniej;(((
No w sumie powiem wam że kubie w ciągu tej choroby wyszły gratis dwa zeby a trzeci wychodzi ale taka woda ala babel na dziaśle jest ale dzwonilam do mojej rent i mówi że 4 i 5 może tak być;/ i płacze co chwilę... Nie dość że rozwolnienie i ból brzucha i katar to jeszcZe biedaka zeby męczą....
Kalina ma kolke? Mi lekarz powiedział że y kuby też mu to na kolki wygląda z mojego opisu i ... Że to możliwe;/
Luka to masz extra teściowa;/ ale obe zawsze wiedzą lepiej... Ha się z moja od października bie odzywam i dobrze mi z tym... Ale jak kuba miał 7 mies to pod moja nieobecność też go qnanasem i brzoskwinia z puszki nakarmiła:/
No i 50 kg to chciałabym ważyć.... Narazie. Zrobiłam postępy i zgubiłam 3 kg i wyszłam w spodnie z przed ciąŻy... I sukienkę z poprawin więc jest dobrze...
A pam się odzywała? Bo czytam właśnie na face że mała chora
Nova prZyszło coś z zus?
Meliska pytanie do ciebie bo twoja julka to chyba taki czort jak kuba powiedz mi czy.oba też ciągle pod sufit się wspina po wszystkim? Albo kręci w kółko aż wie w głowie zakręci i walnie? Bo kuba chyba alpinistów naśladuje bo ciągle go ściągam z czegoś;/
No i powiem wam że fajna niania mi się trafiła ale jak będę na kompie to więcej opowiem 🙂

• Mamusie
Hej...

Choruski wracajcie do zdrowia żeby pogodzie na przekór zrobić 😘 😘 😘

U nas ząbkowanie wróciło ze zdwojoną siłą...jeszcze nic nie widać, a dziąsła na górze mają już z centymetr szerokości 😮 Nie śpi...prawie nie je 🤔 ...i nie wiem skąd on siły bierze na to całodniowe marudzenie 😮 ...żeby jeszcze w nocy energię zbierał przez sen to bym zrozumiała ale on i w nocy o sobie nie pozwoli zapomnieć 🤢

Wymiękam ... 😲

• Mamusie
Dzień dobry,
Marika dobrze w prognozę spojrzałaś - u mnie masakra : śnieg i wiatr. A bardziej obrazowo to łeb chce urwać a śniegu w piz.....du i ciągle pada 🥴
Aaagaaa ja też jakimś cudem pamiętałam o Twoim pierwszym dniu w pracy 😁 Cieszę się że dobrze poszło, teraz juz z górki
Ulka za Ciebie cały czas kciuki trzymam żebyś pracę znalazła. A Twoja kolezanka to chyba powinna zacząć z mikrofonem do pracy chodzić bo to się na jakiś reportaż o mobbingu nadaje - szok 😮 I miałam jeszcze pytać : Tobie tez po jakimś czasie od rozpoczęcia zastrzykowania zaczęły się robić siniaki i krwiaczki po prawie każdym wkłuciu? Mój brzuch pomału zaczyna wyglądać jakbym ofiarą przemocy domowej była....
Wczoraj wieczorem miałam taki kryzys że kąpałam Weronikę i ryczałam....MOja mama wróciła o 16 z pracy i po 17 stwierdziła że musi się chwilę przespać - a ja cały dzień czekałam na pomoc 🤨 Ostatecznie przyspieszyłam kąpiel i przed 19 obie z Weronią byłyśmy zapakowane do łóżek i o dziwo obu nam udało się zasnąć. Ale ja bym nie wytrzymała wczoraj ani godziny dłuzej...No i najważniejsze: przespałam z małymi przerwami całą noc 🙃

• Mamusie
Hej,

Wczoraj Floro bym na kontroli i jeszcze ma cos na oskrzelach wiec dalej siedzi w domku. Zazgowuje sie normalnie jakby nic mu nie bylo.
Jest strasznym lobuziakiem i wszedzie sie wspina. Wczoraj sie krecil z dobre 15-20 minut i pokrecil potem padal z usmiechem na twarzy wstawal chwiejnym krokiem i znowu sie krecil i tak w kolko 🙂
Ulka wytrwalosci i szybkiego znalezienia pracy. Mam nadzieje ze Twoja kolezanka pojdzie w Twoje slady
Wanilia juz nie wiele Ci zostalo wytrwalosci. Super ze udalo sie przespac prawie cala noc.
Aga do pracy masz fajnie blisko 🙂 atmosfera tez super to najwazniejsze. Zycze samych sukcesow zawodowych 🙂
Nova Florkowi tez wychodza zeby. Caly czas trzyma palce w gebie. Wyszly mu juz 3 czworki i 4 w natarciu jest wlasnie. Najlepsze jest to ze nie ma jeszcze dolnych dwojek.

• Mamusie
Basienka a Tobie zapomniałam odpisac że spotkanie jak najbardziej 🙂 🙂 Ja bym się chętnie do Wro przejechała po rynku połazić jak będzie pogoda w kwietniu a jak nie to zapraszam do mnie 🙂 Może Meliska też się skusi? Ale oczywiście nie obiecuję że słowa dotrzymam bo nie wiem czy będę w stanie w kwietniu jeszcze jakąś aktywność ponadprogramową podejmować 😜

• Mamusie
Hej my się leczymy w domu z konsti mnie gardło boli mam antybiotyk a konsti też jest na antybiotyku.zapalenie ucha ropne oczy katar kaszel już bez gorączki jest lepiej ale w niedzielę była w opłakanym stanie i jechaliśmy.na pomoc.doraźna :/

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Czytam i nie pamiętam...

Współczuję zimy 🥴 chyba wszyscy macie dość.

Chorym dzieciom życzę dużo zdrowia: Konstancja, Kuba, Kalinka, Florek 😘
Ząbkującemu Kajtkowi też wytrwałości...mamie również 😘

O tych zębach pisalyście....moja siostra wczoraj do mnie załamana napisała, że była na kontroli z córką pięcioletnią i ma kilka ubytków. A siostra chodzi z nią regularnie i jeszcze Maja od małego uwielbia myć zęby a tu niespodzianka. Dentystka powiedziała, że takie mleczaki mogą się podobno w 3 tygodnie popsuć. Czasami może to zależne jest genów, moja siostra zawsze dbała o zęby i zawsze ma coś do leczenia. Maja ani nie jada dużo słodyczy a zęby zawsze wyszorowane.

Uciekamy na spacer. 🙂

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
a propos slodycyz moje dziecko wlasnie mnie steroruzowalo o delicje i ja dostalo... 🤢

novam - wspolczuje zabkowa
wanilia -wspolczuje mamy, mam podobnie, juz tez nieraz ryczalalm o to 😉
ulka - trzymam kciuki za fajna prace!!
pamm - zdrowka dla konsti
coq- zazdroszcze spaceru u nas powrot zimy, niepotrzebnie sanki chowalalm do piwnicy 😞

musze konczyc bo maly mi nie adej nic napisac...

• Mamusie
Nieeeeee no ja wysiadam 🥴
Dzięki za dobre słowa...
Młody jakieś pół godz. temu dostał końską dawkę syropu przeciwbólowego i dopiero teraz poszedł spać... 😮
W dzień mu raczej nie dawałam nigdy ale dzisiaj przechodził już samego siebie 🤢

Chciałoby się napisać "my się zimy nie boimy" ...no ale po takiej śnieżycy jaka właśnie przeszła to napiszę tylko "zimo wyp**aj" 😠 !!!!!!

Zdrówka dużo i słońca jeszcze więcej i jak najszybciej wszystkim życzę 😘