Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Hmmm...właśnie oglądam wydarzenia...z Lublina...Ulka żyjesz 😮 ??????????

No i kolejna zbrodnia...półtoraroczne dziecko nie żyje....FUCK co z tym światem się dzieje 😮 😮 😮

ja jak zwykle nic nie wiem 🤔
Coq pogody zazdroszczę bo u mnie zimnica masakryczna 🤨
Marika aż się boję co tam się u Ciebie działo
M kąpie Werkę a ja już myslami przykładam głowę do poduszki..Gardło mniej boli za to smarkam i strasznie zmulona jestem. Ale tragedii nie ma, zwykłe przeziębienie

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
jaaaakaaaa maaaruuuudaaaaaa...... 🤢 katar dobija Kaline, jest płaczek caly dzien, a teraz ja polozylam na drzemke, bo juz nie do wytrzymania jest, ale lysze ze nie spi tylko pokasłuje znowu i pociaga nosem...a teraz placze 🤢 ide

bidulka maleńka 😞 zdrówka zdrówka zdrówka Kalinko 😘

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Rita napisał(a):
Marika opowiadaj
Nova ja czytałam że wczoraj w Gdańsku zabito półtora roczną dziewczynkę i jej rodziców ale o Lublinie nie słyszałam 🤨

Rita ale o Lublin chodziło mi raczej w sensie mega zimy 😉

aaaaaa 🙂 źle zrozumiałam tfu tfu

• Mamusie
wstalismy rano do pracy za oknami mega maskara śniegu w piz.....więc stwierdziliśmy że nie da się przyjechać pod blok z garażu więc idziemy w trójkę do garażu jakieś 200 m .....wyszliśmy piździ...strasznie garaż zasypany...jakoś dostalismy się do środka by wyjąc łopatę do śniegu....odkopalismy się i Misia zawieźliśmy do mamy jeszcze się dało do niej dojechać....ale tak drogi zawalone i tak ślisko że do pracy mam 6km a spóźniona dotarłam ok 30min....
żeby zaparkować pod pracą to też gaz do dechy i w zaspę 😜 jest stoi 😉
cały dzień tak sypie że maskaraaaaa, więc księgowa puściła mnie do domu ok 13....mama dzowni nie ma prądu... 😮dzownię do koleżanki i ona mówi że na blokach też nie ma prądu.... 😮 😮 😮 więc ja do sklepu obok pracy kupiłam Bebilon 3 i myślę pieprzę śpię u mamy 😜 bo M dziś w pracy ma służbę do 7.30 -jutra rano ...... 😮 🥴 🤢
jadę do mamy normalnir 10 min...a tu ok 40min....spoko wszystko tak zasypane że jak moja mama mieszka 50 m od głównej drogi to nie ma szans by tam skręcić...... 😮 😮 🤢więc jeżdzę tam i spowrotem by gdzieś zostawić auto co rusz ktoś zakopany na poboczu... 😮 MASAKRA ....!!! w końcu udało mi się jakoś zaparkować w bocznej uliczce( oczywiście się zakopałam ale jakoś wyszłam z tego...) nie daleko mojej mamy...
rodzice odcięci.. metrowe zaspy.... 😮 😮 ktore zawiało z sąsiednich działek... 🤢 przez które musiałam się przedrzeć do rodziców....
obiadek itp.... w końcu przed 17 przestało padać ....to ciulostwo!!!! 😠
więc wyszłam na podwórko i zaczęłam im odśnieżać póżniej poszłam po auto i pojechałam zobaczyć czy dam radę gdzieś dojechać....pod blok się dało ale nie było szans na zaparkowanie.... do garażu....nie ma szans dojechać tak zawaliło...a pługu ni ma!!!
wróciłam do rodziców i odwalałam całą drogę z tatą chyba przewaliłam "pół tony śnigu"!!!! 😠 ciekawe jak jutro wstanę....i w końcu tata mnie odwiózł a ja auto zostawiłam u nich bo nie miałam co z nim zrobić.... 😮pod blokiem nikt dupy nie ruszył na parkingu....a sama z Michałakiem to też se mogłam..... 🤔 😜

uuuu ale w końcu śpimy w domku.... 🙃swoim domku.... 😜

• Mamusie
Rita napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
jaaaakaaaa maaaruuuudaaaaaa...... 🤢 katar dobija Kaline, jest płaczek caly dzien, a teraz ja polozylam na drzemke, bo juz nie do wytrzymania jest, ale lysze ze nie spi tylko pokasłuje znowu i pociaga nosem...a teraz placze 🤢 ide

bidulka maleńka 😞 zdrówka zdrówka zdrówka Kalinko 😘

zdrówka Kalinka !!!! ciocia marika bardzo współczuje....i mocno całuje 😘 😘 😘

• Mamusie
rety Marika jak to czytałam to się czuje jak bym na innej planecie była, u nas zero śniegu już
a co do wanienki to tutaj w bremen tak bo mamy zwykłą kabine prysznicową i Majcia nie chce do niej wchodzić, nawet ze mna nie wejdzie więc w wanience ją myjemy 🤨 w PL mamy ogromny brodzik i tam jest ok-nawet we 3 możemy się kąpać 🙂

• Mamusie
Aniqa przyłączam się do życzeń zdrówkowych dla Kalinki 😘 Sto razy lepiej byc samemu chorym niż żeby dziecko się męczyło 😞 Więc w sumie to się cieszę że ja nosem ciągnę a nie Weronika
Marika dobrze że już weekend, może do poniedziałku się uspokoi. A Twój mąż jest policjantem że służby ma?

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Aniqa przyłączam się do życzeń zdrówkowych dla Kalinki 😘 Sto razy lepiej byc samemu chorym niż żeby dziecko się męczyło 😞 Więc w sumie to się cieszę że ja nosem ciągnę a nie Weronika
Marika dobrze że już weekend, może do poniedziałku się uspokoi. A Twój mąż jest policjantem że służby ma?

strażakiem 😉 😜

tyle tylko że biurowym ale tak raz na czas ma zastępstwo na PSK ( czyli tel 112 )tak ze trzy razy do roku 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
wanilia napisał(a):

strażakiem 😉 😜

uuuuuuuuuuu 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Wieczor; wieczor dobry.

Ja slucham listy a Jasmina Noddiego meczy. 😉

Aniqa rowniez zdrowia Kalince zycze!!!!
Marika mialas generalnie dzien pod znakiem sniegu 🤢 Ale ja obstaje przy swoim, ze to ostatnie uderzenie zimy!!!!
Rita wlasnie zapomnialam --- swietny avatar 🤪

A my tez w wannience kapiemy jeszcze, bo tylko prysznic zwykly mamy i watpie zeby tam Jasmina chciala stac 🤢 A tak wszystkie butelki z kosmetykami do wanienki i siedzi 😉 A ja mam czas zrobic mleko i przygotowac pizamke, pieluszke...nawet odsapne czasami jak tam sie zasiedzi 😉

Dobrej nocy!!! 🙂